Concierge: Minne keväällä?
Matkailu
Concierge: Minne keväällä?
Tällä kertaa Mondon matkailuasiantuntija Conciergelta kysytään, mikä olisi helppo kohde keväällä, jos haluaa lämpöön.
Julkaistu 16.12.2015
Mondo

Pahus. Jos lämpö ei olisi ehtona, Concierge suosittelisi teille Kuopiota. Mondo Top 50 -kyselyyn vastanneet valitsivat sen yhdeksi vuoden 2016 parhaista Suomi-kohteista. Kuopiosta löytyy kaikkea: kalakukkoa, savolaisia, järvimaisemia. Ei nimeksikään turistilaumoja.

Lämpö ja lyhyet lennot ovat haastava yhdistelmä keväällä. Etelä-Euroopassa rantakelit alkavat vasta toukokuussa. Kanarialla on lämmintä, mutta myös jonkin verran muita matkailijoita.

Mitä jos lähtisitte Madeiralle? Sillä on maine varttuneemman väen lomasaarena, mutta aivan turhaan! Pääkaupunki Funchal on hyvä tukikohta, josta löytyy palveluja. Saarella on helppo ajella, ja etäisyydet ovat lyhyet (Madeira on vain 57 kilometriä pitkä). Funchalin ulkopuolella näkee paikallista meininkiä ja vuoristoisia maisemia. Aktiviteettejakin löytyy: pyöräilyä, delfiinisafareja, kanjonikiipeilyä. Perille pääsee valmismatkalennolla (vähän alle kuusi tuntia) tai Lissabonin kautta.

Jos Madeira tuntuu pieneltä ja olette valmiit tinkimään rannalla löhöilystä, Conciergen kestosuosikki Nizza voisi toimia. Hyvät palvelut ja koko ihana Provence automatkan päässä.

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi mondo@a-lehdet.fi.

Kommentoi »