Concierge: Ranskalaiselle maatilalle?
Matkailu
Concierge: Ranskalaiselle maatilalle?
Mistä löytää maatila- ja kotimajoitusta Ranskassa? Lue Mondon matkailuasiantuntija Conciergen vastaus visaiseen kysymykseen.
6.2.2013
 |
Mondo

Onnittelut erinomaisesta valinnasta. Concierge on viettänyt lomiaan Rivieran valkaistujen hymyjen ja tahrattomien pikeepaitojen loisteessa jo pojankoltiaisesta. Löytyy Etelä-Ranskasta toki muutakin, esimerkiksi mukava työläiskaupunki Marseille.

Provencen tunnetuimpia maisemareittejä on muuten route des Crêtes, joka kiemurtelee Cassisin kaupungista La Ciotatiin.

Ranskalaiset verkkosivut toimivat vähän kuten pariisilaiset tarjoilijat, huonosti eivätkä lähes koskaan englanniksi. Majoitus­tietoa löytyy englanniksi en.gites-de-france.comista, ­chambresdhotes.orgista ja Provencen matkailusivuilta visitprovence.com.

Maatilamajoi­tuksia tarjotaan bienvenue-a-la-ferme.comissa, mutta vain ranskaksi. Kotimajoitusta kannattaa metsästää kansainvälisiltä sivuilta airbnb.com ja wimdu.com.

Otathan kuitenkin huomioon, että Ranska saattaa olla ajautumassa kansalliseen kriisiin. Onhan maan presidentiksi valittu mies, jonka nimi on Hollanti.

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi

Kommentoi »