Apu

Elias Kaskinen nousi tänä syksynä koko kansan tietoisuuteen: "Minua sanotaan hulluksi"


Elias Kaskinen vie kavereineen julkkikset kaikkien aikojen ­mökkireissulle.

Laulaja-lauluntekijä Elias Kaskinen on noussut koko kansan tietoisuuteen muun muassa syksyn Tähdet, tähdet -kaudesta. Nyt hän vie kavereineen julkkiksia kaikkien aikojen ­mökkireissulle.

Miksi Mökkireissulle kannattaa ­lähteä mukaan?

– Olen innoissani siitä, että onnistuimme tekemään aidon ohjelman, jossa tutut artistit näyttävät uusia puolia itsestään. Se ei vaatinut kummempia vippaskonsteja: meininki muuttuu ­automaattisesti, kun muusikot viedään pois ­tutuista puitteista, lavoilta ja pressihuoneista. H­alkoja hakatessa lapsuusmuistot nousivat ­monella pintaan.

Millainen roolijakonne Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen kanssa on sarjassa?

– Luonteva, koska olemme tunteneet jo vuosia. Toimimme kaikki ohjelman isäntinä, mutta minun erikoisvastuualueisiini kuului muun muassa matkailuauton ajaminen. Ajoin B-kortinkin tehtävää varten!

Kuka vieraista yllätti?

– Tiesin, että Isac Elliot on fiksu tyyppi, mutta ­hänen kypsyytensä teki silti vaikutuksen. Veimme Isacin Lohjan Prismaan vetämään Leevin Pohjois-Karjalaa! Oli mahtava hetki, kun nuoriso itki sen tahtiin.

Mitä osallistuminen syksyn Tähdet, tähdet -kaudelle on antanut?

– Olen päässyt luvan kanssa hulluttelemaan! ­Viimeistään Circle of Life -biisini myötä kymmenet ihmiset ovat tulleet sanomaan, että olen ihan ­hullu. Se on vapauttavaa. Niin olenkin!

Teksti Laura Friman

Kuva A-lehtien arkisto

Mökkireissu, pe 20.00 MTV3.

Julkaistu: 15.11.2017