Eeva

Eevan lukijamatka: Capri ja Italian kaunein rannikko 29.3.–2.4.2019

Eevan lukijamatka: Capri ja Italian kaunein rannikko 29.3.–2.4.2019
Alkukevät on parasta aikaa kauneudestaan kuululla Amalfin rannikolla. Näemme tuttujen laulujen ylistämät Napolin, Sorrenton ja Caprin sekä rannikon pikkukaupungit Amalfin, Positanon ja Ravellon. Käymme myös Herculaneumissa.

Ohjelma:

29.3. Finnairin lento klo 7.50 Roomaan. Matka jatkuu Napoliin, jossa ihailemme kaupunkia ja mahtavaa Vesuviusta näköalakierroksella. Jatkamme edelleen rantatietä Sorrentoon. Majoittuminen ja illallinen.

30.3. Aamiainen. Laivaretki Caprin saarelle. Saarikierroksella käymme myös kukkulan rinteellä sijaitsevassa Anacaprissa ja vierailemme huikealla paikalla sijaitsevassa Axel Munthen San Michelen huvilassa. Maistelemme caprilaista limoncelloa. Vapaa-aikaa ennen paluuta Sorrentoon. Illallinen.

31.3. Aamiainen. Ajamme maisemareittiä Positanoon ja Amalfiin. Alue on henkeäsalpaavan kaunis viinitarhoineen, sitruslehtoineen, pienine kalastajakylineen ja jyrkkine kallionrinteineen. Vapaa-aikaa kaupunkeihin tutustumiseen. Jatkamme Ravelloon ja vierailemme Villa Rufolon puutarhassa. Paluu Sorrentoon. Illallinen.

1.4. Vapaapäivä Sorrentossa. Vanhankaupungin kujat ovat täynnä toinen toistaan houkuttelevampia kauppoja ja kahviloita. Illallinen.

2.4. Aamiainen. Lähdemme Unescon maailmanperintökohteeseen Herculaneumiin, joka hautautui tuhkaan Vesuviuksen purkauduttua vuonna 79 jKr. Sen kortteleita on kaivettu esille noin 20-metrisen tuhkakerroksen alta. Näemme hyvin säilyneitä kortteleita, huviloita, patsaita ja kuulemme tarinoita kaupunkilaisten elämästä ennen tuhoa. Lounaan jälkeen kuljetus Roomaan, josta lento klo 19.45 laskeutuu Helsinkiin klo 0.05. (3.4.).

Matkaemäntänä Tuula Kanninen.

Hinta: 1 390 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 150 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: Finnairin lennot veroineen ja viranomaismaksuineen, majoitus, hotelliverot, ohjelmassa mainitut ruokailut, bussi- ja laivakuljetukset, sisäänpääsymaksut sekä suomalaisen oppaan palvelut perillä.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Varaukset ja tiedustelut: Saga Matkat 020 155 6650 ma–pe klo 9–17 tai myynti@sagamatkat.fi

Julkaistu: 28.12.2018
Kommentoi »