Elastinen: Elämäni on omistettu työlle
Puheenaiheet
Elastinen: Elämäni on omistettu työlle
Fintelligens-yhtyeen Elastinen ja Iso H elävät erilaisissa elämäntilanteissa. Elastinen elää työlleen, Iso H perhe-elämää kahden lapsen isänä.
Julkaistu 3.4.2014
Apu

Elastinen on muusikon uransa lisäksi myös tuottaja, Voice of Finland -valmentaja ja kuntosalin omistaja. Hän on tehnyt myös ääninäyttelijän töitä. Seuraavaksi häntä kuullaan RIO2 -animaatioelokuvan äänihahmona. Hän näytteli myös elokuvan ensimmäisessä osassa.

- No kuten näet, ei elämääni tällä hetkellä naista mahdu. En ole kuitenkaan yksinäinen. Näen ystäviäni joka päivä töissä. Saan voimaa, kun saan jakaa asioita ja hengailla kavereideni kanssa, mies kertoi tänään elokuvan lehdistönäytöksessä.

Elastinen painottaa, että hän tekee työkseen asioita, joista hän nauttii ja joita hän tekisi muutenkin.

- Minulla on nyt elämässäni tilanne, että voin omistautua itsekkäästi työnteolle. Ei ole perhettä tai muuta, jota pitäisi ajatella.

Yrittäjyyden nimeen vannovan Elastisen on huhuttu olevan mukana myös seuraavalla Vain elämää -kaudella. Hän ei voi kommentoida asiaa, mutta myöntää katsoneensa jaksoja, joissa Cheek oli mukana.

- Jare on näyttänyt esimerkkiä, mihin homman voi viedä tässä maassa. Itselläni ei ole sooloartistina vielä kovin paljon kappaleita, joten tuskin tulen heti valloittamaan stadionia.

Elastinen nousi pinnalle Fintelligens-yhtyeestä, joka jäi määräämättömälle tauolle vuonna 2012. Yhtyeen toinen räppäri, Iso H, on myös antanut äänensä elokuvan hahmolle.

Iso H teki viime vuoden aikana vain yhden keikan. Hän on halunnut keskittyä perhe-elämään. Viimeisen vuoden aikana hän on hoitanut lähinnä muiden artistien levytyksiä.

- Kun esikoiseni syntyi minulla meni hänen koko toukka-vaiheensa ohiste. Kun toinen lapsi syntyi, päätin, että haluan olla enemmän lapsen vauva-arjessa läsnä.

Iso H:n vanhempi tytär on 3-vuotias ja nuorempi tytär 9 kuukautta vanha. Soololevyn tänä vuonna julkaiseva Iso H myöntää, ettei perhe-elämän ja keikkailun yhdistäminen ole helppoa.

- Kiertäminen on raskasta, kun täytyy olla perheestä erossa. Lähden kiertueelle, kun saan soololevyni valmiiksi, ehkä syksyllä. Olen tyytyväinen, että sain olla tämän ajan kotona läsnä.

Kommentoi »