Concierge: Mistä löytyy Tokion yöelämä?
Matkailu
Concierge: Mistä löytyy Tokion yöelämä?
Suunnitteletko matkaa Japaniin ja humppajalka vipattaa? Concierge selvittää, mistä löytyy Tokion vilkkain yöelämä.
Julkaistu 23.10.2013
Mondo

Concierge rakastaa helppoa työtä. Kuinka ollakaan, Mondon entinen päätoimittaja ja Japani-asiantuntija Heikki Valkama sattuu olemaan Tokiossa juuri tätä kirjoittaessani.

Concierge tavoitti Valkaman Shinjukusta, paikallisesta izakaya-ravintolasta. Tässä puhelun tulos:

»Valkama.» »Concierge tässä terve!» »Sinäkö taas. Olen Tokiossa, kerro lyhyesti.» »Lukija kysyy, mihin yöelämästä pitävän nuorukaisen pitäisi Tokiossa majoittua.» »Voisitko jatkossa ottaa itse selvää. Tämä Shinjuku on yksi neljästä yöelämän keskuksesta, ja sanoisin, että suomalaiselle paras. Tuossa lähellä on Star Hotel, jota valokuvaaja Asikainen, joka muuten istuu tuossa vieressä, suosittelee. Hyvä sijainti.» »Kysyjä haluaa tietää, onko Mondolla opaskirjaa Japanista.» »Kehu tekemääni Tokio-opasta. Pistä meiliä, jos tarvitset tarkennusta.» TUUT TUUT TUUT.

Star Hotel Shinjuku löytyy osoitteesta www.starhotel.co.jp/city/tokyo/eng_stay.

Ja Conciergen on lisättävä, että mukaan kannattaa ottaa Mondon Tokio-matkaopaskirja. Yksi upean teoksen kirjoittajista on Mondon entinen, jalo ja hyväsydäminen päätoimittaja Heikki Valkama.

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi  

Kommentoi »