Eeva

Eevan lokakuun horoskooppi


Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Kuvat Anu Ikävalko

Oinas 21.3. – 20.4.

Nyt voi soveltaa vanhoja sanontoja: työssä on puskettava hampaat irvessä ja tärkeissä palavereissa on syytä pitää kieli keskellä suuta. Jakso voi olla hyvin antoisa, jos silmissä häämöttää edistysaskel uralla tai parannus elämänlaadussa. Se kuitenkin edellyttää seitsenvuotiskriisin ratkaisemista. Romantiikkaa ei ole jaossa, mutta viikonvaihde 12.–14.10. on valaiseva ja kiinnostava.

Härkä 21.4. – 21.5.

Huhtikuussa syntyneet pohtivat tunnesiteiden merkitystä. Pinnalla voivat olla myös välit siskoon tai tyttäreen. Tämä on osa isompaa myllerrystä. Toukokuisten tärkeimmät asiat liittyvät toimeentuloon. Myös vakuutukset voivat nousta esiin. Jotta ruusut voivat kukkia, maaperän on oltava kunnossa. Nyt on aika muokata alustaa tulevaa kukoistusta varten. Tunteet ovat pinnassa 14.–16.10.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Ensimmäinen viikko tarjoaa tunteikkaita hetkiä ja pieniä iloja, mutta sitten ajan henki muuttuu. Toukokuiset energisoituvat ja kuntoilevat tai tekevät jotakin fyysistä voimaa vaativaa. Kesäkuisten edessä heiluu voitonseppele, joka vaatii uskallusta hypätä uusiin kuvioihin. Tätä jatkuu joulukuulle. Kaikkea muuta voi nyt luvata, mutta ei romantiikkaa. Sielussa kuitenkin hyrisee 17.–19.10.

Rapu 22.6. – 22.7.

Jos elämä ei välillä raasta, rapu ei tunne edes elävänsä. Nyt harmia aiheutta se, että on loppuvuoden otollisin aika ihastua ja nautiskella, mutta samaan aikaan syntyy jännitteitä miesten kanssa. Poikalaspset ja aikuiset miehetkin hyppivät silmille. Jotkut ravut saavat kuulla olevansa erityisen viehkoja suuttuessaan. Tunnelmat vaihtelevat ja ne huipentuvat 19.–21.10.

Leijona 23.7. – 23.8.

Arjen sosiaalisesta draamasta iloa ammentava leijona on nyt hieman paitsiossa ja viihtyy omassa kammiossaan. Pinnan alla kuitenkin kuplii. Heinäkuisten muutosprosessi on lepovaiheessa. Elokuisia kutsuu jokin suuri, yksittäinen tilaisuus tai inspiroiva visio, jonka toteutuminen voi viedä kaukomaille. Pöytälaatikkotekstillekin voi olla kysyntää. Hailakka lokakuu huipentuu 21.–23.10.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Kuuden viikon energiaspurtti loppuu 4.10., jonka jälkeen meno rauhoittuu ja painopiste siirtyy hyödylliseen osallistumiseen, esimerkiksi talkoisiin tai myyjäisiin. Jakson ilonaiheet ovatkin arkisia ja maanläheisiä. Elokuiset jatkavat rajojensa ylittämistä koneisiin liittyvissä asioissa. Syyskuisten agendalla on raha- ja vakuutusasioita. Jakson kohokohtia osuu välille 23.–25.10.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Lokakuun neljäntenä päivänä alkaa joka toinen vuosi koettava voima-aalto, joka kantaa vaakoja kuutisen viikkoa. Syyskuiset ja 1.–9.10. syntyneet saavat pontta, jonka avulla päättämättömyys saa kyytiä. Jakso ei ole erityisen sosiaalinen. Rasittaville ihmisille voi nyt ladella suoria sanoja. Siitä on hyötyä seitsenvuotiskriisissä. Tunnelmat ovat tiheimmillään 25.–27.10.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Skorpioni on pitkästä aikaa mukavien virtausten keskellä. Koko lokakuu on inspiroivaa ja antoisaa aikaa. Nyt tehdään hyviä kauppoja ja kuullaan tavallista mehevämpiä juoruja. Romantiikalle altis skorpioni on kiihkeiden tunteiden polttopisteessä. Se voi saatella lokakuiset suureen muutokseen, marraskuiset ovat lähempänä maanpintaa. Kuohuvan kuukauden huippu on 27.–29.10.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Joulukuussa päättyvä, uusia maailmoja avaava vuosijakso alkaa olla loppusuoralla. Painopiste on nyt järjestöjen ja rientojen sektorissa. Ihmissuhteet ovat taka-alalla, kun yhteisö ja idealistiset pyrkimykset tempaavat mukaansa. Joillekin tämä ilmenee lemmikkien, toisille matkojen muodossa. Urakin urkenee, jos on työkeskeinen. Antoisan jakson huippu osuu välille 2.–4.10.

Kauris 22.12. – 20.1.

Joulukuussa tai tammikuun alussa syntyneet ovat jännitteisessä tilanteessa, joka voi liittyä viralliseen asiaan tai sukupolvien kiistaan. Ratkaisu vaatii korttien lyömistä pöytään, ja konfliktilta on vaikea välttyä. Ilma kyllä puhdistuu. Myöhemmin syntyneet tekevät tärkeitä päätöksiä, jotka kantavat tulevaan. Kyse voi olla uudesta työstä tai sivuun astumisesta. Tunnelmat tihenevät 4.–7.10.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Vesimies on tällä jaksolla hieman töksäyttelevä. Silti hän pystyy innostamaan lähipiiriään johonkin tärkeään suoritukseen. Tavallisesti sisarellinen merkki tulee nyt paremmin toimeen miesten kuin naisten kanssa. Tammikuisille se voi tarkoittaa mitan täyttymistä, helmikuisten tilanne on tasaisempi. Marraskuu palauttaa suhteisiin harmonian. Seuraan kannattaa hakeutua 7.–9.10.

Kalat 19.2. – 20.3.

Loppuvuoden mukavin jakso tuo antoisia kohtaamisia sekä tunnetasolla että keskusteluissa. Myös arjen asiat rullaavat. Ainut miinus tulee hajamielisyyden tuottamista harmeista. Varsinkin avainten ja puhelimen kanssa on syytä olla tarkkana. Maaliskuun toisella viikolla syntyneet kaipaavat jännitystä, mikä sopii, kunhan ei ole liian sinisilmäinen. Tunnelmallisen jakson huiput ovat 9.–12.10.

Julkaistu: 2.10.2019