Eeva

Eevan joulukuun horoskooppi

Eevan joulukuun horoskooppi
Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Julkaistu: 25.11.2020

Oinas 21.3. – 20.4.

Heti jakson alussa olevina säpinäpäivinä tapahtuu ja räiskyy. Muuten maaliskuisilla on melko tasapainoista, huhtikuisilla on jälleenrakennuksen aika. Kyse voi olla muutoksista työssä tai parisuhteessa ja joidenkin kohdalla terveydessä. Kun seitsenvuotiskriisi loppuu joulun alla, oinailla on edessään suora ja sileä tie uudessa toimessa tai ihmissuhteessa. Uusi harrastuskin piristää.

Härkä 21.4. – 21.5.

Huhtikuisilla jakson alku on hyvin suhdepainotteinen. Tunteikkaat karnevaalipäivät 27.–29.11. voivat kiepauttaa varsinkin suhdehakuisten härkien elämäntilannetta uuteen vaiheeseen. Toukokuisilla on kutkuttelevia käänteitä, joiden kasvuun tähtäävä ja ammatillisesti antoisa vaihe huipentuu ennen joulua. Joulu näyttää mukavalta sekä herkutteluun ja ilonpitoon sopivalta.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

29.11. alkaen on muutama hulinapäivä. Sen jälkeen kaksoset ovat viestinnän henkiä. Elämään tulee väriä ja kiinnostavia asioita niin tuttavien kuin yllättävien uusien henkilöiden myötä. Joulukuun puolivälissä toukokuisilla alkaa pientä romantiikkaa lupaava pariviikkoinen. Myös uramielessä heillä on lupaava jakso, jonka paras anti tulee ensi vuonna. Se on niin sanottu suuri vuosi.

Rapu 22.6. – 22.7.

Ajan virtaukset suosivat kesäkuisten ja heinäkuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden tunne-elämää. Vakituinen suhde kukoistaa, ja sinkut voivat löytää seuraa tositarkoituksella. Jakson edetessä heinäkuiset ovat elämäänsä kuormittaneen vaiheen loppusuoralla, mutta vielä on jaksettava viimeiset yhteenotot ja ponnistelut. Myös seitsenvuotiskriisin loppuminen joulun alla kirkastaa näkymiä.

Leijona 23.7. – 23.8.

Varsinkin heinäkuisilla on ennen itsenäisyyspäivää pieniä ja keskisuuria yllätyksiä tunne-elämässä ja parisuhteessa. Elokuisten meno on työssä ja myös muussa toiminnassa mitä palkitsevinta, mutta suhdepuolella kateus ja mustasukkaisuus voivat ajoittain nostaa päätään. Leijonien tunnelmointipäivät ovat 4.–6.12. Joulun valmistelut sujuvat, ja aattona ilmassa on juhlamieltä.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Arjessa jakso alkaa mukavasti, ja naapureiden ja sisarusten kanssa syntyy parhaita hetkiä talkoiden tai myyjäisten merkeissä. Henkisen innoituksen kausi päättyy 21.12. Taivaanmerkit suosivat jouluvalmisteluja. Nautiskelua ja pientä ylellisyyttä tuova vaihe alkaa pari päivää ennen jouluaattoa, ja siitä tapaninpäivään on kaiken kaikkiaan hyvin miellyttävää aikaa.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Ennen 7.10. syntyneiden loppuvuosi näyttää rauhalliselta, jopa hieman tasapaksulta. Kaikkien vaakojen hyrinäpäivät 9.–11.12. saattavat jäädä jakson antoisimmiksi. 7.–22.10. syntyneet ovat kuohuvan ja käänteikkään tapahtumasarjan loppusuoralla. Välejä varsinkin miehiin on selvitelty, ja ne alkavat olla uudessa uomassa. Moni saattaa suunnata aiempaa itsenäisempään tulevaisuuteen.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Tunnekylläinen loppuvuosi suosii varsinkin myllerryksen keskellä olevia lokakuisia. Muutokset vapauttavat ja uudistavat tunne-elämää. Marraskuisten elämä on tasaisempaa, ja jakson anti muodostuu nautiskelusta ja hankinnoista. Myös laatuaika kumppanin kanssa sopisi kuvioihin. Sinkut ovat tavallista vetovoimaisempia ja itsevarmempia. Tunnelmat ovat tiheimmillään 11.–13.12.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Marraskuiset ovat ensin vilkkaan viestinnän verkossa, ja 15.12. alkaen romantiikan kukkanen hivelee heidän sieluaan. Myös jokin uusi yhteishanke viriää joulunpyhien aikaan. Joulukuisilla on menoa ja vientiä. Iloa voi löytyä myyjäisistä ja markkinoilta. Sukulaiset ovat vahvasti kuvioissa. Jousimiesten tunnelmahuippu osuu välille 13.–15.12. Joulukuu päättää vuoden hienosti.

Kauris 22.12. – 20.1.

Pitkä henkinen nollausvaihe, jossa vanha saa väistyä uuden tieltä, on ohi aamulla 17.12. Tammikuisilla jatkuu vielä työhön tai sukukiistaan liittyvä vääntö, mutta senkin päätös häämöttää horisontissa. Joulukuiset voivat nauttia 21.12. nousevasta hyödyllisen ja avoimen viestinnän ilmanpiiristä, joka keventää pyhien viettoa ja elämän asiapuolta. Kauriiden tunnelmahuippu on 17.–19.12.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Arki sujuu mukavasti ystävien kanssa ja harrastusten parissa. Varsinkin helmikuisille sataa virikkeitä. Tammikuisilla on joulukuun puoliväliin asti hieman harmia naistuttavan tai -sukulaisen ongelmista. Yleistä hyrinää on ilmassa 17.–19.12. Henkisemmällä tasolla 19.12. alkaa suuri vuosi, joka vie vesimiehiä elämässä eteenpäin. Nyt se tosin ehtii koskettaa vain osaa tammikuisista.

Kalat 19.2. – 20.3.

Loppuvuoden anti on ristiriitainen. Kalat ovat pidettyjä, ja suhdepuolella menee hyvin ensimmäiset kolme viikkoa. Myös mahdolliset pikkujoulut ovat mukavia. Samaan aikaan arjessa harmina ovat tavaroiden katoamiset ja asioiden takkuaminen. Elämä kirkastuu 20.12., ja ennustusjakson loppu on jo parempaa aikaa vaikka ei ikimuistoista. Tunnelmointipäivät ovat 19.–21.12.

Kommentoi »