Eeva

Eevan lokakuun horoskooppi

Eevan lokakuun horoskooppi
Eevan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat sinulle tässä kuussa. Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Julkaistu: 28.9.2022

Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas 21.3. – 20.4.

Tietyin varauksin lokakuu näyttää menevältä ja mukavalta. Painopiste on lähipiirin toiminnassa, ja se voi tarkoittaa projektia naapuruston tai sisarusten kanssa. Jokin merkittävä yhteishankinta sopii kuvaan jakson loppupuolella. Suhteiden ja kontaktien osalta aika on erittäin vilkasta, mutta samalla se voi tuoda myös yhteenottoja. Kaikkia ei aina voi miellyttää.

Härkä 21.4. – 21.5.

Ensimmäiset puolitoista viikkoa asiatasolla on vilkasta. Jokin tärkeä hankinta, jopa asuntokauppa voi olla ajankohtainen. Sen jälkeen alkaa epätavallisen passiivinen ja hiukan ärsyttävä loppujakso, jolloin tiedonkulku, toimitukset tai yhteisymmärrys lähimmäisten kanssa takkuaa. Varsinkin toukokuun alkupuolella syntyneiden kannattaa suunnata ajatuksensa uusiin kiinnostuksenkohteisiinsa.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Voimajakson kärki osuu nyt 10.–17.6. syntyneisiin. He saavat syitä tarttua toimeen ja tehdä aloitteita. Tuloksena saattaa olla uusi liikeidea, maratoniin treenaamisen aloittaminen tai irtautuminen vanhoista puitteista. Samat teemat koskevat muitakin, mutta lievempinä ja aikataulultaan vaihtelevina. Arkielämässä lokakuu näyttäytyy mitä miellyttävimpänä ja sisältää romanttisiakin vivahteita.

Rapu 22.6. – 22.7.

Ravut ovat jossain määrin hieman katveessa, mitä nämä kotona viihtyvät ja omatoimiset persoonat eivät välttämättä pidä huonona juttuna. Rauhaisan kotoilun vastapainona jakso painottuu työhön. Näiden kahden asian takia ystävyyssuhteet ja ehkä parisuhdekin jäävät nyt vähemmälle huomiolle. Kunhan tämä hieman raskas jakso on takana, on ensi kerralla luvassa lämpimämpiä ja antoisampia aikoja.

Leijona 23.7. – 23.8.

Lokakuu ei ole hehkeä eikä ankea vaan jotain siltä väliltä. Anti on paljolti kiinni halusta osallistua yleishyödyllisiin hankkeisiin. Jos tilaisuuksissa tapaa miellyttäviä ja kiinnostavia persoonia, yhdistyvät hyöty ja viihtyminen. Elokuun alkupuolella syntyneille on luvassa helpotusta seitsenvuotiskriisin jännitteisiin. Moni leijona joutuu nyt kohtaamaan sisäisen jääräpäisyytensä.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Jakson paras anti osuu sen alkupuolelle. Elämää hankaloittanut viivästysten ja käytännön pulmien solmu aukeaa ja sekä työt että arki alkavat rullata. Lokakuu painottuu toimen lisäksi raha-asioihin. Elokuiset ovat jo päässeet yli kiireestä ja stressistä, mutta varsinkin 12.–19.9. syntyneet saavat nyt juosta pää kolmantena jalkana ja harjoitella itsehillintää tilanteessa jos toisessakin.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Heti jakson alussa alkaa suosiollinen ja tunteikas neliviikkoinen, joka tuo kaikenlaisia tilaisuuksia nauttia elämästä. 11.10. alkaen vuorossa on vilkkaan viestittelyn ja antoisien keskusteluiden värittämä aika, joka kestää 26.10. asti. Syyskuussa syntyneiden elämä rauhoittuu, mutta lokakuisilla tarmokkuus jatkuu. Poikkeuksellisen aloitekykyisinä he saavat paljon aikaan.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Lokakuun aikana seitsenvuotiskriisi taittuu. Ajan mylly on jauhanut skorpionien uhmakkuutta ja jääräpäisyyttä jo toista vuotta, ja nyt suunta osoittaa kohti uusia elämänvaiheita. Jakso näyttäytyy ulkoisesti rauhalliselta, mutta pinnan alla tapahtuu. Luvassa on jännitteisiä ja jännittäviä hetkiä jonkun tärkeän henkilön kanssa. Seuraava jakso tuonee seestyneempiä tunnelmia.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Tapahtumarikas jakso tarjoaa arjen tasolla runsaasti kontakteja ystäviin ja hengenheimolaisiin. Alttius joutua napit vastakkain erimielisten kanssa on marraskuisten osalta laantunut mutta jatkuu joulukuisilla. Välit joihinkin ystäviin tai tuttaviin saattavat viiletä, mutta terävät kannanotot saavat toisaalta myös kannatusta. Ajan henki on nyt kuin veitsi, joka jakaa ihmisiä ryhmiin.

Kauris 22.12. – 20.1.

Lokakuu ei sisällä draamaa. Jakson alussa on reilun viikon hyötyvaihe, joka sopii kauppojen tekemiseen. Varsinkin tammikuiset voivat keventää taakkaansa esimerkiksi realisoimalla työlääksi käyneitä kohteita. Kieli kannattaa kuitenkin pitää keskellä suuta, jotta kaikki menisi hyvin. Painopiste on asumisessa ja monet merkit viittaavat tyyliin ja estetiikkaan.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Lokakuusta muodostunee loppuvuoden kiinnostavin ja mukavin jakso. Kaikki elämänalueet ovat aktiivisena. Järjestöt ja yhdistykset kaipaavat nyt vesimiehiä toimintaansa uudistamaan. Seuraelämä on hyvin vilkasta, ja romantiikan kukkasiakin voi olla jaossa. Olipa merkin edustaja sitten eläinten tai asuinalueensa asialla, hänen mielipidettään pyydetään kansan kuultavaksi.

Kalat 19.2. – 20.3.

Epätavallisen vaisut ennusmerkit näyttävät suurimmalle osalle passiivista jaksoa. Poikkeuksena ovat maaliskuun puolivälissä syntyneet. Heillä on kiireitä ja ärsykkeitä muidenkin edestä. Rästiin jääneet asiat vaativat huomiota. Useimmilla kaloilla on tunne, että elämä ja tapahtumat menevät oudosti heidän ohitseen. Marraskuun lähetessä tunnelmat alkavat kohentua ja seuraelämä heräillä.

10 kommenttia