Eeva

Eevan helmikuun horoskooppi

5


Eevan helmikuun horoskooppi

Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Teksti Eeva toimitus
Kuvat Anu Ikävalko

Oinas 21.3. – 20.4.

Voimaviikot jatkuvat 14.2. asti. Etua niistä saavat etenkin huhtikuussa syntyneet, joiden taidoille ja persoonalle on kysyntää. Maaliskuussa syntyneet nauttivat edellisen kuukauden aikaansaannoksistaan. Seitsenvuotiskriisi on aktiivivaiheessa, ja tarpeelliset irtiotot menneestä voivat tuntua kipeiltäkin. Jakson painopiste on työssä ja julkisuudessa. Rymypäivät 8.–10.2. keventävät ilmapiiriä.

Härkä 21.4. – 21.5.

Luvassa on alkuvuoden antoisinta aikaa. Härän elämä on halujen ja lahjakkuuksien heijastumaa, ja jaksoon osuu myös yleisen suosion aalto. 14.2. alkava energinen kuusiviikkoinen vahvistaa identiteettiä ja mahdollistaa jonkun suuren avauksen työssä, ihmissuhteissa tai harrastuksissa. Suklaan ja ruusun päiviä vietetään 11.–13.2. Silloin kannattaa unohtaa dieetit ja nauttia elämästä.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Helmikuun alkupuoli on seurallinen ja jaettuja kokemuksia suosiva, jälkipuolella ihmissuhdeasiat saavat väistyä kodin ja työn pulmien tieltä. Alkaa se aika vuodesta, jolloin koneita ja laitteita pitää korjauttaa tai vaihtaa uusiin. Kesäkuussa syntyneillä jatkuu alttius joutua varomattomien lausuntojen vuoksi silmätikuiksi. 13.–15.2. kannattaa katsoa, kenen seurassa kertoo salaisuuksiaan.

Rapu 22.6. – 22.7.

Jakson ilmapiiri kaartuu ärsyttävästä harmoniseen suuntaan. Kiukuttelu korvautuu yhteistyöllä ystävänpäivän jälkeen. Kesäkuussa syntyneillä on mukavampaa kuin seitsenvuotispohdintoja vatvovilla heinäkuisilla, joita vaivaavat kiinteistöihin ja ikääntymiseen liittyvät haasteet. Jokin lähipiirin käynnistämä innostava ja voimaannuttava hanke nostaa tunnelmia, samoin tunnelmointiviikonloppu 15.–17.2.

Leijona 23.7. – 23.8.

Tammikuun energinen ja suosiollinen tuulahdus jatkuu vielä mutta alkaa tasaisesti heiketä. Työssä ja liikunnan parissa voima kantaa 14.2. asti. Yhteisöllisille pyrkimyksille on nostetta nyt ja koko vuoden. Mutkikkaimmat käänteet osuvat heinäkuussa syntyneisiin, joilla ystävänpäivästä alkava äreysvaihe testaa välejä miehiin, myös esimiehiin. Jakso on silti melko mukava mukaan lukien hupailuhetket 17.–19.2.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Tammikuuta mukavampi helmikuu tuo suosiota sinulle ja makuvalinnoillesi. Sitä voisi hyödyntää vaikka kahvikutsujen järjestämisessä. 14.2. alkaa aktiivinen kuuden viikon noste, joka sujuvoittaa työtä, virkistää vapaa-aikaa ja parantaa välejä miehiin. Jakson aikana hupi ja hyöty yhdistyvät tuloksekkaasti ja lämpimästi. 19.–21.2. osuvia tunnelmapäiviä kannattaa viettää mukavassa seurassa.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Hyötyviestittelyn ja yhteisöllisten tekemisten viisarit ovat suopeassa kulmassa helmikuun toiselle viikolle asti. Siitä eteenpäin lähipiiri painostaa edustamaan ja ottamaan vastuuta asioista. Lokakuussa syntyneillä tähän liittyy sosiaalisten yhteenottojen vaara. Syyskuisten kannattaa pitää hyvää huolta tärkeistä tavaroista. Tunnelmapäiville 21.–23.2. ei valitettavasti tällä kertaa voi antaa iloisuustakuuta.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Helmikuu on hiukan lattea. 10.–27.2. ilmapiiri on suosiollinen viestinnälle ja kaupankäynnille, mutta muuten jakson anti on ystävättärien ja tuttavien järjestämien tapahtumien varassa. Loppukuussa alkaa niskavilloja pörhistävä kuusiviikkoinen, jonka aikana suorat puheet ja teot ovat kovassa kurssissa. Nyt tämä koskee erityisesti lokakuussa syntyneitä. Tunnelmapäivissä 23.–25.2. on ytyä.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Vaikka helmikuu ei olekaan varsinaista huippuaikaa, jousimies on ajassa liikkuvien ideoiden äänitorvi. Jos sinua pyydetään jonkin asian keulahahmoksi, kannattaa vakavasti harkita siihen suostumista. Tätä ja muita hankkeita tukee varsinkin joulukuisia siivittävä, 14.2. asti jatkuva voima-aalto. Bonuksena ajassa on se, että säpinäpäiväjaksoja on kaksi: sekä heti tammi–helmikuun vaihteessa että helmikuun lopussa.

Kauris 22.12. – 20.1.

Alkuvuoden antoisin jakso jatkuu maaliskuun puolelle. Jokatalvisesta nautiskelun ja suosion aallosta kannattaa nauttia illanvietoissa ja kulttuuritilaisuuksissa. Myös antiikki- ja taidehankinnat sopivat ajan kuvaan. Miesten kanssa ilmenneet rosot tasoittuvat 14.2., josta eteenpäin kauris on huippuiskussa ja valmis vastaamaan ajan vaatimuksiin. Tunnelmointipäivät 2.–3.2. ovat erittäin kiinnostavia.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Helmikuu ei tarjoa mitään suurta yksittäistä teemaa, mutta väriä ja vaihtelua kyllä. Taivaanmerkit suosivat puuhastelua lähiympäristössä. Luistinradan jäädytystalkoot ja lumityöt tuntuvat nyt omimmilta, mutta toisaalta vesimiehen sydäntä lämmittävät myös musiikkitapahtumat. Tunnelmat ovat parhaimmillaan säpinäpäivinä 3.–5.2. Maaliskuun lähetessä suhteet miehiin kiristyvät.

Kalat 19.2. – 20.3.

Kohtaamiset uusien tuttavuuksien kanssa voivat johtaa työtarjouksiin tai pyyntöihin tulla asiantuntijaksi joihinkin tilaisuuksiin. Keskiössä ovat osallistuminen ja talkoohenki, etenkin jakson jälkipuolella. Maaliskuun alkupuolella syntyneiden on syytä varoa ottamasta liian jyrkästi kantaa asioihin, joita he eivät tunne tarpeeksi hyvin. Vilkas kuukausi on huipussaan tunnelmapäivinä 6.–8.2.

Julkaistu: 31.1.2019