Eeva

Eevan huhtikuun horoskooppi

Eevan huhtikuun horoskooppi
Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Julkaistu: 24.3.2021
Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas 21.3. – 20.4.

Huhtikuun puoleen väliin asti on vilkasta, hetkittäin nautinnollista ja ehkä romanttistakin sekä osallistumiseen yllyttävää aikaa. Itselleen voi nyt sallia myös pientä luksusta. Tytinäpäivät ovat 10.–12.4. Viestinnän ja ostosten aalto kestää 20.4. asti. Huhtikuiset saavat tilaisuuden osallistua johonkin hankkeeseen, joka tukee naapuruston ryhmähenkeä.

Härkä 21.4. – 21.5.

Jakson alkupuolelle taivaanmerkit lupaavat tasaista. Tunnelmat nousevat 12.–14.4. Sen jälkeen alkaa nautintoja lupaava neliviikkoinen, joka sulostuttaa huhtikuisten ja vapun paikkeilla syntyneiden elämää. Näistä jälkimmäiset ovat kiinnostavan elämänmuutoksen keskellä. Suhdepuolella voi tapahtua. Toukokuisten jalat maassa -asennetta testataan jollakin kutkuttelevalla tarjouksella.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Maaliskuun alussa alkaneet voimaviikot jatkuvat kesäkuisilla 23.4. asti. Jotkut voivat purkaa pakahtunutta energiaansa työhön, toiset harrastuksiin ja kolmannet ihmissuhteisiin. Ajassa liikkuvat tilaisuudet ja mahdollisuudet tukevat kesäkuussa syntyneitä. Puntit tutisevat kaikilla 15.–17.4. Toukokuisilla jakso on paljon rauhallisempi, voisi sanoa suorastaan tasainen.

Rapu 22.6. – 22.7.

Ensimmäisen yli kolmen viikon ajan ravut ovat katveessa. Silloin on lupa kotoilla ja tehdä omia pikku juttuja. Seuraelämä loistaa poissaolollaan, ja varsinkin suhteet nuorempiin naisiin voivat olla pulmallisia. Tärkein viestinnänmuoto on nyt suora puhe. Tunnelmat paranevat 17.4. alkaen ainakin oman sukupuolen suhteen. Kuusiviikkoinen voimavaihe alkaa 23.4.

Leijona 23.7. – 23.8.

Heinäkuisten seitsenvuotispohdinnat alkavat olla ohi. Elokuisten syviin mietteisiin tulee kevennystä, koska ilmassa on sekä nautinnon että inspiraation aineksia. Ajatustenvaihto ystävätärten kanssa antaa ideoita tulevaisuuteen. Jokin fyysinen yhteishanke sopisi kuvioihin. 15.–23.8. syntyneiden kannattaa miettiä tarkkaan, ennen kuin he valitsevat puolensa kiistatilanteissa.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Elokuisia ärsyttänyt stressivaihe on ohi, ja nyt on syyskuisten vuoro hoitaa rästitöitä ja kiukutella hidastelijoille. Huhtikuun puolivälissä nousee pehmeämpi ilmapiiri, joka sulostuttaa varsinkin elokuisten elämää. Aivan ennustusjakson alkuun osuva tunnelmahuippu hivelee elokuisia, mutta syyskuisille se voi tuoda pientä kotikaaosta. Tunnelmat paranevat 23.4.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Merkin edustajien tunnelmapäivät ovat 28.–30.3., ja voimaviikot jatkuvat lokakuisia kirittäen. Henkinen myötätuuli puhaltaa edelleen. Syyskuiset kokivat sen jo vuoden alussa, mutta ei heilläkään nyt huonosti mene. Kaikkien kontaktialue on aktiivinen – aluksi jopa romanttisesti, mutta loppua kohti asiapitoisemmin. Vaakojen elämä on kiinni tilaisuuksista, joita nyt riittää.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Skorpionien sektori on aluksi katveessa lähes joka suunnasta katsottuna. Vain kuunvaihteeseen osuvat tunnelmapäivät tuovat väriä jaksoon. Suhdesektorissa on elämää 14.4. alkaen. Jos tuntee seitsenvuotiskriisiin liittyvää kyllästyneisyyttä, luvassa voi olla välien setvimistä. Jakson paras uutinen on, että 23.4. alkaa kuusiviikkoinen voimajakso, jonka aikana moni asia selviää.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Joulukuisilla jatkuu alttius joutua kiistoihin miesten kanssa. Marraskuisilla on rauhaisampaa. Toisaalta joulukuisia hivelee sosiaalinen lämpöaalto, joka voi ilmetä mieluisina hetkinä ja tapahtumina ystävätärten ja tytärten kanssa. Siinä missä marraskuussa syntyneet saavat elellä pienissä kuvioissaan, on joulukuisille tarjolla myös isompia ympyröitä. Tunnelmat ovat riehakkaita 1.–3.4.

Kauris 22.12. – 20.1.

Jakso alkaa melko olemattomissa merkeissä. Yhteisöllisyys ei kiinnosta, ja tunnelmapäivätkin 3.–5.4. voivat kulua omissa oloissa musiikkia kuunnellen. Arki tarjoaa vastakaikua kauriiden vaihtelunhalulle vasta huhtikuun puolivälissä. Etenkin uudenvuoden paikkeilla syntyneet tuntevat siitä alkaen kutsumusta kokeilla jotain uutta kulttuuriin, omaan olemukseen ja seuraelämään liittyen.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Merkin edustajilla riittää nyt tehoa, yhteisöllistä mielenlaatua ja kykyä vastata sosiaaliseen tilaukseen. Valtuustot ja järjestöt kutsuvat monia, ja netistä löytyy hengenheimolaisia. Kuukauden sykähdyttävimmät päivät osuvat välille 5.–7.4. Jakson lopulla energiataso laskee hieman, ja painopiste siirtyy työstä ja liikunnasta henkisempiin asioihin ja harrastuspiireihin.

Kalat 19.2. – 20.3.

Jakson anti on melko vaatimaton. Vilkkaan viestinnän sesonki päättyy 4.4., ja tunnelmapäivät virittävät sielua taiteille 7.–10.4. Sen jälkeen on tarjolla työstressiä ja osallistumista lähiympäristön käytännöllisiin hankkeisiin. Kadonneiden ja unohtuneiden asioiden painopiste voi tuoda eteen jotain arvokasta. 23.4. alkava voimavaihe suosii ensin helmikuisia.
1 kommentti