Eeva

Eevan syyskuun horoskooppi

Eevan syyskuun horoskooppi

Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Teksti Eeva toimitus
Kuvat Anu Ikävalko
Mainos

Oinas 21.3. – 20.4.

Jakson alku on riehakas ja sosiaalinen, mutta noin 9.9. ajan henki muuttuu työtä ja liikuntaa suosivaksi. Samalla alkaa maaliskuisten seitsenvuotiskriisin finaali. Tie tulevaisuuteen on linjattu. Huhtikuisten näkymät ovat tasaisia, vailla kohokohtia ja riesoja. Pieniin vastoinkäymisiin pitää varautua – silmälasien, avainten, puhelimen tai auton kanssa voi tulla päänvaivaa. 25.–27.9. saa säpistä.

Härkä 21.4. – 21.5.

Jakso voi olla vuoden käänteikkäin. Suhdealueella arvioidaan siviilisäätyä. Vaarojakin on, eikä kolmiodraamojen ja mustasukkaisuuden kanssa leikitä. Toukohärillä on ”tulee, mitä on tullakseen” -asennetta, ja tietyt huhtikuiset ovat valmiita suuriin elämänmuutoksiin. Hyrinäpäivät 27.–29.9. ovat tavallista tunteikkaampia. Jotain pitäisi tapahtua, mutta mitään ei saisi sattua – vai saisiko?

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Ensimmäinen viikko on sosiaalisesti antoisa. Loppujakso on palkitseva, jos toimit päämäärätietoisesti. Saatat herätä kunnonkohotukseen, tai miesasioissa tapahtuu kiinnostavia. Etenkin toukokuisille sinkulle on vientiä ja uranostetta. Joku pitkin vuotta rasittanut työkuvio hiipuu. 4.–7.6. syntyneiden pitää varoa sinisilmäisyyttä työssä ja miesten kanssa. Säpinäpäiviä ovat 2.–4.9. ja 29.9.–1.10.

Rapu 22.6. – 22.7.

Kesäkuisten seitsenvuotiskriisi on loppusuoralla. Henkinen tilinteko on paketissa, jota voi alkaa avata. Käsillä on myös vuoden tunne­kylläisin jakso. Uusi romanssi ei olisi ihme. Heinäkuisten henkinen tuuletus jatkuu. Menestystä ja tulevaisuuden visioita jaetaan varsinkin 9.–15.7. syntyneille. Jokin hanke yhdistää hupia ja hyötyä. Liikutusta ja naurunaihetta on jaossa 4.–6.9. ja 1.–3.10.

Leijona 23.7. – 23.8.

Valoisan vuodenajan hauskin jakso loppuu 9.9. Sen jälkeen ennuste jakautuu heinäkuisten raisuun jaksoon ja elokuisten vuoristorataan. Raisuuden takana on jo alkukesällä alkanut tapaamisten sarja, joka liittyy mieheen. Kyseessä voi myös olla riita-asia. Finaali tulee tämän jakson lopulla. Osa elokuisista ottaa riskejä ja herättää paheksuntaa. Leijonien helmoissa tutisee 6.–8. syyskuuta.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Neitsyt on aika mukavassa suhdanteessa. Elokuiset aloittelevat kymmenvuotista, asemaa maailmassa vahvistavaa jaksoa. Syyskuiset nauttivat hyödyllisestä vuorovaikutuksesta läheistensä kanssa. Tunne-elämässä ei ole varjoja, mutta ei suuria kohokohtiakaan. 8.–10.9. oleva pienten ilojen, tunteiden ja liikutusten aallokko voi jäädä kuukauden huipentumaksi.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Seitsenvuotiskriisissä kääntyy uusi lehti. Kyllästymiset on käsitelty, ja varsinkin syyskuisten ote on tehokas. Yleiskuvassa jakson ensimmäinen viikko on vilkas ja viimeinen tuloksekas. Keskivaihe on hieman hermoillekäyvä, koska viestit menevät ohi ja palaverit tökkivät. Syyskuun 10.–12. vaaka kokee jotain pientä mutta säväyttävää, joten silloin kannattaa tapailla ihmisiä.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Skorpioni aloittelee tammikuuhun kestävää tunne-elämän kieputusta, jonka aikana lojaliteetit testataan. Painopiste on nyt lokakuisissa, ja myös muut sen huomaavat. Pikaisilla kohtaamisilla voi olla kauaskantoisia seurauksia. Skorpioni on suhteesta ammentava tunneihminen, jota ajan henki nostaa näyttämölle. Jakson huipentuma osuu välille 12.–14.9.

Jousimies 23.11. – 22.12.

Jousimiehen innostuva puoli pääsee esille jakson ensimmäisen viikon aikana, mutta sen jälkeen asiat mutkistuvat. Joku naistuttava väläyttää pimeää puoltaan. Kannattaa välttää kuohahtelua. Marraskuiset saavat tilanteesta otteen, mutta joulukuiset joutuvat miettimään strategioitaan. Ilmapiiri alkaa selkiintyä jakson lopulla, ja hyrinäpäivät 15.–17.9. parantavat tunnelmia.

Kauris 23.12. – 20.1.

Joulukuun kauriin on aika tuoda esille, millaisia vastauksia hänellä on ajan esittämiin vaatimuksiin. Tammikuisten vuoro on myöhemmin. Viestintä pelaa, ja tarpeelliset läheiset tukevat työssä ja vapaa-ajalla. 15.–20.1. syntyneet viimeistelevät jonkin voimahankkeen, joka oikaisee elämän vääristymiä. Tunnelmapäivinä 17.–19.9. kauris aistii, ovatko toiset hänen puolellaan vai eivät.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Vesimies kerää paukkuja isoon juhlaan, ja pitkään muhinut reipastumisvaihe pääsee vauhtiin. Yrittäjyys, uudet mieskuviot tai reteä harrastus ovat esillä. Paukut ammutaan marraskuun puoliväliin mennessä. Nyt on tammikuisten vuoro. Helmikuisten meno ei ole vaisua, mutta se suuntautuu enemmän yhteisöön. He provosoivat ja testaavat normeja. Hyrinäpäivinä 20.–22.9. voi julistaa totuuksia.

Kalat 19.2. – 20.3.

Alkukakistelun jälkeen kalat pääsevät hyvään vauhtiin 9.9. Sosiaalisuus kantaa koko jakson ajan. Taustalla oleva myötätuuli puhaltaa urapurjeisiin tai tuo antoisan matkan. Parhaassa suhdanteessa ovat 7.–13.3. syntyneet. Kalat tapaavat kiinnostavia ihmisiä ohimenevissä tilanteissa, mutta esimerkiksi juhlissa voi syntyä pitkäaikaisia tuttavuuksia. Meno on letkeintä 22.–24.9.

Julkaistu: 28.8.2018