Apu

“Elävä hulikuttelo” – Lasten suusta

“Elävä hulikuttelo” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 1.11.2019

Jaada, 3, oli mummin kanssa metsäretkellä. Maassa oli kohta, jossa näkyi eläinten makuujälkiä. ”Katso, tässä eläimet ovat nukkuneet yön”, mummi selitti. Tyttö oikein kumartui ja sanoi: ”Mummi, en minä tässä kyllä sänkyä näe.”

Mummi

Talojemme yläpuolella pörräsi helikopteri. Naapurin pikkupoika hyppeli pihalla, heilutti käsiään ja huusi: ”Tulukaa kattoon, elävä hulikuttelo!”

Hulikuttelon nähnyt

Isoäiti tapasi pikaisesti poikansa perhettä usean vuoden jälkeen Helsingin rautatieasemalla heidän palatessaan Moskovaan. Hän halasi liikuttuneena pojanpoikaansa ja pyysi, ettei tämä unohda mummia. ”Minulla ei koskaan ole niin pientä sydäntä, ettei mummi sinne mahtuisi”, poika vastasi.

Arja

Rasse, 3, meni yksin vessaan. Mummi meni perään katsomaan, miten sujuu. Rasse ­siellä pissasi seisoviltaan. Kun mummi kysyi, miksi et pitele kiinni pippelistä, poika totesi: ”Sitten ei tarvitse pestä ­käsiään, kun lähtee vessasta!”

Täti kirjoitti

Viikon klassikko

Oltiin papan syntymäpäivillä. Väinö, 5, lauloi reippaasti papalle ”Happy birthday to you”. 3-vuotias pikkuvelikin halusi laulaa ja kajautti: – Angry birdsday to you!

Mummi, Apu 14/2012

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä viikolla palkinto lähtee ­nimimerkille Mummi.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Kommentoi »