Concierge: Edinburghin tärpit
Matkailu
Concierge: Edinburghin tärpit
Tällä kertaa Conciergelta kysytään, mitä Edinburghissa kannattaa tehdä? Mitkä ovat parhaat nähtävyydet?
Julkaistu 9.4.2014
Mondo

Concierge käy aina Elephant House -kahvilassa, jossa J. K. Rowling kirjoitti ensimmäiset Harry Potter -kirjansa. Kahvilasta näkee Edinburghin linnalle, joka on kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä. Muita käymisen arvoisia paikkoja ovat Skotlannin Kansallisgalleria, Calton Hill -kukkula ja Edinburghin eläintarha. Matka kannattaa ajoittaa elokuulle, sillä silloin järjestetään Edinburghin kansainväliset festivaalit ja tarjolla on musiikkia, tanssia ja teatteria. Elokuu on myös ainoa kuukausi, jolloin Edinburghissa ei ole sumuista ja sateista.

Jos kuninkaalliset kiinnostavat, käy Britannia-jahdilla. Edinburghin satamassa sijaitseva laiva on Englannin kuningattaren vanha huvipursi ja suosittu turistikohde. Vanhana rojalistina Concierge kerää mieluummin Ruotsin kuningasperheeseen liittyviä esineitä, mutta laivalta oli pakko ostaa vanhalle äidille tuliaisiksi muutama kuningattaren vaakunalla koristeltu posliinimuki. (Anteeksi äiti, luet kuitenkin kaikki kirjoitukseni. Et sinä vanha ole.)

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi 

Kommentoi »