Eeva

Eevan kirjaklubi tuo suosikkikirjailijat kotiisi – tule mukaan!

Eevan kirjaklubi tuo suosikkikirjailijat kotiisi – tule mukaan!
Tervetuloa Eevan kirjaklubiin! Eevan kirjaklubi on kirjatapahtuma sinulle, joka rakastat lukemista. Virtuaalisen tilaisuuden vieraaksi saapuu ajankohtainen kirjailija, jota päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäki haastattelee kaikesta kirjoihin liittyvästä. Kuuntele myös Eevan kirjaklubi -podcast!
Julkaistu: 13.10.2021

Eevan kirjaklubi on uudenlainen kirjatapahtuma sinulle, joka rakastat lukemista.

Tunnin kestävässä kohtaamisessa Eevan päätoimittaja ja kirjasieppo Mari Paalosalo-Jussinmäki haastattelee ajankohtaista kirjailijaa kaikesta kirjoihin liittyvästä: kirjoittamisesta, lukemisesta ja kirjoittajan elämästä.

Eevan kirjaklubin marraskuun vieras on kirjailija Sirpa Kähkönen. Pääset mukaan omalta kotisohvaltasi, sillä klubi kokoontuu netissä.

Kirjaklubin osallistujana voit hankkia Kähkösen juuri ilmestyneen romaanin Vihreä sali erikoishintaan. Lisäksi arvomme palautekyselyyn vastanneiden kesken kolme uutuusromaania.

Eevan kirjaklubi kokoontuu suunnilleen kerran kuukaudessa. Jokaisesta kohtaamisesta tehdään videotallenne sekä podcast. Tervetuloa mukaan!

Eevan kirjaklubi -podcast tuo kirjailijat korviisi – kuuntele aiemmat klubit missä ja milloin haluat

Eevan kirjaklubi on nyt myös podcastina. Kuuntele Eevan kirjaklubia Spotifyssa. Löydät sen myös Google Podcasteista ja muista yleisimmistä podcast-palveluista. Jokainen jakso päättyy 20 kysymykseen, joihin on vain hyviä vastauksia.

Jakso 7: Arttu Tuominen

Eevan kirjaklubin seitsemäs vieras on kirjailija Arttu Tuominen, joka tunnetaan tummista rikosromaaneistaan.

Tulossa.

Jakso 6: Rosa Liksom ja kertomus nimettömästä tytöstä

Eevan kirjaklubin kuudes vieras on Suomi-kirjallisuuden ikoni Rosa Liksom. Hän puhuu muun muassa lehmistä ja nimettömistä päähenkilöistä, kertomuksen ja tarinan erosta, kustannustoimittajan tärkeydestä ja siitä, miksi nuorena ei kannata lukea kirjoja. Lisäksi hän paljastaa, mitä ajattelee roboteista ja takinkääntäjistä.

Rosa Liksomin viides romaani Väylä ilmestyi tänä syksynä.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 5: Hanna Brotherus ja elämä, joka on yksi suuri häiriö

Eevan kirjaklubin viides vieras on tanssija, koreografi, ohjaaja ja esikoiskirjailija Hanna Brotherus.

Eevan kirjaklubissa Hanna Brotherus puhuu muun muassa huikean suositun Ainoa kotini -kirjan saamasta palautteesta, häpeän kohtaamisesta ja siitä, miksi elämä on häiriö. Lisäksi hän paljastaa, kuka hän haluaisi olla yhden päivän ajan.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 4: Anna-Leena Härkönen ja mustan huumorin voima

Eevan kirjaklubin neljäs vieras on kirjailija, käsikirjoittaja ja näyttelijä Anna-Leena Härkönen.

Eevan kirjaklubi -podcastissa Anna-Leena Härkönen puhuu muun muassa Häräntappoaseen huimasta suosiosta, mustasta huumorista ja yksinäisyyden pelon voittamisesta. Minkä neuvon hän antaisi nuorelle itselleen?

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 3: Hannu-Pekka Björkman ja huijarisyndrooman kukistaminen

Eevan kirjaklubin kolmas vieras on näyttelijä ja kirjailija Hannu-Pekka Björkman.

Eevan kirjaklubin kolmas vieras HP on myös Eeva-lehden rakastettu kolumnisti. Eevan kirjaklubi -podcastissa Hannu-Pekka Björkman puhuu muun muassa kirjoittaessa iskeneestä huijarisyndroomasta, Dantesta ja siitä, mikä saa näyttelijän pysähtymään.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 2: Anneli Kanto ja luovan kiroilun historia

Eevan kirjaklubin toinen vieras on historiallisista romaaneistaan tunnettu Anneli Kanto.

Eevan kirjaklubin toinen vieras on näytelmiksikin sovitetusta Veriruusuista ja uudesta Rottien pyhimys -kirjastaan tunnettu Anneli Kanto, josta tuli kirjailija vasta melkein kuusikymppisenä. Kirjaklubin podcastissa hän kertoo, miten aiheet löytävät hänet, miten keskiajalla kiroiltiin ja miten äidin Alzheimer vaikutti hänen työhönsä.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 1: Leena Lehtolainen ja 99 päiväkirjaa

Eevan kirjaklubin ensimmäinen vieras on rikoskirjailija Leena Lehtolainen.

Eevan kirjaklubin ensimmäinen vieras on rikoskirjailija Leena Lehtolainen, joka on kirjoittanut päiväkirjoja 50 vuotta ja romaaneja melkein yhtä kauan. Kirjaklubin podcastissa hän kertoo, miltä tuntuu joutua suljetuksi putkaan, miksi hän kirjoittaa rikoksista ja mitä hän on oppinut rakkaudesta.

Kuuntele Spotifyssa!

Artikkeli päivittyy. Artikkelia on päivitetty 13.10.2021.

1 kommentti