Concierge: Maailman paras ruokafestari?
Matkailu
Concierge: Maailman paras ruokafestari?
Mistä löytyy maailman paras ruokaan liittyvä festivaali? Mondon Ruoka & Matka -lehden toimituspäällikkö Iina Thieulon kertoo oman suosikkinsa. 
12.6.2013
 |
Mondo

Tunnetuin ja älyvapain on Espanjan Valenciassa järjestettävä tomaattisota La Tomatina. Punainen ei pue Conciergen heleää hipiää ja sotimiseen käytetään mautonta lajiketta, joten jätetään tapahtuma sikseen.

Conciergen hyvän ystävän, Mondon Ruoka & Matka -lehden toimituspäällikkö Iina Thieulonin suosikki on Alban valkoisen tryffelin festivaali Italiassa.

»Festareiden aikana pitää tietenkin syödä legendaarista valkoista tryffeliä niin paljon kuin lompakko antaa periksi. Omia suosikkejani ovat tryffelirisotto ja munakokkeli tryffelillä.»

Festarihumusta pääsee nauttimaan aivan Alban keskustassa. »Ravintolasuosituksia voi kysellä vaikka viinikaupoista, samalla kun hankkii kotiin viemisiksi pari pulloa laadukasta baroloa tai barbarescoa. Festareiden älyttömin ja ehkä kuuluisin ohjelmanumero on keskellä kaupunkia ratsastettavat aasikilpailut lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina», Thieulon jatkaa. Lisätietoa multasienijuhlasta löydät osoitteesta fieradeltartufo.org. 

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi

Kommentoi »