Elina Kiikon äiti huolestui tyttärensä painosta
Puheenaiheet
Elina Kiikon äiti huolestui tyttärensä painosta
Elina Kiikko arvelee jaksavansa paremmin uuden ruokavalion myötä.
Julkaistu 27.3.2015
Apu

Elina Kiikko uskoo terveytensä kohentuneen uuden ruokavalion myötä. Kiikko jätti muutama vuosi sitten lähes kaikki hiilihydraatit ruokavaliostaan. Julkisuudessa Kiikon hoikkuutta on myös kauhisteltu.

Kaksi kuukautta sitten hän aloitti terveellisemmän ruokavalion.

- Pidän nyt tarkasti huolta, että saan kasvissyöjänä tarpeeksi proteiineja, vitamiineja ja rautaa. Olen kärsinyt raudanpuutoksesta. Olen huomannut eron nyt jaksamisessani ja kunnossani, Kiikko kertoi Naisten Kympin avaustilaisuudessa hotelli Glossa. Elinan mukana tilaisuudessa oli äiti Ritva Kiikko, joka ei halunnut valokuviin. Hän kuitenkin kertoi, että on ollut huolissaan tyttärensä painosta.

- Kyllähän sen tässä lähellä huomasi, miten paino alkoi laskemaan. Vaikka Elina on yhä hoikka, niin hän on syönyt nyt monipuolisemmin, Ritva Kiikko sanoi.

Elina elää uudenlaista elämänvaihetta, sillä hänen tyttärensä muutti marraskuussa omaan asuntoon. Elina itse asuu Ilkka Kanervan kanssa Turussa. Pariskunnalla on asunto myös Helsingissä.

- Vaikka tyttäreni muutti lähelle kotiamme, tuntuu oudolta, että hän ei ole enää samalla tavalla lähellä. Olen viettänyt työni vuoksi pidempiä aikoja Saksassa, joten olen tottunut olemaan hänestä erossa toki aikaisemminkin. 

Naisten Kymppi juostaan 24.5

Kommentoi »