Concierge: Mauritius vai Réunion?
Matkailu
Concierge: Mauritius vai Réunion?
Kumpi on parempi matkakohde: Mauritius vai Réunion? Ja miten ihmeessä jääkarhut liittyvät asiaan? Mondon Concierge on jälleen vauhdissa.
1Kommenttia
Julkaistu 29.5.2013
Mondo

Ja oikea vastaus on Kanada! Ei suinkaan. Olet tehnyt taustatyösi. Näihin kolmeen kohteeseen on kaikkiin vain kahden tunnin aikaero Suomesta. Lentoaikakin on kutakuinkin sama, perille ei pääse alle kuudessatoista tunnissa.

Concierge valitsisi Mauritiuksen. Syy numero yksi: lentomukavuus. Seychelleille päästäkseen on tehtävä vähintään kaksi välilaskua, mikä lisää matkan rasittavuutta ja myös saastuttaa enemmän. Jos halajaa Réunionin saarelle, on Pariisissa vaihdettava lentokenttää, sillä Helsingin-lento laskeutuu Charles de Gaullelle mutta jatkolento lähtee Orlylta.

Mauritiuksella puhutaan sujuvammin englantia kuin Réunionilla ja hintataso on edullisempi. Mauritiuksella matkailubisnes on myös hiuskarvan kehittyneempi, joten tarjolla on enemmän palveluja ja erinomaista ruokaa. Ja tärkein syy: Mauritiuksen rannat ovat tunnetusti seksikkäämpiä kuin Réunionin, joka taas sopii paremmin esimerkiksi patikoijalle.

Mutta harkitkaa toki myös Kanadaa. Jos Concierge olisi lipunut avioliiton satamaan, morsmaikku olisi hyvinkin voinut päästä sinne tapaamaan jääkarhuja.

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi 

1 kommentti