
Ah, Concierge ei rakasta mitään enempää kuin mannermaista aamiaista, paitsi ehkä alastonta lounasta.
Ravintolakoulu Perhon lehtori Aki Nikula kertoo, että continental breakfast sisältää yleensä paahtoleipää ja voita, marmeladia, hilloa ja hunajaa, leikkeleitä, kananmunia, juustoa, kahvia, teetä, kaakaota tai maitokahvia ja tuoremehua.
Concierge on huomannut, että termistä on tullut niukan aamupalan synonyymi ja yhä useammassa paikassa sillä tarkoitetaan kahvia, croissantia ja yksittäispakattua espanjalaista hilloa. Sisällöstä ei toistaiseksi ole säädetty lakia, joten valinta on hotellin.
Saako henkilökunnalle valittaa, jos mannermaisella aamiaisella ei ole juustoa?
»Saa valittaa, ainakin Euroopassa. Kaukoidässä juustoa vähän vierastetaan ja se on kallis raaka-aine, joten siellä on ehkä turha kiukutella», Nikula sanoo.
Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi