Concierge: Kuinka livahdan loungeen?
Matkailu
Concierge: Kuinka livahdan loungeen?
Kuinka lentokenttäloungeen oikein livahdetaan? Mondon Concierge antaa muutaman vinkin.
1Kommenttia
Julkaistu 11.2.2014
Mondo

Tee niin kuin Concierge: flirttaile itsellesi loungevierailukortti lähtöselvityksessä. Muitakin keinoja on.

Tavallisin tapa päästä loungeihin ovat lentoyhtiöiden kanta-asiakaskortit – tarpeeksi paljon matkustavat saavat esimerkiksi Finnairilla silver-, gold- ja platinum-luokan kortteja, joita vilauttamalla pääset nautiskelemaan drinkeistä arvoisessasi ympäristössä.

Vastaava kortti on myös Priority Pass. Sillä pääsee yli 600 loungeen ympäri maailmaa. Kortin voi ostaa sivuilta www.prioritypass.com. Joidenkin luottokorttiyhtiöiden, esimerkiksi American Expressin ja Mastercardin, premium-asiakkaat saavat Priority Pass -kortin. Muutamien luottokorttiyhtiöiden korteilla pääsee suoraan niiden omiin loungeihin. Kattavin järjestelmä on Diners Clubilla (www. dinersclub.com/airport-lounges.html), tosin Suomessa Dinersin loungeja ei ole.

Voit myös yrittää livahtaa ovesta kun henkilökunnan silmä välttää. Paras keino on pukeutua hyvin ja marssia salkun kanssa muina miehinä sisään. Mutta päätoimittajan pyynnöstä Concierge muistuttaa, että Mondo ei suosittele mitään laitonta.

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi

1 kommentti