Eeva

Eevan toukokuun horoskooppi

Eevan toukokuun horoskooppi
Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat sinulle tässä kuussa. Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Julkaistu: 27.4.2022

Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas 21.3. – 20.4.

11.5. alkaa suurvuosi, joka ilmenee mojovina ideoina sekä seikkailunhaluna. Nyt vaikutus osuu maaliskuisiin, mutta huhtikuisetkin aistivat muutoksen tuulet. Kevään tulo pehmentää asenteita arjessa. Sanan säilän sijaan hymy ja kohteliaisuus saavat asiat hoitumaan. Huhtikuisilla työntekoa häiritsee epätavallinen hajamielisyys. Vauhdikkaimmat vipinäpäivät ajoittuvat heti jakson alkuun.

Härkä 21.4. – 21.5.

Jakson tunnelmahuippu osuu vappuun. Muuten kevät etenee hieman ontuen. Huhtikuisilla on käytännöllisiä yhteistyökuvioita, mutta toukokuisilla sopeutuminen muuttuviin asetelmiin on mutkikasta. Toukokuun ensimmäisellä viikolla syntyneet ovat alttiita suurempiinkin muutoksiin. Toukokuun puolivälissä syntyneet tekevät elämässään välitilinpäätöstä keventääkseen taakkojaan.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Toukokuiset voivat huokaista helpotuksesta stressin helpottaessa. Paineet siirtyvät nyt kesäkuisten riesaksi: luvassa on rästitöitä, erimielisyyksiä miesten kanssa sekä hermoilua. Harmeista pääsee onneksi eroon sitä mukaan, kun ne selvittää. Plussana jakso tarjoaa kaikille mukavia hetkiä ystävätärten kanssa joko liikunnan tai muun aktiivisen toiminnan myötä. Tunnelmahuippu on 2.–4.5.

Rapu 22.6. – 22.7.

Kevät nostaa ravuissa esiin puuhakkuutta. Sosiaalinen elämä on nyt hiukan pidossa, ja 4.–6.5. olevat tunnelmapäivätkin saattavat kulua omassa seurassa. Ajan henkeen tosin sopisi jokin virallinen tai muuten tärkeä tilaisuus. Varsinkin 17.–22.7. syntyneet ovat nosteessa joko ammattiin tai järjestöön liittyen. Heitä vaivannut jännitteinen ongelmavyyhti kevenee jakson aikana.

Leijona 23.7. – 23.8.

Toukokuu ottaa ensimmäisen askeleen kohti leijonien railakasta ja positiivista alkukesää. Heinäkuussa syntyneet pääsevät jakson puolivälissä innostavaan ja kannustavaan myötätuuleen, joka vaikuttaa niin töissä kuin vapaa-ajalla. Elokuisten polku on muutospaineineen hieman kivisempi. Kaikki pääsevät nauttia kanssaihmisten sympatiasta – sekä romantiikasta. Tunnelmahuippu on 7.–9.5.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Joka toinen vuosi sävyisä neitsytkin joutuu erimielisyyksiä aiheuttavaan sumaan, jossa ärsyttävien kanssaihmisten kanssa tulee sanomista melkein mistä vain. Elokuussa syntyneet ovat jo näistä ristiriidoista selvinneet, mutta nyt ne kaatuvat syyskuisten niskaan. Yhteenotot ovat onneksi ohimeneviä. Muuten melko arkisiin asioihin painottuvan jakson tunnelmahuippu on 10.–12.5.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Pian vapun jälkeen vaakojen elämää alkaa helliä sosiaalinen vire. Luvassa on yllättäviä kohtaamisia ja kutsuja. Ilmiö huipentuu 12.–14.5. Syyskuiset aloittelevat vuoden ehkä tärkeintä vaihetta tämän jakson puolivälissä. Jokin asia saa näkemään elämän uudessa valossa. Lokakuisilla on arkisempaa. Lokakuun puolivälissä syntyneet pääsevät lähemmäksi konstikkaan ongelman ratkaisua.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Lokakuisilla on melko tasaista. Vain jokin yleinen tapahtuma laittaa heidät muuttamaan suunnitelmiaan kuukauden lopulla. Energia-aalto osuu nyt marraskuisiin. Heillä on meno päällä. Rento, pakoton ja tehokas ote auttaa hoitamaan arjen haasteet ja hankalat tilanteet työasioissa. Suhteet miehiin ovat toimivammat kuin pitkään aikaan. Tunnelmapäivät 14.–16.5. koskettavat kaikkia.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Kanssaihmisten hidastelu nostaa joulukuisissa esiin malttamattomuuden. Siitä huolimatta jaksosta on tulossa jousimiehille vuoden antoisimpia. Pian vapun jälkeen alkaa lämmintä ilmapiiriä tuova suosiollinen neliviikkoinen. Tunnelmahuippu 16.–18.5. hivelee sielua, ja suhdehakuisille toukokuu tuo romantiikkaa. Marraskuisilla 11.5. alkava voimakas inspiraatio kantaa koko kesän.

Kauris 22.12. – 20.1.

Jakson yleisvire korostaa yksityisyyttä. Lähiympäristön talkoohanke voi innostaa yhteistoimintaan, mutta muuten oma koti on paras paikka. Joulukuisilla on aluksi tasaista, mutta 11.5. alkaen jokin ajassa saa harkitsemaan elämänmuutosta. Tammikuun alussa syntyneet jatkavat uusien taitojen opiskelua. Merkin loppupäässä syntyneille avautuu uusia näkökulmia. 18.–20.5. ovat tunnelmointipäiviä.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Vesimies on näiden aikojen puheenjohtaja. Vipinäpäivät 20.–22.5. tiivistävät ajan hengen. Tammikuisille jakson loppupuoli tuo uudenlaisen yhteistyökuvion jonkin tärkeän tahon kanssa. Helmikuun alkupuolella syntyneet myllertelevät elämäänsä luonnonläheisempään suuntaan. Helmikuun puolivälissä syntyneitä värvätään hoitamaan yhteisöllistä asiaa. Varttuneempia houkuttaa vapaus velvoitteista.

Kalat 19.2. – 20.3.

Opettavainen ja yllättäviä tilaisuuksia tuonut kevään puhuri laantuu 11.5., mutta huhtikuussa alkanut voimajakso puskee maaliskuussa syntyneitä yhä eteenpäin. Työn ja suhteiden suunnalla saattaa nyt olla vuoden tärkein aika. Helmikuiset sulattelevat aiemmin kokemaansa ja elelevät melko tasaisessa vaiheessa. Kaikki saavat nauttia tunnelmapäivistä heti jakson alussa sekä 22.–24.5.

8 kommenttia