Eeva

Eevan elokuun horoskooppi

Eevan elokuun horoskooppi
Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat sinulle tässä kuussa. Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Julkaistu: 28.7.2021
Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas 21.3. – 20.4.

Ensimmäiselle kahdelle viikolle on luvassa enimmäkseen iloista ja kepeää viestintää, mukavia pikkumatkoja ja joitain hyviä ostoksia. Tunteet ja intohimot ovat nyt laantuneet, ja alkukesällä sivuun jääneet asumiseen ja hyvinvointiin liittyvät harmit vaativat huomiota. Elokuun jälki- puolella suhdealue ja ystäväpiiri aktivoituvat kulttuurin ja korkeatasoisten tapahtumien merkeissä.

Härkä 21.4. – 21.5.

Aika vahvistaa pyrkimyksiä vahvemmin kuin pitkään aikaan. Se vaikuttaa työhön ja harrastuksiin mutta myös suhdealueeseen. Taustalla vaikuttava seitsenvuotisuupumus voi näkyä kyllästymisenä tuttuihin kuvioihin ja kaipuuna uuteen. Jos työ tympii, saattaa mieleen tulla yrittäjäksi ryhtyminen tai muu uuden toimeentulon etsintä. Kaiken tämän keskellä mieli pysyy tyynenä ja energisenä.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Jakson ilot ovat melko pieniä, koska aika pakottaa tekemään rästitöitä ja sietämään ärsyttäviä kanssaihmisiä. Tietynlainen sosiaalinen paitsiokin vaivaa 16.8. asti, mutta sen jälkeen ainakin toukokuisten elo suloistuu. Elokuun parhaat hetket löytyvät toisten juhliin osallistumalla. Kesäkuun puolivälissä syntyneillä jokin tilaisuus parantaa loppuvuoden tulevaisuudenodotuksia.

Rapu 22.6. – 22.7.

Jaksoa voi sanoa puolikivaksi: mikään pahempi ei vaivaa sielunrauhaasi, mutta et myöskään ole nyt elämänpiirisi keskipiste. Lähiympäristön hankkeisiin osuu voimakas painotus, joten taloyhtiön, kylän, korttelin tai lempiyhdistyksen toimintaan kannattaa osallistua. Jakson lopulla ilmaantuu uusia tapoja kaunistaa kotia. Myös puutarhakutsut lähimpien kanssa tuovat iloa.

Leijona 23.7. – 23.8.

Kesän kiihkeät tunnelmat laantuvat, ja painopiste siirtyy käytännön tasolle ja raha-asioihin. Kannattaa silti liikkua turuilla ja toreilla, koska kaikenlaista virkistävää voi tulla yllättäen vastaan. Jakson lopulle saattaa osua jokin hienompi juhla. Seitsenvuotiskriisi on pidossa, eli nyt ei tarvitse pohdiskella elämänmenoa ja sitä, mihin on kyllästynyt ja tympääntynyt.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Harvinainen voimajakso nostaa 30.7. alkaen aloitekykyä, sisukkuutta ja pelottomuutta. Ne vaikuttavat työhön, kuntoiluun tai ihmissuhteisiin. Pelissä on myös nautinnonhalua. Sinkuilta voivat mennä jalat alta uuden tuttavuuden takia. Vakituinen suhde joko virkistyy tai kriisiytyy. Varsinkin syyskuun alkupäivinä syntyneillä yrittäjäksi ryhtyminen tai muu irtiotto on nyt tyypillistä.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Elämänmeno on kovin tasaista, mikä ei välttämättä ole huono asia. Tekemisen motivaatio on melko matalalla, ja alkujakson parhaat hetket tulevat osallistumisesta ystävien hankkeisiin ja tilaisuuksiin. Tärkeän virallisen asian hoito etenee kaavakkeita täyttäen. 16.8. alkaa syyskuisten tunne-elämää miellyttävästi hivelevä aika, jollainen ilahduttaa lokakuisia seuraavalla jaksolla.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Marraskuun alussa syntyneiden on jatkettava itsetutkiskelua. Mitä tehdä, jotta värit palaisivat elämään? Muillakin on hieman laimeaa, ja pienet ilonaiheet löytyvät osallistumalla ystävien ja harrastuspiirien hankkeisiin. Elokuun kiinnostavinta antia on kuunnella kanssaihmisille kesällä sattuneita elämänkäänteitä puutarhajuhlissa. Jos siis kutsu tulee, kannattaa osallistua.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Jos sydänkesä oli kuuma ja vauhdikas, vaihtuu nyt ääni kellossa. Moni kokee kiirettä ja työpaineita niin että kiukuttaa. Jakson teemoihin kuuluu myös se, että yksityisiksi tarkoitetut viestit ja kuvat voivat vuotaa julkisuuteen. Jakson henkireikinä toimivat liikunta sekä vaikuttaminen lähipiirissä ja pienissä juhlissa. Tosin osa on eräänlaisessa sosiaalisessa paitsiossa, joka väistyy 16.8.

Kauris 22.12. – 20.1.

Tämä mukava jakso sopisi todella hyvin lomailuun. Aikaa sulostuttaa lempeys ja vaivaton energisyys. Suhderintaman tunnelmat ovat lämpimät ja sopuisat, ja sinkuilla on mitä parhaimmat mahdollisuudet löytää uusi kumppani. Pieniä harmeja voi tulla jakson alkupuolella katkoksista viestinnässä ja viivästyksistä ostoksissa. Loppupuolella nuoren naisen ongelmat vaativat huomiota.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Käänteikäs kuusiviikkoinen on ohi, ja edessä on harmittomampi loppukesä. Ensimmäiset kaksi viikkoa tuovat kaikenlaista aktiiviviestintää ja uusia, innostavia tuttavuuksia. Jälki- puolella nousee lempeä, jopa lemmekäs värähtely, joka nyt ehtii kohdistua lähinnä tammikuisiin. Tosin jotkut voivat joutua availemaan parisuhteeseen syntynyttä umpisolmua. Asia ratkeaa viimeistään syyskuussa.

Kalat 19.2. – 20.3.

Asenteesta riippuen odotettavissa on joko riemastuttavan seurallinen tai ärsyttävän riitaisa jakso. Riemua tuo aktiivinen sosiaalinen sektori ja ehkä uusi, lähempi tuttavuus. Toisaalta ajanmerkit voivat kuitenkin näkyä myös periaatekiistoina parisuhteessa tai satunnaisten vastaantulijoiden kanssa. Nyt vaikuttava kuvio on hyvin harvinainen, ja se alkaa heiketä jakson lopulla.
2 kommenttia