Mondo

Concierge: Thaimaan rannat


Millaisia ovat rannat Thaimaan Khanomissa? Onko merivesi sameampaa kuin Andamaanienmeren puolella? Concierge soitti Thaimaa-ekspertti Antti Helinille.
Teksti Mondon toimitus

Kerran Concierge ui keskelle meduusaparvea ja yksi veijareista melkein pujahti sortsinlahkeeseen. Onneksi vahingoilta vältyttiin, sillä meduusat paljastuivat mereen huuhtoutuneeksi nenäliinapaketiksi. Mutta takaisin aiheeseen.

Conciergen hyvä ystävä Captain Andy, joka tunnetaan myös Mondon Thaimaa-ekspertti Antti Helininä, luotsaa uutta ­MinneThaimaassa.com-sivustoa, kerrassaan loistavaa sähköistä Thaimaa-opasta. Hiio-hoi, mitä sanoo Kapteeni?

»Khanomin rannat ovat pitkiä ja hienoja. Seutu on muutenkin ihastuttava, jos pitää autioista hiekkarannoista ja maalaismaisesta elämästä. Baareista ja shoppaamisesta pitävälle Khanom on liiankin rauhallinen kohde.»

Meduusoja Captain Andy ei ole nähnyt. »Khanomin lähellä voi snorklata veneretkillä. Mutta jos vedenalaiset ihmeet ovat matkan pääasia, kannattaa suunnata Andamaanienmeren saarille, vaikkapa pikkuruiselle Ko Lipelle, jonka snorklausvedet kuuluvat Thaimaan parhaimpiin.» 

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi

Julkaistu: 3.4.2013