Eeva

Eevan tammikuun horoskooppi

Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Kuvat Anu Ikävalko

Oinas 21.3. – 20.4.

Vuosi alkaa energisenä ja innostavana, ja hyrinäpäivätkin ovat jo 2.–4.1. Liikunta tai jokin kulttuuri-ilmiö tempaa mukaansa. Meno on vauhdikkainta 21.3.–7.4. syntyneillä. Halu ottaa villejäkin riskejä tuo väriä arkeen. 8.–20.4. syntyneet ovat tasaisissa tunnelmissa, ja heillä on kädet täynnä työhön ja asumiseen liittyviä tehtäviä. Kun nyt pinnistelee, saa asioita kuntoon monen vuoden edestä.

Härkä 21.4. – 21.5.

Myötätuuli puhaltaa 23.4.–2.5. syntyneille. Se uudistaa puitteita ja parantaa asemia. Henkiset oivallukset kirkastavat horisonttia. Muille on luvassa papereiden selvittelyä ja kädenvääntöä jonkun tärkeän tahon, kuten juristin, pankin tai liikekumppanin, kanssa. Sosiaalisessa elämässä jakso on aika vaatimaton, mutta tarjoaa se sentään hyrinäpäiviä 4.–6.1.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Kaksoset ovat tammikuussa sosiaalisena maalitauluna. Tilanne ei kuitenkaan ole niin paha kuin miltä kuulostaa. Asiat eivät suju, jos muut eivät paljasta korttejaan. Miesten kanssa tulee välien selvittelyä, mutta ilman puhdistuttua rauha palaa maahan. Muuten jakso on melko laimea. Sen jälkipuolella ystävättäret tuovat iloa. Tunteikkaat hyrinäpäivät ovat 7.–9.1.

Rapu 22.6. – 22.7.

Tammikuun alkupuoli on vilkkaan viestinnän ja heräteostosten aikaa. Tunnelmapäivät 9.–11.1. voisi viettää ystävättärien kanssa leivoskahveilla. Kesä-heinäkuun taitteessa syntyneet voivat hetken mielijohteesta hankkia matkan. Ajan henki muuttuu lempeän sosiaaliseksi nuutinpäivänä, jolloin tarjolla on nautiskelua ja romantiikkaa. Tätä kestää pitkälle helmikuuhun.

Leijona 23.7. – 23.8.

Antoisa tammikuu on sekä energinen että seurallinen. Tarmokkaana voi suunnata laskettelurinteeseen tai kuntosalille. Sosiaalista elämää on kaupungilla ja kahviloissa, joista löytyy yllättäviä uusia tuttavuuksia ja kiintoisaa juttuseuraa. Tunnelmahuippu on 11.–13.1. Heinäkuisilla on patoutunutta muutostarvetta, joka voi nyt purkautua. Elokuiset elelevät puitteisiinsa tyytyväisinä.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Taivaanmerkit ovat kaksijakoiset. Elokuussa tai syyskuun alussa syntyneet ovat erittäin hyvässä vaiheessa työn ja isojen projektien suhteen. Samaan aikaan he ovat kuitenkin alttiita törmäilemään ja joutumaan erimielisyyksiin miesten kanssa. Merkkijakson jälkipuolella syntyneillä on tasaista ja vähän tylsääkin. Se heijastuu heillä myös tunnelmapäiviin 13.–15.1.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Sosiaalinen lämpöaalto kantaa 13.1. asti. Sen jälkeen hyrinäpäivät 15.–17.1. sulostuttavat arkea. Samalla alkaa vilkas mutta asiapitoinen pariviikkoinen. Lokakuun alussa syntyneiden toiveissa on, että jotain tapahtuu ilman, että mitään ikävää sattuu. Tämä kertoo halusta testata itseään jollain uudella alueella. 11.–22.10. syntyneiden on tehtävä työhön ja omaisuuteen liittyviä päätöksiä.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Tammikuussa voi ottaa aika rennosti. Hiukan epäsosiaaliset taivaanmerkit painottavat nyt mietiskelyä, lukemista, kirjoittamista ja keskusteluja. Ehkä mieleen viriää kirjahanke. Lokakuisille kuvioon sopii jokin keskimääräistä suurempi elämänmuutos, kuten työpaikan vaihto. Tunnelmapäivät 17.–19.1. voisi käyttää ihmisten puuhien seuraamiseen tai parisuhteen vahvistamiseen.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Jousimiehet saavat nyt ulkopuolista yllykettä syttyäkseen. Tammikuun kolmannesta alkaa hyvin kiihkeä kuusiviikkoinen, joka tässä kuussa ehtii inspiroida marraskuussa ja joulukuun alussa syntyneitä. Seurasektori viittaa ystävätärten osuuteen jossain räväkässä hankkeessa. Meno on antoisimmillaan 20.–22.1. Suhdekeskeinen sinkku voi kohdata varteenotettavan seuralaisen.

Kauris 22.12. – 20.1.

Kauriin sektori on harvinaisen vilkas. Ennen 4.1. syntyneet saavat suuria ideoita tulevaisuutensa järjestelyistä. Tähän voi liittyä uusi työ tai tunnustus. Myöhemmin syntyneiden on harkittava tarkoin hyviä siirtoja taakkojensa keventämiseen. Kepeyttä jaksoon tuovat ystävätärten ja nuorten sukulaisten yhteydenotot ja tapaamiset. Ne sopivat myös 22.–24.1. oleviin tunnelmapäiviin.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Alkujaksolla vesimiehet ovat suosiossa ja haluttua seuraa. 13.1. alkaen aika kuluu ostosten, harmittoman juoruilun ja ruuanvalmistusvinkkien jakamisen parissa ja samalla meno muuttuu. 24.–26.1. on hauskinta aikaa. Tammikuiset aloittelevat suurten muutosten kevättä, helmikuiset elelevät kuin herran kukkarossa. Jos ohjelmaa kaipaa, kannattaa liittyä urheilullisten ystävien seuraan.

Kalat 19.2. – 20.3.

Kuukausi tarjoaa hunajaa ja pippuria. Makeutta elämään tuo 13.1. alkava tunne-elämän lämpöaalto, jota kestää helmikuulle. Ihmiset ovat mukavia ja romantiikkaakin on halukkaille tarjolla. Miinuksena on alttius törmätä suorasukaisiin henkilöihin, jotka joko etuilevat tai haastavat riitaa. Liikenteessä kannattaa olla varovainen. Tunnelmapäiviä on luvassa 27.–29.1.

Julkaistu: 2.1.2020
7 kommenttia