Apu

David Hasselhoff tyttöystävästään: "Meidän pitäisi päättää, minne muutamme asumaan"David Hasselhoff tyttöystävästään: "Meidän pitäisi päättää, minne muutamme asumaan"

David Hasselhoff nähdään Talent Suomi -ohjelman tuomarina. Tällä kertaa hän saapui Suomeen ilman tyttöystäväänsä.
Teksti Emilia Pyykkönen
Kuvat Jaakko Jaskari

David Hasselhoff, 64, on yksi syyskuussa alkavan Talent Suomi –ohjelman vierailevista tuomareista.

Jenkkitähti saapui Suomeen eilen ja aloitti osaltaan tänään ohjelman kuvaukset.

Hasselhoff on ollut tuomarina Amerikan ja Britannian Talent -ohjelmissa. Miten hän päätyi mukaan Suomen versioon?

- Suhteeni suomalaisiin on ollut aina hyvä. Tulin tänne ensimäisen kerran 20 vuotta sitten. Kun kuvasin täällä omaa talkshow`tani 1,5 vuotta sitten, näin vieraissani paljon lahjakkuuksia. 

Tähti ei osannut arvioida, millaisia kykyjä hän tulisi kuvauksissa Suomessa näkemään. Hän toivoo, että ohjelman kilpailijat arvostaisivat showbisnestä.

- Olen itsekin ollut siinä tilanteessa, että ensin olet iso tähti ja sitten kymmeneen vuoteen puhelin ei enää soinut. Olemme siunattuja, kun saamme tehdä tätä showbisnestä. Tykkään nähdä, kun ihmiset ovat innoissaan. Tämä ohjelma ei mitään realityä. Ohjelmassa parhaita ovat pienet lapset. He ovat viattomia, eivätkä pelkää esiintyä.

Hasselhoff kiertää eri projektien parissa ympäri maailmaa. Seuraavaksi hän suuntaa Singaporeen, jossa hän toimii Hoff –nimellä DJ:nä.

 Viihteen moniosaajalla on koti Los Angelesissa sekä Walesissa, josta Hasselhoffin 28 vuotta nuorempi tyttöystävä Hayley Roberts on kotoisin. Robertsia ei tällä kertaa nähdä Suomessa.

- Hän on todella masentunut, kun hän ei ole täällä mukana. Hän sai täältä viime vierailulla paljon ystäviä. Häitä emme ole vielä suunnitelleet. Otamme nyt aikaa ja mietimme, missä haluamme asua tulevaisuudessa. Meillä on pakko olla kaksi kotia, sillä hotellissa asuminen olisi Walesissa liian kallista, Hoff selvitti tänään Talent Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Talent Suomi -ohjelman tuomareina nähdään Sami Hedberg, David Hasselhoff, Sara Forsberg, Jari Sillanpää ja Riku Nieminen. Hasselhoff ja Nieminen toimivat vierailevina tuomareina. Ohjelma alkaa Nelosella 25.9.

Julkaistu: 16.8.2016