Eeva

Eevan elokuun horoskooppi


Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Kuvat Anu Ikävalko

Oinas 21.3. – 20.4.

Etenkin huhtikuussa syntyneillä on tiedossa tunne-elämää vilkastuttavaa aikaa. Vaikka heillä onkin seitsenvuotiskriisin takia paineita tehdä päätöksiä ja valintoja, voi uusi suhde tai yleinen juhlamieli parantaa uskoa tulevaan. Maaliskuisten elo on kepeää ja mukavaa ja puolenkuun aikaan viestintä lähipiirissä on vilkasta. Hyrinäpäivät 18.–21.8. ovat monelle loppukesän kohokohta.

Härkä 21.4. – 21.5.

Kesä on tarjonnut hauskanpidon ja viihtymisen saarekkeita, tosin taustavärähtelyt ovat olleet melko pitkään ärsyttäviä miesten suhteen. Huhtikuisten kaipuu elämänmuutokseen kehittyy omalla painollaan, eikä sen vaikutusta voi ennakoida. Elokuun alkupuoli ei ole kummoinen, mutta jälkipuolella alkaa antoisa ja jopa kiihkeä vaihe tunne-elämässä. Hyrinäpäivät ovat 21.–23.8.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Monelle elokuusta tulee kesän paras jakso, koska heinäkuuta rasittaneet viestiliikenneongelmat ovat jo historiaa ja luvassa on monenlaista toimintaa ja tekemistä. On hyvä muistaa, että hauskuus syntyy nyt juuri osallistumisesta toisten järjestämiin tilaisuuksiin. Rientojen osuus jakson tapahtumista onkin yli kolmasosa. Viikonloppu 23.–25.8. on erittäin antoisa.

Rapu 22.6. – 22.7.

Jakso on kolmijakoinen: ensin puolitoista viikkoa vilkasta, asiapohjaista säpinää, sitten hieman väritön viikko ja lopuksi sarja mukavia käänteitä lähimmäisten kanssa. Varsinkin kesäkuiset nauttivat näistä. Jakson suuri teema on heinäkuisten valmistautuminen seitsenvuotispohdintojen asumista ja omaisuusasioita koskevaan loppuratkaisuun. Tunnelmointipäivät ovat 25.–27.8.

Leijona 23.7. – 23.8.

Jakso alkaa hehkuttelupäivillä ja etenee draaman ja kohtaamisten merkeissä. Heinäkuussa syntyneiden muutoskaipuu on jo purkautunut, mutta elokuisilla asia on pinnalla. Jakson teemana on pitää olemus tip-top ja osallistua juhliin ja tilaisuuksiin. Tunnelmat rauhoittuvat elokuun loppupuolella, mutta bonuksena tarjotaan toiset hehkuttelupäivät 28.–30.8.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Jakson jälkipuoli tarjoaa vetäviä käänteitä, mutta ensin on kestettävä sosiaalista hiljaiseloa, jonka vain tunnelmapäivät 2.–4.8. katkaisevat. Painopiste on ensin katoamisten ja unohdusten sektorissa. Se voi ilmetä vanhan tuttavuuden paluuna tai kaapin perukoilta löytyvänä isoäidin koruna. 18.8. alkaen varsinkin elokuisille on luvassa mukavia mutta vavisuttavia muutoksia.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Jotta vaaka viihtyy sosiaalisissa tapahtumissa, hän tarvitsee sydänystävän tai rakastetun seuralaisekseen. Nyt sellaista tarvitaan, sillä tarjolla on monenlaisia kutsuja. Varsinkin hyrinäpäivinä 4.–6.8. kannattaa olla sosiaalinen. Sinkkujen saamat huomionosoitukset vähenevät kuukauden edetessä. Lokakuisen kannattaa kuunnella sisäistä ääntään, jos jokin asia uuvuttaa ja kyllästyttää.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Elokuusta muodostuu omasta asenteesta riippuen joko rasittavan intensiivinen tai hyvin antoisa. Heinäkuussa alkanut suhdedraama on ohi puoleen kuuhun mennessä. Lokakuussa syntyneet ovat jo selvillä muutoshalujensa syvyydestä, mutta marraskuisilla asia on vielä kesken. Tunnelmapäivinä 6.–8.8. tapahtuu, ja asiat koettuaan jokainen skorpioni tietää, missä mennään.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Energinen ja sosiaalinen loppukesä huipentuu tunnelmapäiviin 9.–11.8. Niiden jälkeen palaa arki, mutta sen myötä nouseva sosiaalinen myötätuuli nostaa jousimiehiä uudelle tasolle tai vie heitä maailmalle. Painopiste siirtyy kotoa ja suhteista yhteisöön ja isoihin ympyröihin. Nostetta kestää joulukuulle. Epätodellisen hyvältä kuulostavia tarjouksia ja ehdotuksia kannattaa varoa.

Kauris 22.12. – 20.1.

Kesä on antanut aikaa ajatella loppuvuoden edellyttämiä suuria siirtoja. Nyt elokuun alkupuoli kuluu syrjässä sosiaalisista virroista, mutta jälkipuolella kauris alkaa siirtyä tapahtumien keskiöön. Luvassa on sähköisiä kohtaamisia ja joulukuiselle jopa romanssin mahdollisuuksia. Tammikuiset ovat enemmän kiinni työssä ja raha-asioissa. Tunnelmointipäivät ovat 11.–13.8.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Heinäkuussa alkanut aktiivivaihe miehiin liittyvissä asioissa huipentuu hyrinäpäivinä 13.–15.8. ja päättyy pian sen jälkeen. Sen aikana suhdekeskeinen vesimies on voinut nauttia harvinaisesta oman elämänsä draamasta. Vaiheen jälkeen alkaa arki, jonka tärkein anti liittyy kursseihin, konsertteihin ja matkoihin. Muutoshakuiset tammikuiset voivat löytää niistä uutta sisältöä elämäänsä.

Kalat 19.2. – 20.3.

Elokuu alkaa laimeana, ja sen ensimmäistä puoltatoista viikkoa voi piristää tapaamalla ystäviä ja käymällä ostoksilla. Tunne-elämä voimistuu kuun jälkipuolella, mutta ainakin helmikuisille se voi tuoda myös yksittäisiä välienselvittelyitä jonkun miehen kanssa. Tapahtuma voi ilmentää halua muutokseen. Tunnelmointipäivät 16.–18.8. muodostunevat jakson mieleenpainuvimmaksi osaksi.

Julkaistu: 31.7.2019