Eeva

Eevan marraskuun horoskooppi


Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Kuvat Anu Ikävalko

Oinas 21.3. – 20.4.

Tunne-elämän lämpöaalto vaikuttaa koko jakson ajan. Varsinkin huhtikuussa syntyneet voivat nauttia suosiosta ja myös pienistä seikkailuista. 13.4. tai sen jälkeen syntyneet saavat purjeisiinsa suuren puhurin, joka voi merkitä uutta työpaikkaa, nimitystä tai muuta huomionosoitusta. Kaikilla oinailla hyrinäpäivät 7.–10.11. ovat tavallista antoisampia. Kerrassaan hieno jakso.

Härkä 21.4. – 21.5.

Suurin osa marraskuusta kuluu käytännönläheisissä merkeissä. Edessä on taloudellisia päätöksiä ja hankintoja, joihin voi liittyä myös hankaluuksia. Vasta jakson viimeinen viikko tuo muuta mietittävää. Varsinkin huhtikuiset voivat yltyä melkoisiin tekoihin itsenäisyytensä nimissä. Toukokuisten vuoro on seuraavalla kerralla. 11.–13.11. kaikki härät saavat nauttia tunteiden tuulosista.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Antoisa marraskuu on energistä ja sosiaalisesti vilkasta aikaa. Työt sujuvat ja seuraelämässä on kiintoisia käänteitä sekä itsellä että ystävättärillä. Jokin raha-asia tuottaa harmia, mutta sekin järjestyy jakson viimeisellä viikolla. Juhannusta edeltävällä viikolla syntyneillä pyörii iso pyörä. Suuri ilmiö tempaa mukaansa ja saa mielen muuttumaan. Kaikilla kaksosilla säpisee 13.–15.11.

Rapu 22.6. – 22.7.

Ensimmäiset kolme viikkoa vierähtävät erakkotunnelmissa. Pienikin arkinen vuorovaikutus laukaisee ristiriitoja ja aiheuttaa sanaharkkaa. Ne vaivaavat myös tunnelmapäiviä 15.–17.11. Sen jälkeen ilma on kuitenkin puhdistettu, ja ennen marras-joulukuun vaihdetta elämä palaa jälleen uomiinsa. Heinäkuussa syntyneiden kriisipohdinnat muuttuvat teoiksi ja päätöksiksi.

Leijona 23.7. – 23.8.

Seuraelämä sujuu harmonian ja jopa romantiikan merkeissä suurimman osan marraskuuta. Elokuussa syntyneillä on myötätuulta myös työelämässä. Maailmoja avaava tapahtumasarja tuuppaa eteen- ja ylöspäin. Jakson lopulla muutoshakuiset heinäkuiset yltyvät tekemään räväköitä siirtoja. Jokin toimintavapautta rajoittanut este poistuu. Tunnelmahuippu osuu aikavälille 18.–20.11.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Marraskuu ei tarjoa unohtumattomia onnenhetkiä ennen kuin aivan loppupuolella. Kaupankäynnissä on hankaluuksia viivästysten ja erehdysten takia. Jakson painopiste on muutenkin tavaroiden, vaatteiden ja arvoesineiden suunnalla. Seuraelämässä on ensin hiljaista, mutta tilanne alkaa parantua 20.–22.11., jolloin tunnelmia nostavat hyrinäpäivät ja jonkin miehisen asian edistyminen.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Voimaviikot jatkuvat. Vaa’at ovat joko osoittaneet kaapinpaikkaa toisille tai tekevät sitä nyt. Suhdehakuisten kiinnostavista käänteistä ainakin osa liittyy nykyisen parisuhteen sääntöjen uudistamiseen. Seitsenvuotiskriisi ratkeaa, kun uskaltaa lyödä nyrkkiä pöytään. Työkeskeiset tuulettavat virkapaikalla. Elo rauhoittuu jakson viimeisellä viikolla. Tunnelmat huipentuvat 22.–24.11.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Jokin raha-asiaa viivyttävä sotku vaivaa jakson ensimmäistä kolmea viikkoa. Tunne-elämä on hiljaista, kunnes 19.11. jyrähtää. Silloin alkaa intohimoinen kuusiviikkoinen, joka innostaa muutoshakuisia lokakuisia johonkin räväkkään hankkeeseen. Kaikkien fiilistelypäivät 24.–26.11. näyttävät jäävän marraskuussa syntyneiden kohokohdaksi. Silloin todella sattuu ja tapahtuu.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Alkamassa on antoisa kuukausi. Sekä seuraelämä että yhteisölliset asiat ovat myötätuulessa. Suhdekeskeiset palkitaan tunteikkailla hetkillä, työkeskeiset nimityksellä tai muulla tunnustuksella. Nyt matkat sujuvat ja myös kilpailuissa on onnea. Tukea tulee ystäviltä ja kollegoilta. Hyrinäpäiviäkin on jaossa kahdet – sekä aivan jakson alussa että sen lopussa.

Kauris 22.12. – 20.1.

Jokin virallinen asia etenee. Kuun lopulla alkaa sosiaalinen lämpöaalto, joka ehtii sulostuttaa joulukuussa syntyneiden elämää. Muuten jaksoa hallitsee päättäväisyyttä ja tiukkuutta vaativa haaste, jonka vuoksi on astuttava vastapuolen varpaille. Kun tapahtumat ovat ohi, myös seitsenvuotiskriisi on puoliksi selätetty. 1.–3.11. kannattaa tarkkailla tunnelmia, koska ne kertovat paljon.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Marraskuu näyttää melko mukavalta tarmokkuuden ja seurallisuuden ansiosta. Aika suosii pikkujouluja ja myyjäisiä. Työkin maittaa. Kiinnostava poikkeus tähän yleiseen harmoniaan ovat tammikuiset. Heidän käymistilaansa tulee ytyä, kun 19.11. alkaa kaivattua elämänmuutosta nopeuttava puhuri. Tämä pieni myrskyntapainen menee ohi joulukuun alussa. Kaikilla hyrisee 3.–5.11.

Kalat 19.2. – 20.3.

Jakso on harvinaisen laimea, ja sen ensimmäinen kolmiviikkoinen kuluu sosiaalisella sivuraiteella. Hyvä kirjallisuus ja lempimusiikki auttavat ajan yli. Poikkeuksena ovat tunnelmointipäivät 5.–7.11. Tahti muuttuu 19.11., jolloin tarmokkuus palaa ja tehokas kuusiviikkoinen alkaa sulavasti. Muita aktiivisemmat helmikuussa syntyneet yltyvät johonkin fyysiseen rajojen ylitykseen.

Julkaistu: 30.10.2019