David Hasselhoff Suomessa: "Ihmiset rakastavat yhä Baywatchia ja Ritari Ässää"
Puheenaiheet
David Hasselhoff Suomessa: "Ihmiset rakastavat yhä Baywatchia ja Ritari Ässää"
David Hasselhoff toi mukaansa Suomeen 28 vuotta nuoremman tyttöystävänsä ja tyttärensä.

David Hasselhoff, 61, arvelee, että vierailu on hänen viides kertansa Suomessa.

- 80-luvulla opin sanomaan täällä kiitos ja tervetuloa. Esittelin tuolloin Kitt-autoa suomalaisille lapsille ja minun piti opetella nuo sanat. Osaan ne yhä, hyväntuulinen Hasselhoff kertoi eilen Brondassa hänen kunniakseen järjestetyssä cocktail-tilaisuudessa.

TV-tähti kuvaa Suomessa Brändärit tv-ohjelmaa, joka nähdään MTV:llä syksyllä. Hasselhoff on Suomessa Nissanin vieraana.

Hasselhoffin mukana Suomeen saapui hänen tyttärensä Taylor-Ann ja tyttöystävä Hayley Roberts,33, (kuvassa).

– Tykkään matkustaa perheeni kanssa. Tyttäreni ja tyttöystäväni matkustavat paljon mukanani ja veljenpoikani on assistenttini. Sanon tytöille usein, että menkää te kylpylään, shoppailemaan tai tutustumaan maahan. Minä teen työt, sillä olen nähnyt jo paikat. Matkustaminen on paljon merkityksellisempää, kun sen voi jakaa läheisten kanssa.

Hasselhoff on seurustellut tyttöystävänsä kanssa kolme vuotta.

–  Hän haluaa matkustaa kanssani ja nähdä erilaisia paikkoja, ei pelkästään Hilton-hotelleja. On tärkeää, että olen löytänyt jonkin joka arvostaa minua itsenäni, ei pelkästään kuuluisuuteni takia, Hasselhoff sanoi.

Tytär kuvasi Suomessakin tv-sarjaa isästään. Hasselhoffin nuorempi tytär, Hayley Hasselhoff on XL-malli, joka haluaa esitää nuorten naisten terveyttä.

Hasselhoff tietää, että hänet tunnetaan yhä parhaiten Ritari Ässänä ja Baywatch-sarjasta. Hän tekee myös keikkoja laulajana. Viimeksi hän esinintyi satatuhatpäiselle yleisölle Itävallassa yhdessä Sunrise Avenuen Samu Haberin kanssa. He lauloivat yhdessä Looking for Freedom -kappaleen.

-  Samu on mukava kundi. Hän kyseli milloin olen tulossa Suomeen. Sanoin, että tänä iltana.

- Kaikki rakastavat Ritari Ässää ja Baywatchia. On tunteellista mennä yhä lavalle satatuhatpäisen yleisön eteen. En olisi uskonut, että suosioni kestää näin kauan.

Tomi Björck oli loihtinut Brondaan The Hoff -menuun. Kalifornialaistyppisen menun lisäksi tarjolla oli muun muassa Pamela-drinkkejä.

David Hasselhoff paljasti, että hän saapuu Suomeen takaisin jo marraskuussa. Aikooko hän kuvata maassamme kenties omaa talk show`ta? Hasselhoff toimi tänä vuonna Ruotsissa talkshow -isäntänä. Hänen vieraanaan oli muun muassa Linda Lampenius.

- Puhuinko nyt ohi suuni? En saa vielä paljastaa seuraavan vierailuni syytä, hyväntuulinen Hasselhoff totesi.

Hasselhoff on seurueineen Suomessa torstaihin saakka.

Kommentoi »