Eeva

Eevan lokakuun horoskooppi

Eevan lokakuun horoskooppi
Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat sinulle tässä kuussa. Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Julkaistu: 29.9.2021

Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas 21.3. – 20.4.

Maaliskuisilla alkaa 7.10. miellyttävä vaihe tunne- ja suhdeasioissa. Sitä kestää 17.10. saakka. Sen jälkeen romantiikkaa on huhtikuisilla. Vakituisessa suhteessa voi olla erimielisyyksiäkin, mutta ne puhdistavat ilmaa. Työkeskeiset joutuvat ohimeneviin kiistoihin työpaikalla. Harmia tuottaa myös sopimuksen tai kauppojen peruuntuminen. Vastaanväittäjät ovat huhtikuisten kiusana.

Härkä 21.4. – 21.5.

Lokakuun painopiste on suhdeasioissa. Samalla on kuitenkin mietittävä syvällisesti henkilökohtaisia asioita: motivaatiota, itsetuntoa ja elämän suuntaa. Varsinkin vappuviikolla syntyneillä nämä pohdinnat alkavat tuottaa tulosta jakson lopulla. Jännitteet ihmissuhteissa voivat aiheuttaa vetäymistä tai kiukuttelua. Seuraavien kuukausien ennusteet tuonevat kepeämpiä aikoja.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Kaikenlainen viestittely on vilkasta ja varsin antoisaa. Rento ja pakoton tehokkuus siivittää varsinkin kesäkuisten menoa. Toukokuisten suhdesektori vilkastuu lokakuun toisella viikolla. Heillä ajankohtaista on myös jonkin virallisen asian hoitaminen. Tärkeä tulevaisuuteen liittyvä järjestely alkaa edistyä. Kaikkia koskee se, että viivästyksiä ja sotkuja aiheuttaneet käänteet loppuvat 18.10.

Rapu 22.6. – 22.7.

Heinäkuisilla asiat tuntuvat nyt harmillisesti kaatuvan päälle. Kesäkuiset ovat jo osaltaan tehneet suursiivousta elämässään ja poistaneet turhia asioita. Romanttinen vire sulostuttaa heinäkuisten elämää, mikä hieman laastaroi stressin tuomia haavoja. Mitään suurta onnen aikaa tämä syysjakso ei kuitenkaan ole. Tärkeintä on nollata paha mieli ja huomata elämän pienet ilot.

Leijona 23.7. – 23.8.

Seitsenvuotiskriisiin liittyvä tunne-elämän käymistila kestää jakson alussa puolitoista viikkoa. Elokuun ensimmäisellä viikolla syntyneet voivat tehdä elämänmuutoksia. Tunnelmat kevenevät 7.10. ja lähiympäristö tarjoaa virikkeitä sekä tapahtumia. Elokuun puolivälissä syntyneet kohtaavat ideoita, jotka voivat ensin hämmentää mutta tarjoavat sulattelun jälkeen työkaluja tulevaisuuteen.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Painopiste on aluksi toiminnassa lähipiirin kanssa, myöhemmin työ nousee etusijalle. Antoisinta on syyskuun ensimmäisellä viikolla syntyneillä, mutta muillakin menee ihan mukavasti. Jakson alkupuolta häiritsevät pienet sekaannukset töissä ja raha-asioissa. Ne väistyvät lokakuun puolivälin jälkeen. 12.–15.9. syntyneiden ei kannata haukata liian suurta palaa missään tilanteessa.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Syyskuiset ovat jo nostaneet profiiliaan, ja nyt on lokakuisten vuoro. Heidän on aika tehdä aloitteita, vetää rajoja ja terävöittää tyyliä. Parisuhteessa voi tulla muutoksia, ja sinkku saattaa löytää kumppanin. Urakeskeisten tilanne töissä selkiytyy. Jakso on myös viestinnällisesti vilkas. Lokakuu ei ole kovin romanttista aikaa, mutta toisinaan intohimoisuus korvaa ruusut ja illalliset.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Jakson ensimmäiset kymmenen päivää tuovat tunteiden kuohuntaa ja voivat saada varsinkin marraskuiset ampumaan hieman yli nautintoja koskien. Kuohujen laannuttua alkaa tasainen loppukuukausi, jolloin ei paljon tapahdu. Ajan merkit viittaavat papereiden ja arkistojen läpikäymiseen sekä vaatehuoltoon. Meneepä skorpioneilla hyvin tai huonosti, he pystyvät pitämään pokerinaamansa.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Hajallaan olevat taivaanmerkit osoittavat jakson alussa ystävien ja hauskanpidon suuntaan. Lokakuun toisella viikolla tilanne tiivistyy ja esiin nousevat tunteet ja mielihyvä. Luvassa on vahvoja hurmioitumisen hetkiä joko hyvässä seurassa, eksoottisessa paikassa, musiikin parissa tai luonnossa lemmikin kanssa samoillessa. Myös koko loppuvuosi sujunee miellyttävissä merkeissä.

Kauris 22.12. – 20.1.

Lokakuu on tärkeää aikaa, ja päättäväisyys on nyt tarpeen. Eniten asia koskee tammikuisia. Joulukuiset ovat omat tulikokeensa jo läpäisseet, ja he voivat viettää rauhaisaa aikaa. Uudenvuodenviikolla syntyneillä on pelissä eniten, koska luova elämänmuutos vie heitä uuteen suuntaan. Tammikuun puolivälissä syntyneet järjestävät jollekulle asioita muuttavan totuuden hetken.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Vesimiehiä kutsutaan jälleen vastaamaan sosiaaliseen tilaukseen. Vauhdikas ja vilkas jakso paranee loppua kohti. Tammikuiset ovat tekemisissä instituutioiden ja yhteisöjen kanssa. Helmikuun alkuviikolla syntyneet mullistelevat kuvioitaan. Muut altistuvat uusille tuulille liikunnan, tanssin ja musiikin kautta. Ystävät ovat vahvasti esillä. Erinomainen jakso voi tuoda myös romantiikkaa.

Kalat 19.2. – 20.3.

Syksy etenee aluksi varsin mukavasti suosion ja lemmekkyyden ilmapiirissä. Meno kuitenkin laantuu lokakuun puolivälin lähestyessä, ja tilalle tulee asiapitoisia ja osin myös ongelmallisia mutta ohimeneviä tilanteita. Pulmia voivat aiheuttaa laitteet ja lemmikkieläimet mutta myös hajamielisyydestä johtuva tavaroiden katoaminen. Jakson tasaisuus ennakoinee marraskuussa tulevaa voimaa ja innostusta.

2 kommenttia