Eeva

Eevan syyskuun horoskooppi

Eevan syyskuun horoskooppi
Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Julkaistu: 1.9.2020

Oinas 21.3. – 20.4.

Syyskuun alku on melko hiljainen mutta loppupuoli jo paljon sosiaalisempaa aikaa. 14.–20.4. syntyneiden työ-kotiakseliin tai sukupolvenvaihdokseen liittyvät jännitteet vaativat ratkaisun, joka ei miellytä kaikkia osapuolia. Arki- ja perhedraamat huipentuvat 4.–6.9. Kaikkia koskee 6.9. alkava sosiaalinen myötätuuli, joka pehmentää suhde-elämää ja joka antaa luvan nautiskeluun.

Härkä 21.4. – 21.5.

Jakson alusta kuluu ensin puolitoista viikkoa työasioiden sekä vilkkaan viestinnän merkeissä. Sitten arki tasoittuu, mutta uraan ja elämänodotuksiin liittyvät hankkeet aktivoituvat. Vapun aikoihin syntyneillä tämä voi merkitä alanvaihdosta. Äitienpäivän jälkeen syntyneillä on parhaat mahdollisuudet tarttua kultaiseen oksaan. Kaikki voivat odottaa tunnelmahuippuja 6.–8.9.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Jakson alun puolentoista viikon harmauden jälkeen kaksosten persoona nousee suosioon ja viestittely alkaa sujua. Jokin suuri kauppakin saattaa onnistua. Harvinaisen aktiivinen ystäväpiiri ja naapurusto kutsuvat pikkujuhlia viettämään. 8.–11.9. arjen pienet ilot hivelevät sielua. 5.–21.6. syntyneillä voi olla pieniä terveyteen liittyviä vaivoja, mutta mistään suuremmasta ei ole kyse.

Rapu 22.6. – 22.7.

Seuraelämän lämpöaalto kantaa 6.9. asti. Sen jälkeen on vuorossa vilkasta mutta hermostuttavaa säpinää perheen ja työn merkeissä. Moni heinäkuinen kokee joutuvansa kantamaan ylimääräistä vastuuta tai selittelemään tekemisiään, mutta kesäkuiset pääsevät helpommalla. 15.–22.7. syntyneet joutuvat pitämään kunnolla puoliaan. Kirjavan jakson tunnelmat huipentuvat 11.–13.9.

Leijona 23.7. – 23.8.

Hieman tahmean alun jälkeen 6.9. alkaa loppuvuoden antoisin neliviikkoinen tunne- ja seuraelämässä. Sitä siivittää pitkäkestoinen hyvä suhdanne miesten kanssa. Juhlat ovat nyt ajankohtaisia. Varsinkin 13.–15.9. kannattaa olla valmiina hauskanpitoon. Kuun taitteessa syntyneiden muutospaineet jatkuvat, mutta luvassa on liikahdus kohti selkeyttä. Suhdehakuisilla on mukavia hetkiä.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Varsinkin ennustusjakson alkupuoli on mukava, kunhan tyytyy melko pieniin iloihin. Tunne-elämä on tasaista, mutta ystävättären tai sisaruksen suhdekäänteet voivat koskettaa epäsuorasti. Työ ja mahdolliset opinnot sujuvat, ja syksy näyttää uran kannalta hyvältä. Syyskuun alussa syntyneet ovat henkisessä uudistumisprosessissa. Pientä tunteiden hyrinää on tarjolla 15.–17.9.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Ennuste jakaantuu kahtia harvinaisen jyrkästi. Hieman olemattoman jakson alun jälkeen 23.9.–9.10. syntyneet nauttivat vilkkaasta sosiaalisesta elämästä, jossa on juhlavia sävyjä. 17.–19.9. tunnelmat huipentuvat. 10.–22.10. syntyneiden elämässä kuohuu. Menneisyyden painolastit ja tulevaisuuden lupaukset törmäävät ja aiheuttavat ristiriitoja. Paineiden purkauduttua olo helpottuu.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Jakson ensimmäiset puolitoista viikkoa ovat antoisaa aikaa. Tunteet ovat esillä varsinkin suhdehakuisilla. Kuun taitteessa syntyneet voivat jopa vaihtaa siviilisäätyä. Edetessään syyskuu tasoittuu, ja vain tunnelmointipäivät 19.–21.9. tuovat siihen kohokohtia. Marraskuiset voivat varmistella asemaansa työelämässä lukemalla, kursseja käymällä ja muilla keinoilla.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Syksyn alkua voi odottaa hyvin energisisissä merkeissä. 6.9. alkaen puhaltavat myös romanttiset tuulet. Vilkkaan seuraelämän lisäksi tapahtuu käänne tärkeässä raha-asiassa. Syyskuun jälkipuolella voi huomata, että keväällä ilmassa ollut lupaus alkaa toteutua. Asia voi koskea riitaantunutta kauppaa tai perintöasiaa, ja siihen voi liittyä matka. Tunnelmahuippuja on 21.–23.9.

Kauris 22.12. – 20.1.

22.12.–6.1. syntyneillä on melko tasaista menoa. Arki sujuu ja suhderintamalla hehkuu ainakin jakson alkupuolella. 7.–20.1. syntyneet tuntevat nousevan tuulen, joka puhaltaa purjeisiin ja vie kohti suurta selvittelyä. Siinä asumisen, toimeentulon ja omaisten edut kietoutuvat toisiinsa hyvin mutkikkaasti. Jakso ei vielä tuo ratkaisua, mutta 24.–26.9. siitä saa vahvaa esimakua.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Jakson alkua leimaa jonkinlaisessa välikädessä oleminen ystävättären tai naissukulaisen asiassa. Sanat kannattaa asetella tarkasti ja pelata aikaa, koska noin 6.9. tilanne alkavaa selvitä. Sen jälkeen on luvassa virikettä ja viihdettä. Myös tunne-elämässä on miellyttäviä käänteitä. Helmikuiset voivat tutustua johonkin uuteen fyysiseen liikuntamuotoa. Syyskuu huipentuu 26.–28.9.

Kalat 19.2. – 20.3.

Sosiaalisesta lämpöaallosta voi nauttia 6.9. asti. Tuolloin myös vilkas viestintäilmapiiri tasoittuu. Elo siirtyy harvinaiseen katveeseen, jossa varsinkin helmikuiset joutuvat kehittelemään itse tekemistä. Maaliskuiset tuntevat vetoa tieteeseen, kulttuuriin ja ehkä maailman tapahtumiin. Myös pieni remontti sopii aikaan. Tunnelmahuippuja koetaan kahdesti: 2.–3.9. ja kuukauden viimeisinä päivinä.

1 kommentti