Eeva

Eevan elokuun horoskooppi

Eevan elokuun horoskooppi
Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Julkaistu: 29.7.2020

Oinas 21.3. – 20.4.

Taivaanmerkit ovat syntymäviikosta riippuen mukavia tai erittäin energisiä. Maaliskuisten ja huhtikuun alussa syntyneiden meno tasoittuu viime kerrasta. Uudistuksia on tehty, ja elokuun anti on kepeää ja seurallista. 8.–20.4. syntyneillä sytytyslanka palaa. Tekeillä on suuri yksittäinen elämänmuutos. On vaikea sanoa, toteutuuko se nyt vai vasta syksymmällä, mutta paljon on pelissä.

Härkä 21.4. – 21.5.

Huhtikuisten pinnan alla muhii edelleen muutoksentarvetta, joka on jo osalla muuttunut toiminnaksi. Kyseessä voi olla halu rikkoa rajoja ja haastaa omaa sisäistä kitkaansa. Ystäväpiiri on jakson aikana tärkeä kaikille härille. Yhdessä herkuttelu ja polveilevat keskustelut sopivat aikaan. Toukokuisilla matkat sekä avartavat luku- ja musiikkielämykset ruokkivat tulevaisuudenpohdintoja.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Tunneasioissa on erittäin antoisaa aikaa 7.8. asti. Alkukesän vastoinkäymiset ovat ohi, ja 5.–20.8. ystävien ja rientojen sektori on vilkas. 9.–21.6. syntyneille on tarjolla myös talkoita tai liikuntaa lähipiirin kanssa. Taivaanmerkit nostavat esiin halun palvella muita. Myös itselle tärkeiden tavaroiden alueella on voimakas painotus. Se suosii vaatekaapin tai sisustamisen uudistamista.

Rapu 22.6. – 22.7.

Kiinnostavat ja hauskat kanssakäymiset piristävät kesäkuussa ja heinäkuun alussa syntyneiden mieltä. 7.8. alkaa hyvin romanttinen neliviikkoinen. Heinäkuun toisella tai kolmannella viikolla syntyneillä on perheen ja työn välisiä ristiriitoja. Erimielisyydet ratkeavat yksi kerrallaan. Pitkittyneeseen kiistaan on kuitenkin syytä pyytää asiantuntija-apua.

Leijona 23.7. – 23.8.

Tunne-elämä on hiukan seisahtaneessa tilassa, mutta jakson yleisilme on energinen. Heinä-elokuun vaihteessa syntyneiden tilannetta kuvaa lause ”jotain voisi tapahtua, mutta negatiivista ei saisi sattua”. Joko omat tai kumppanin tunteet ovat käymistilassa. Nyt kannattaa tarttua ilonaiheisiin ja ratkoa pulmia sitten, kun ne ovat ajankohtaisia. 5.–20.8. kaikilla meno on kepeää ja vilkasta.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Kesän ajan säästöliekillä ollut tunne-elämä piristyy hieman 7.8. alkaen. Aikaan sopisi ystävän tai sukulaisnaisen kihlajaiset tai häät. Nämä tapahtumat ovat esillä neljä viikkoa. Elokuun lopulla tai syyskuun alkupäivinä syntyneet ovat hyvin antoisassa, uusia voimavaroja vapauttavassa vaiheessa. Syyskuisilla jatkuu henkisen inspiraation vuosi. Elokuu suosii myös lomailua.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Elokuun tapahtumien ennustaminen on vaikeaa, koska merkin edustajat voivat reagoida samaan ärsykkeeseen aivan eri tavoin. Tämä koskee monia lokakuisia, joista jotkut viettävät hurmiollisia hetkiä ja toiset taas kokevat rajojaan uhattavan miesten suunnalta. Kannattaa lähteä pois, jos huomaa ärsyttäviä henkilöitä lähellä. Syyskuussa ja lokakuun alussa syntyneillä on tasaista.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Kaikista tähtimerkeistä skorpioni keskittyy eniten yksityiselämään. Toki työkeskeisiä ja jokunen erakkokin merkistä löytyy, mutta heidänkin elämässään tunne-elämä on vahvasti läsnä. Tätä asiaa tukee 7.8. alkava ja syyskuun alkuun kestävä suhteisiin ja elämäniloon liittyvä antoisa vaihe. Jokin kirjalliseen tai suulliseen yhteistyöhön liittyvä asia voi parantaa tulevaisuuden odotuksia.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Varsinkin joulukuiset ovat täynnä energiaa, jonka voi kanavoida matkusteluun tai ulkotöiden tekemiseen. Suhteet miehiin toimivat. Marraskuisilla on melko tasaista ja heidän ilonsa ovat pienempiä. Marras-joulukuun vaihteessa syntyneet ovat alttiita suhteeseen liittyville, äkillisille yllätyksille, joiden lopputulosta ei voi ennustaa. Elokuun kohokohdat löytyvät arjen tapahtumista.

Kauris 22.12. – 20.1.

Varsinkin loppiaisen jälkeen syntyneiden on tehtävä isojakin päätöksiä ja hoidettava erilaisia urakoita. Joulukuiset saavat nauttia miellyttävien henkilöiden seurasta. Sekä henkisesti että aineellisesti mukavinta on uudenvuoden aikoihin syntyneillä. Heillä yllättävät ja vapauttavat kehityskulut viitoittavat tietä tulevaan, ehkä jopa uuteen toimeentulon lähteeseen.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Kuukauden taitteessa syntyneet ovat keskellä elämänmuutosta. Parhaassa tapauksessa uusi elämä on aiempaa vapaampaa, mutta puitteet voivat rytistä kovaakin. Prosessi on pitkä. 8.–18.2. syntyneet voivat osallistua johonkin ystävien tai sukulaisten hankkeeseen, joka tuo vauhtia elämään. Tunne-elämän lämpöaalto hiljenee 7.8., ja ystäviin liittyvät asiat nousevat enemmän esiin.

Kalat 19.2. – 20.3.

Ennustejakso alkaa hieman nuivasti. Meno paranee 7.8. alkaen, jolloin sosiaalista suosiota ja jopa romantiikkaa on näköpiirissä. Arjen tärkein painopistealue on tavaroiden läpikäynnissä. Kirkastusta arkiseen harmauteen saavat parhaiten helmi-maaliskuun taitteessa syntyneet, jotka pääsevät osallistumaan ystävän, kollegan tai naapurin kehittelemään mukavaan hankkeeseen.

9 kommenttia