Eeva

Eevan huhtikuun horoskooppi

Lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi.
Kuvat Anu Ikävalko

Oinas 21.3. – 20.4.

Kevät etenee mukavissa merkeissä. Nihkeän maaliskuun loputtua työskentelyyn tulee terävyyttä ja ystävien ja naapurien kanssa viriää hankkeita, joissa oinaat toimivat aktiivisina vaikuttajina. Huhtikuun jälkipuoli on sosiaalisesti hyvin antoisa. Vastaan tulee inspiroivia henkilöitä, ja merkin edustajat saavat huomata olevansa tapahtumien keskiössä. Energinen tunnelma huipentuu 20.–22.4.

Härkä 21.4. – 21.5.

Suhde-elämän lämpöaalto kantaa jakson ensimmäisen viikon. Sitten rattaisiin tulee soraa. Varsinkin muutospaineita purkavat huhtikuiset puhuvat ja toimivat suorasukaisesti. Toukokuussa syntyneillä on mietiskelevämpi ote. Matka tai kulttuuriin liittyvä hanke antaa uutta näkökulmaa. Tunnelmapäivät ovat 22.–24.4. Jakson lopulla alkaa luova, käytännön ongelmia ratkova pariviikkoinen.

Kaksoset 22.5. – 21.6.

Kaksoset ovat energisiä ja keväisten taivaanmerkkien suosikkeja. Toukokuussa syntyneillä ei ole mennyt näin mukavasti vuosiin. Näyttää siltä, että asiat vain loksahtelevat oikeille paikoilleen. Sama pätee ennen 10.6. syntyneisiin. Tuon taitekohdan jälkeen syntyneet saavat kamppailla toiveajattelua ja harhauttajia vastaan. Pää kannattaa pitää kylmänä. Tunnelmahuippuja vietetään 25.–27.4.

Rapu 22.6. – 22.7.

Seitsenvuotisinventaario elämästä ja sen puitteista on nyt ohi, mutta kovin ihmeelliseltä jakso ei silti näytä. Elämänalueet asumisesta toimeentuloon ja lemmikeistä lähimmäisiin tuottavat pientä huolta tai ärtymystä. Huolehtija saa revetä joka suuntaan. Vai olisiko kuitenkin syytä ottaa terve itsekkyys esiin ja antaa toisten tehdä jotain myös itse? Kohokohtia voi odottaa 17.–20.4.

Leijona 23.7. – 23.8.

Heinäkuisilla on alkamassa seitsenvuotiskriisi. On aika miettiä, mihin kaikkeen on kyllästynyt ja turhautunut. Uudistuminen on edessä, mutta realisteina leijonat tietävät, että se vaatii oikean tilaisuuden ja oikeita kontakteja. Huhtikuu nostaa särmikkään puolen esiin kaikissa. Jos kauniit puheet eivät auta, tyylilajia on terävöitettävä. Ystäväpiiri tuo iloa, vinkkejä ja virikkeitä.

Neitsyt 24.8. – 22.9.

Elokuiset uudistavat elämäänsä rajoja rikkomalla. Syyskuisilla jakson anti muodostuu kulttuurista ja kirjallisuudesta. Sosiaaliset kuviot ovat hankalia. Ystävätärten ja ehkä myös tytärten kriisit aiheuttavat etääntymistä. Lemmikkiin, kodinkoneeseen tai autoon liittyvä asia vaatii huomiota, eikä omastakaan hyvinvoinnista huolehtimista pidä unohtaa. Tunnelmahuippuja on 5.–7.4.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Uuvuttava parivuotisjakso on ohi, ja kevättä kohti voi astella hienojen taivaanmerkkien siivittämänä. Vaa’at ovat tarmokkaita ja pidettyjä. Menestystä tulee tilaisuuksiin tarttumalla, olipa kyse asunnosta, työpaikasta tai tanssittajasta. Huhtikuun jälkipuolella on yllätystapaamisia, joista osan voi viileästi ohittaa. Toisaalta joku niistä voi tuoda palapeliin puuttuvan osan. Tunnelmallisinta on 6.–8.4.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Lokakuussa syntyneet skorpionit ovat kypsiä jopa isoihin muutoksiin. Vanha kyllästyttää, ja uusi vaatii hyppyä tuntemattomaan. Varsinkin miesten käytös ärsyttää, ja viestintä ystävätärten ja tytärten kanssa on monimutkaista. Myös tunnelmapäivät 8.–10.4. voivat olla jännitteisiä. Parasta vain ajatella, että jakso purkaa paineita ja sen jälkeen elämä on paremmassa uomassa.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Kunhan jakso pääsee kunnolla käyntiin, edessä on antoisa aika. Alun nihkeys johtuu sosiaalisesta katveesta, joka väistyy huhtikuun alussa. Ystävät ja yhteistoiminta nostavat tunnelmia, joten seurallisuus palkitaan. Nyt on luontevaa tempautua lemmikkeihin, lähiympäristön kehittämiseen tai kulttuuriin liittyviin projekteihin. Toimeliaisuus on korkeimmillaan 11.–13.4.

Kauris 22.12. – 20.1.

Jakson anti jakaantuu kahdelle tasolle. Joulukuiset voivat ylittää raja-aitoja ja tutustua johonkin aivan uudenlaiseen elämäntapaan tai vaikutteeseen. Tätä kestää vappuun asti. Tammikuisten seuraelämä on aluksi lämmintä mutta haalenee sitten tavalliseksi arjeksi, jonka sisältö näyttää liittyvän tavaraan ja omaisuudenhallintaan. Kaikkien kauriiden tunnelmapäivät ovat 13.–15.4.

Vesimies 21.1. – 18.2.

Maaliskuun lopussa alkaa kuusi viikkoa kestävä voimajakso. Sen myötä voi syntyä elämänlaatuun tai ympäristöönkin vaikuttava suuri idea. Joillakin syttyy liikuntainnostus. Suhdehakuiselle aika tuo piristystä parisuhteeseen tai kokonaan uuden tuttavuuden. Jakso on mitä parhain, sillä merkin edustajat ovat nyt myös pidettyjä ja suosittuja. Hyrinähuippu osuu välille 15.–17.4.

Kalat 19.2. – 20.3.

Jakson ensimmäinen kaksiviikkoinen tarjoaa vilkasta viestintää ja sosiaalisuutta. Tunnelmajakso 17.–20.4. pehmentää paluuta arkisiin ympyröihin. 21.4. alkaen elämänmeno tasaantuu, ja suurimmat virikkeet on haettava lintujen kevättouhujen seuraamisesta ja nettikanavista. Merkin todellinen elämä on kuitenkin pinnanalaista, ja sitä voi piristää hyvällä kirjallisuudella ja elokuvilla.

Julkaistu: 25.3.2020
7 kommenttia