Mondo

Concierge: Parhaat tarjoukset


Mikä on helpoin tapa kilpailuttaa matkatoimistoja? Mondon Concierge kertoo oman vinkkinsä.
Kuvat Rami Niemi

Päätä ensin ajankohta, jona haluat matkustaa. Jos ajankohdalla ei ole väliä, yleensä Thaimaan-matkojen hinnat ovat halvimmat niin sanottuina välikausina, kuten syksyn alussa ja kevään lopussa. Kun olet päättänyt matkustusajankohdan, mene matkatoimiston sivuille. Thaimaahan matkoja tekeviä matkanjärjestäjiä ovat esimerkiksi Aurinkomatkat, ApollomatkatTUI, Tjäreborg ja Detur.

Vastaavasti voit olla yhteydessä matkatoimistoihin, jotka tekevät räätälöityjä matkoja. Sellaisia ovat vaikkapa KalevaTravel, Kilroy Travels, Helin matkat, Aventura ja Olympia Kaukomatkatoimisto.

Etsi sivuilta kohta »tee tarjouspyyntö » tai toimiston sähköpostiosoite. Täytä tarjouspyyntölomake tai pyydä tarjousta sähköpostilla. Odottele vastausta. Käy tapaamassa vanhaa äitiäsi. Kysy hänen kuulumisiaan ja kerro terveiset Conciergelta.

Palaa koneellesi hyvin mielin. Katso, millaisia tarjouksia olet saanut. Hyväksy tarjouksista mieleisin.

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi 

Julkaistu: 17.4.2014