Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson: ”Pidän lajeista, joissa lyödään tai kuristetaan – Viimeksi rakastuin lukkopainiin”
Jatka lausetta
Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson: ”Pidän lajeista, joissa lyödään tai kuristetaan – Viimeksi rakastuin lukkopainiin”
Entinen huippunyrkkeilijä Elina Gustafsson olisi halunnut syntyä lämpimään, rakastaa kumppaninsa kanssa peiton alla kiusoittelua ja on harmissaan siitä, kuinka kaltoinkohteli ennen itseään.
Julkaistu 17.9.2023
Apu

Minun olisi pitänyt syntyä lämpimään maahan, koska mieleni ja kehoni kehrää lämmöstä.

Teini-iässä ihailin erityisesti artisti Pinkiä, koska hän on sporttinen asennetyyppi, joka pitää ääntä oikeudenmukaisemmasta maailmasta.

Teini-iässä inhosin erityisesti auktoriteetteja, en ­vieläkään siinä toki kauhean hyvä ole... se tuntuu olevan geeneissäni, että en pidä käskyttämisestä tai siitä, kun pitää tehdä asiat juuri niin kuin kaikkien muidenkin.

Viimeksi nauroin makeasti, kun olimme kumppanini kanssa peiton alla ja kiusoittelimme toisiamme. Nauramme paljon yhdessä, meidän huumorisuonet sykkivät samoille jutuille.

Liikutun yleensä kyyneliin, kun koskettava leffa ­loppuu. Viimeksi kiljuin riemusta, sillä olin niin ylpeä kumppanini maratonjuoksusta!

Viimeksi rakastuin lukkopainiin, se on mahtava ­harrastus! Pidän selkeästi lajeista, joissa lyödään tai kuristetaan. Luulen sen johtuvan persoonastani: harrastuksessa pitää olla tarpeeksi nopeita erilaisia virikkeitä ja vaaratilanteita, että jaksan keskittyä.

Pyydän anteeksi, että olen kaltoinkohdellut itseäni aiemmin. Anteeksiantaminen vapauttaa hirveästi energiaa. En ole aikaisemmin osannut ­laittaa rajoja tai ollut itseni puolella. Nykyään olen siinä parempi ja ympäröin itseni hyvillä ihmisillä sekä asioilla, jotka saavat aikaan hyvää fiilistä.

Hermoni menevät, kun ihmiset ovat itsekkäitä ja epäoikeudenmukaisia.

Mieluummin kuolen kuin syön murhattuja eläimiä. Olen siis vegaani.

Suomen olisi jo aika luopua turkistarhauksista ja rapujen sekä hummerien elävältä keittämisestä. Se on julmaa ja turhaa väkivaltaa.

Jos lääkärini ehdottaisi minulle homeopatiaa, niin sanoisin ettei se ole mitään uutta, käytän jo. Minulla on esimerkiksi jatkuvasti käytössä arnicaa voiteena ja tai pikku pillerinä. Touhuan niin paljon ja saan aina vähän jotain kolhuja. Ne paranevat tuon avulla nopeammin.

Minun jumalassani mukavinta on, että hän hyväksyy jokaisen juuri sellaisena kuin on.

Hermoni menevät, kun raakarehellinen olemukseni tuottaa minulle hankaluuksia Petolliset-tv-sarjassa.

Jos saisin lahjaksi miljoona euroa, ostaisin sijoitusasunnon, antaisin tuntuvan summan hyväntekeväisyyteen eläinten, luonnon ja tyttöjen sekä naisten aseman parantamiseen. Lisäksi lähtisin vuodeksi ulkomaille kumppanini kanssa.

Ensimmäiseksi poistaisin maailmasta sodat. Kenenkään ei tarvitsisi kuolla sodan ­seurauksena.

Sen päivän haluan nähdä, ­jolloin kaikki ihmiset ­kunnioittaisivat luontoa ja eläimiä. Ilman niitä ei ole meitä ja nykyinen meno ei hyvältä näytä.

Jos elän yli sata­vuotiaaksi, olen ­teräsmummo, joka tekee joka päivä ­punnerruksia!

Kommentoi »