Tuulilasi

DEFA:n älykkäät sähköautojen latausjärjestelmät Suomeen


DEFA:n tuttujen autolämpö ja lataustuotteiden lisäksi DEFA:n tuotevalikoima laajenee myös Suomessa kattamaan älykkäät sähköautojen latausjärjestelmät ja palvelut.
Kuvat DEFA

Älykkäät sähköautojen latausjärjestelmät esitellään Suomen markkinoille vuoden 2018 aikana. DEFA on Euroopan suurin älykkäiden latausjärjestelmien toimittaja, se on toimittanut yli 30 000 sähköautojen latausjärjestelmää yksittäisistä latausasemista asuintaloihin aina kaupungin kattaviin julkisiin latausjärjestelmiin. Oslon kaupungin julkinen latausverkosto, joka sisältää tällä hetkellä lähes 900 latausasemaa, on yksi suurimmista DEFA:n projekteista. 

DEFA on ostanut keväällä 2017 norjalaisen Salto AS:n ja tämän yritysoston myötä DEFA on Euroopan suurin sähköautojen latausjärjestelmien toimittaja. Latausjärjestelmässä on tärkeää varsinaisen laturin lisäksi myös älykäs ohjaus. Älykkään ohjauksen avulla sähköauto latautuu silloin, kun virtaa on tarjolla häiritsemättä muiden sähkölaitteiden käyttöä. DEFA tarjoaa monipuolisen pilvipalvelun, joka myös tarvittaessa jakaa sähkön kaikkien ladattavien autojen kesken ja mahdollistaa laskutuksen ja laturin jakamisen yleiseen käyttöön. 

DEFA esittelee Jyväskylän SähköTeleValoAv-messuilla 7-9.2.2018 uudet älykkäät sähköautojen latausjärjestelmät ja palvelut. Lisäksi esittelyssä ovat pakettiauton lataus-, hälytys- ja esilämmitysjärjestelmät.

Julkaistu: 7.2.2018