Eeva

Eevan kesäkuun horoskooppi

6

Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Kuvat Anu Ikävalko

Oinas 21.3. – 20.4.

Oinas astuu kesään särmikäs puoli edellä, sillä 16.5. alkanut ärsykkeiden sarja jatkuu. Maaliskuussa syntyneillä tilanne on jo rauhoittumassa, ja he pääsevät nauttimaan 9.6. alkavasta aktiivivaiheesta ystäväpiirissä ja naapurustossa. Huhtikuiset voivat käyttää kiukkuenergiaa seitsenvuotiskriisin käsittelyyn. Otteet pehmenevät jakson loppua kohti. Juhannus näyttää mukavalta.

Härkä 21.4. – 21.5.

Jakson ensimmäinen kolmannes jää sen parhaaksi, ja hempeät tunnelmat vähenevät 9.6. alkaen. Niiden tilalle tulee joukko pieniä hankkeita ystävätärten ja sukulaisten kanssa. Merkit viittaavat puutarhaan ja talkoisiin. Myös raha-asiat ja omaisuudenhoito vaativat huomiota. Juhannus ei tällä kertaa päädy ikimuistoisten joukkoon, sillä kaikki persoonat seurueessa eivät miellytä.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Kesäkuun ensimmäinen viikko on arjen tasolla mukava ja vaihteleva, mutta jakson paras anti alkaa 9.6. Sitä seuraava neliviikkoinen on romantiikan ja yleisen kepeytensä ansiosta antoisa. Juhannus näyttää mainiolta, varsinkin, jos sitä juhlii vanhojen ystävien seurassa. Jos sinkulle tarjoutuu mahdollisuus uuteen suhteeseen, sen tulevaisuuteen ei kannata uskoa liikaa.

Rapu 22.6. – 22.7.

Viime jaksolla alkaneet voimaviikot nostavat heinäkuussa syntyneiden profiilia ja kuntoa sekä siistivät heidän reviiriään. Energian voi kohdistaa myös kodin ja puutarhan kohentamiseen. Samalla toimeliaisuudella hoituu myös lukematon määrä virallisia asioita ja hankintoja sekä muutama reklamaatio. Kesäkuisilla on rauhallisempaa. Juhannustunnelmat vain paranevat sunnuntaita kohden.

Leijona 23.7. – 23.8.

Taivaanmerkit ovat leijonan sektoriin nähden hajallaan, joten mitään kovin ihmeellistä ei ole luvassa. Elämänmuutosta hautovien, heinäkuun lopulla syntyneiden prosessikin on vasta alkamassa. 9.6. viriää pientä säpinää ystävätärten suunnalla, joten kannattaa liittyä seuraan, niin saa ainakin kuulla juoruja ja shoppailuvinkkejä. Juhannus näyttää kovin tasaiselta.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Sosiaalinen myötätuuli kannattelee ensimmäiset pari viikkoa. Sitten tunnelmat tasaantuvat niin, että loppujakson voisi viettää vaikka töissä. Mitään suurta ankeutta ei kuitenkaan tarvitse pelätä, ja pieniä onnenhetkiä voi kokea osallistumalla lasten, sisarusten tai naapurien hankkeisiin. Juhannus alkaa melko yhdentekevästi, mutta lauantai-iltana ja sunnuntaina tunnelmat paranevat.

Vaaka 23.9. – 22.10.

23.9.–6.10. syntyneille kesä näyttää parhaat puolensa. Vaikka mukana on vähän kipakkuutta ja kaasujalkakin painaa, vaaka hurmaa ja saa paljon anteeksi herttaisen hymynsä ansiosta. Merkin loppupuolella syntyneet nauttivat varsinkin kesäkuun lopusta, juhannus mukaan lukien. Tosin jokin kyllästymisestä johtuva ristiriita pitää myös selvittää. Se raottaa ovea tulevaisuuteen.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Taivaanmerkit ovat suosiollisia koko kesäkuun. Skorpioni on tavallisestikin vaikeaselkoinen, ja nyt tämä korostuu entisestään. Ihmissuhteiden alue tarjoaa jännitystä, ja työt hoituvat rivakasti. Lokakuussa syntyneet ottavat riskejä, marraskuiset varmistelevat. Juhannus on hauska, jos sen viettää tarkkailemalla kanssaihmisiä ja heidän todellista luonnettaan.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Kesäkuu on hieman valju, ja sen antia pitää lähes etsimällä etsiä. Parhaat taivaanmerkit osuvat yhteistyökumppanien ja viestinnän sektoriin. Ennusteen ensimmäinen viikko lupaa arjen kanssakäymisiin mielenkiintoista ajatustenvaihtoa. 9.6. alkaen kannattaa osallistua tyttöjen iltoihin. Läheisin ystävätär on vahvasti kuvassa mukana. Oikein valitussa seurassa juhannus on mukava.

Kauris 22.12. – 20.1.

Kauris on ärsyttävien ja nenäkkäiden miesten kritiikin kohteena. Välit kanssasisariin ovat kuitenkin ensimmäiset pari viikkoa poikkeuksellisen lämpimät, joten heidän suunnaltaan voi hakea ymmärrystä ja myötätuntoa. Joulukuussa syntyneet aloittelevat uutta kautta luopumalla vanhoista rasitteista, mutta vastuuta kantavat tammikuiset joutuvat pohtimaan, millä keinoilla uusi ura urkenee.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Jakso on kesänvieton tasapainoisin. Vesimies on sosiaalisesti magneettinen ja tapaa kiinnostavia ihmisiä. Juhannus näyttää varsin mukavalta, vaikka omien poikalasten kanssa on pientä vääntöä. Tammikuussa syntyneillä on mielessään uusia ideoita suven suhteen, ja jokunen heistä voi tuottaa lähimmäisilleen yllätyksiä jo nyt. Helmikuisten elämänmeno soljuu uomassaan.

Kalat 19.2. – 20.3.

Kesäkuussa on kaksi pääteemaa: vilkas ja inspiroiva viestintä ja tehokas energisyys. Niillä hoituvat asiat, olipa sitten töissä tai lomalla. Romantiikkaa ei ole luvassa. Ystävien ja tuttavien kanssa syntyy kuitenkin mukavia tunnelmia, jotka korostuvat juhannusaattona ja sen jälkeisinä päivinä. Suvi on suloisimmillaan, joten kamera kannattaa pitää valmiustilassa.

Julkaistu: 29.5.2019