Tuulilasi

Detroitin autonäyttely kuivumassa – myös Audi jää pois

Detroitin autonäyttely kuivumassa – myös Audi jää pois
BMW ja Mercedes-Benz ovat jo ilmoittaneet jättäytyvänsä pois tammikuun Detroitin perinteisestä autonäyttelystä. Nyt järjestäjille tuli uusi takaisku, kun myös Audi ilmoitti jäävänsä pois.
Kuvat Audi

Tiedotteessa Audi kertoi arvioivansa jokaisen autonäyttelyn merkityksen itselleen tapauskohtaisesti ja nyt he päättivät jäädä pois Detroitista.

Detroitin haastajaksi on ilmestynyt Las Vegasissa pidettävät suuret CES-kuluttajaelektroniikkamessut. Siellä on ollut paljon Detroitia enemmän yleisöä ja mediaa, mikä on saanut monet autonvalmistajat esittelemään uusia mallejaan siellä.

Viime vuosien aikana muista autobrändeistä Mazda, Mini, Volvo, Porsche, Mitsubishi, Jaguar ja Land Rover ovat myös jättäneet Detroitin.

“Päämäärämme on uudistaa autonäyttelymme kokonaan, että se jälleen houkuttelisi autonvalmistajia esittelemään Detroitissa uusia mallejaan. Tapaamisissa maailmalla niiden autonvalmistajin kanssa, jotka edelleen ovat mukana, he ovat kertoneet Detroitin autonäyttelyn olevan heille edelleen merkittävä näyteikkuna uusille tuotteilleen”, Detroitin autonäyttelyn järjestäjän puhemies kertoi.

Julkaistu: 11.5.2018
Kommentoi »