Eeva

Eevan heinäkuun horoskooppi

Eevan heinäkuun horoskooppi
Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.

Oinas 21.3. – 20.4.

Kesäkuun lopussa alkaneen voimavaiheen polttopisteessä ovat maaliskuiset ja huhtikuun ensimmäisen viikon päivänsankarit. On aika tehdä avauksia ja aloitteita sekä purkaa paineita. 8.–20.4. syntyneillä on harkintaa vaativia järjestelyitä, joiden kanssa kannattaa pitää pää kylmänä. Asiat koskevat jotain keskeistä, kuten ammattia tai asuinpaikkaa. Kaikilla on tunnelmahuippuja 11.–13.7.

Härkä 21.4. – 21.5.

Kesä jatkuu pikkuhiljaa paranevissa tunnelmissa, vaikka heinäkuusta ei mitään ikimuistoista muodostukaan. Luvassa on pieniä iloja mökillä tai puutarhassa ehkä naapureiden tai lähisukulaisten kanssa. 13.–16.7. on tunnetasolla luultavasti kuukauden antoisinta aikaa. Huhtikuiset kaipaavat uusia elämänkuvioita, mutta toukokuiset näkevät myös kesällä vaivaa nykyisten olojen ylläpitämiseksi.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Jakson alkupuolella sujuu sekä asiapuoli että tunne-elämä, mutta jälkipuolella kaupat ja muut järjestelyt mutkistuvat. Liikutusta ja koskettavia hetkiä on 16.–18.7. Liity tilanteen salliessa ystävien tai kollegoiden voimahankkeeseen, joka voi olla lomailua tai jonkinlaista talkootyötä. Hauskinta on nyt illalla, rakkauden aikaan, syntyneillä suhdekeskeisillä kaksosilla.

Rapu 22.6. – 22.7.

Heinäkuu sujuu tarmokkaissa mutta myös melko kipakoissa merkeissä. Hidastelijat ja laiskottelijat saavat nyt kuulla kunniansa. Jaksosta muodostuu nopeiden hankkeiden sarja. Suhdepuoli on vaisua, eivätkä yhteisöllisetkään asiat kiinnosta. 15.–22.7. syntyneiden on pidettävä mielessä tärkeä raha- tai lakiasia, johon on jossain vaiheessa vielä palattava. Tunteet pulppuavat kaikilla 18.–20.7.

Leijona 23.7. – 23.8.

Kesäjakso on vauhdikas ja vahvavireinen. Varsinkin heinäkuussa syntyneitä säännöt ja kiellot ärsyttävät. Lomailuun sopii aktiivinen ote. Suhteista ammentavina tunneihmisinä leijonat tuntevat nyt tarvetta syvälliseen kanssakäymiseen parisuhteessa tai uuden kumppanin kanssa. Ystävättären tai sisaren kanssa voi kokea viihdyttäviä hetkiä. Tunnelmahuippu on 20.–22.7.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Elokuisilla jatkuu elämän yleinen uudistuminen. Se voi merkitä jännittävää tapaa viettää kesää ja uusia sosiaalisia kuvioita. Syyskuisilla on tasaisempaa, mutta kauaskantoinen hanke voi innostaa heitä tutkimaan maailman tarjoamia mahdollisuuksia. Kaikilla jokin menneeksi luultu asia palaa kuvioihin. Se lupaa tutkimusmatkaa omaan tai perheen taustaan. 22.–24.7. ovat liikutuspäiviä.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Tunne-elämä ja suhdealue korostuvat. Alkukesän odotusten ja suunnitelmien notkahdukset ovat takana ja on aika taas ottaa muut huomioon. Parisuhde on vakaa. Sinkkujen ympärillä tapahtuu. Varsinkin syyskuiset ja lokakuun ensimmäisellä viikolla syntyneet saavat huomiota. Jokin virallinen asia pitää merkkijakson jälkipuolella syntyneiden jalat maassa. Kaikilla on tunnehuippuja 24.–26.7.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Heinäkuun ilot ovat palasina siellä täällä. Lokakuiset keikuttavat venettä ihan vain vaihtelunhalusta. Suhdealue on käymistilassa, eikä sen käänteitä voi ennustaa. Marraskuiset ottavat varmemman päälle. Ennustejakso tarjoaa rohkeille vaihtelua, joka pitää arjen harmauden poissa. Tunteita nostattavia hetkiä on luvassa heti jakson aluksi ja kuukauden lopulla.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Ennuste on yksi parhaimmista. Tarmokkuutta riittää ja arjen tai lomailun rutiinit hoituvat helposti vaikka vasemmalla kädellä. Ystävätärten sektori on hyvin aktiivinen, ja myös tunne-elämä kukoistaa. Tätä jatkuu pitkälle elokuuhun. Elämän isot ympyrät ovat seisahduksissa, joten iloa voi ammentaa ympäristön pienistä aiheista. Tunnelmahuippuja on 2.–4.7. ja aivan kuun lopussa.

Kauris 22.12. – 20.1.

Nyt on tekojen aika. Viisaus ohjatkoon kättä. Etenkin joulukuisten tilanne on kiinnostava, koska nyt heidän aikansa toteuttaa uusia ideoita elämänsä järjestelemisessä. Tammikuisten kannattaa odottaa syksyä. Aika ei ole kummoinen lomailuun, mutta loppukuusta sekin sujuu alkupuolta paremmin. 4.–6.7. muiden kanssa koettavat tunnelmat kertovat siitä, missä kenenkin kanssa mennään.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Heinäkuu sujuu varsin sosiaalisissa merkeissä ja uudet tuttavuudet ovat mahdollisia. Romanttisia käänteitäkään ei voi sulkea pois. Ystävien sektori on aktiivinen ja osallistuminen yhteisiin lomahankkeisiin sopisi kuvaan. Väärinkäsitykset ja eksymiset voivat tuoda ajanviettoon positiivisia yllätyksiä. Kepeän ja antoisan heinäkuun tunnelmahuippu osuu päivähaarukkaan 6.–8.7.

Kalat 19.2. – 20.3.

Taivaanmerkit ovat epätavallisen passiivisia. Mukautumalla kulloiseenkin tilanteeseen niistä saa eniten irti. Antoisinta on helmikuisilla, joiden ystäväpiirissä syntyy jotain uutta ja kiinnostavaa. Maaliskuiset herkistyvät rannoilla, niityillä ja kirkkomailla. Hyvää luettavaa ja katsottavaa kannattaa varata sadepäivien varalta. Herkkiä tunnelmia ja huumoria on ilmassa 8.–11.7.

Julkaistu: 1.7.2020
8 kommenttia