Eeva

Eevan joulukuun horoskooppi

2


Eevan joulukuun horoskooppi

Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Teksti Eeva toimitus
Kuvat Anu Ikävalko

Oinas 21.3. – 20.4.

Oinaille puhaltavat vaihtelevat tuulet. Henkistä inspiraatiota ja voitontahtoa lietsova käänne tukee eniten maaliskuisia ja huhtikuun alussa syntyneitä. Toki muillakin itseluottamus on kohdallaan. Samaan aikaan pitää pystyä luopumaan kaikesta aikansa eläneestä ja keskityttävä muutoksiin. Yrittäjäksi ryhtyminen tai uusi työ voi olla ajankohtainen. Tunnelmallisinta on 16.–18.12.

Härkä 21.4. – 21.5.

Painopiste on tunne-elämässä. Sinkut voivat kohdata merkittävän uuden tuttavuuden, mutta tilanne on jotenkin veitsenterällä ja selkenee vasta ensi vuoden puolella. Jokunen vakituisessa suhteessa oleva voi joutua kolmiodraamaan, joka ratkeaa askel askeleelta. Toimiva parisuhde kukoistaa. Toukokuun alussa syntyneet joutuvat miettimään raha- ja omaisuusasioita. Jakso huipentuu 18.–20.12.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Suhteet miehiin saattavat olla mutkikkaita. Työssä ja asiatasolla ensimmäinen pariviikkoinen on nihkeä, mutta sitten tilanne paranee ja joku ystävä lähestyy kiinnostavan uutisen tai tarjouksen merkeissä. Toukokuisten ja kesäkuun alussa syntyneiden on syytä varoa sanomisiaan. Vaarana on myös omien voimavarojen yliarvioiminen. Ristiriitaisen jakson anti kiteytyy 20.–22.12.

Rapu 22.6. – 22.7.

Joulukuu näyttää tunnekylläiseltä ja monella tavalla antoisalta. Rapu on vaivattomasti energinen jouluntekijä, lämmin sosiaalinen kohtaaja ja tasapainoinen huolehtija. Seitsenvuotiskriisi koskettaa kesä–heinäkuun taitteessa syntyneitä, mutta sekin solahtaa osaksi kokonaisuutta. 18.–22.7. syntyneet voivat kohdata jonkin äkillisen muutoksen. Tunnelmat ovat huipussaan 22.–24.12.

Leijona 23.7. – 23.8.

Alkanut suurisuuntainen ja avartava vuosijakso kirkastaa odotushorisonttia. Joulun lähestyessä se koskee 23.7.–4.8. syntyneitä. Pyhien viettäminen ulkomailla tai hotellissa sopisi kuvioihin. 5.–23.8. syntyneillä ristiriidat varsinkin oman sukupuolen edustajien kanssa ovat mahdollisia. Joulu sujuu joko mukavasti tai suuren perhedraaman merkeissä, koska tunnelmahuiput osuvat välille 24.–26.12.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Elokuussa syntyneet voivat viettää mitä rauhallisinta juhlakautta. Syyskuisillakin on mukavasti sosiaalinen pohjavire, mutta samalla he ovat alttiita erimielisyyksille miesten kanssa. Varsinkin omat pojat ja nuoret miehet voivat tuottaa päänvaivaa. Pääsääntöisesti yhteenotot menevät kuitenkin onneksi nopeasti ohi. Tilkkutäkkimäisen jakson huipentumia voi kokea 26.–28.12.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Juhlakausi näyttää jäävän hieman vaisuksi, koska sosiaalinen elämä on katveessa. Menot eivät nyt oikein kiinnosta, tai järjestetyille kutsuille ilmestyy ei-toivottu henkilö. Poikkeuksena ovat syyskuun ja lokakuun alun päivänsankarit, jotka innostava käänne tempaa mukaan johonkin ystävien kehittelemään eksoottiseen hankkeeseen. Jakson anti on parhaimmillaan 28.–30.12.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Vuoden loppu tarjoaa todellisen sokerina pohjalla -jakson. Skorpionit ovat viehättävimmillään ja saavat aikaan säpinää kanssaihmisissä. Sinkulla on vientiä, ja vakiintuneiden parisuhde kukoistaa. Vahvuutena on tilannehuumorin aistikas käyttö. Marraskuun ensimmäisellä viikolla syntyneille kannetaan kukkia ja esitetään kosintoja. Vipinäpäiviäkin on kaksi jaksoa: 3.–6.12. ja 31.12.–2.1.

Jousimies 23.11. – 22.12.

Marraskuiset ja joulukuun alkupäivinä syntyneet saavat tilaisuuksia avartaa maailmankuvaansa, ja heitä myös palkataan uusiin tehtäviin. Ristiriitaa tuovat ärsyttävät mieshenkilöt. Myös suhteet joihinkin läheisiin naisiin ovat oudossa vaiheessa. Säpinäpäivät 8.–10.12. lupaavat sentään sosiaalisia kohokohtia. Vuoden vaihtuminen tuo tullessaan antoisampia hetkiä.

Kauris 23.12. – 20.1.

Ennusteen tärkein osa kohdistuu uudenvuoden paikkeilla syntyneisiin, joille ajan viisari tuo tilaisuuksia tarttua uusiin haasteisiin. Muuten kauriit nauttivat sopivasti sosiaalisesta ja vaivattomasti energisestä pohjavireestä. Se vähentää hössöttämisen vaaran ja auttaa edistämään isommalle joukolle järjestettävää yhteishanketta. Mukavan jakson huippu osuu välille 8.–10.12.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Jakso on laimea, ystävät on hajaantunut tahoilleen eikä ajanvietettä tai yhteisiä hetkiä ole tarjolla. Lisäksi ilmassa voi olla jännitteitä joidenkin naisten kanssa. Myös arki ja raha-asiat vaativat huomiota. Tilanne paranee 11.12. Ensin on säpinäpäiviä, ja sitten voi lähteä mukaan tunnelmia parantavaan yhteishankkeeseen. Joulu näyttää mukavalta, kunhan välit kumppaniin ovat kunnossa.

Kalat 19.2. – 20.3.

Kalat selviävät juhlakauden paineista kolminkertaisella tarmolla. Myös liikunta ja muut aktiiviset harrastukset vetävät puoleensa. Suhteet miehiin ovat vahvasti esillä, ja parhaassa tapauksessa uusi kavaljeeri saa sielun väräjämään. Normaalisti melko varovainen merkki voi nyt yltyä riskinottoon ja hurlumhei-meininkiin. Säpinäpäivät 13.–15.12. ovat tavallistakin kiinnostavampia.

Julkaistu: 30.11.2018