Tuulilasi

Civicille haetaan lisämyyntiä erikoismallillaCivicille haetaan lisämyyntiä erikoismallilla

Honda Civicin mallisarja monipuolistuu uuden viisiovisiin Civiceihin saatavan Black Edition -varustelun myötä.
Teksti TL-verkkotoimitus
Kuvat Honda

Yksi Hondan perusarvoista on ollut koko yhtiön historian ajan urheilullisuus, mikä huokuu Civicin futuristisesta muotoilusta. Auton piirteille voi nyt antaa vielä viimeisen silauksen Black Edition -erikoisvarustelulla, jonka hinta on 199 euroa.

Pakettiin kuuluvat kiiltomustat erikoishelmat eteen, sivuille ja taakse, kattospoileri, ulkopeilien kotelot ja polttoainesäilön luukku. Lisäksi autoon lisätään taakse Black Edition -mallimerkintä.

Civicistä voi tehdä vielä sähäkämmän näköisen vaihtoehtona olevalla 18” Black Edition -varustepaketilla. Se sisältää edellisten lisäksi 18-tuumaiset Black Edition -erikoisvanteet ja talvirenkaat auton alkuperäisille kevytmetallivanteille asennettuina.

Honda Civic on kiivennyt henkilöautomallien rekisteröintitilastossa jo sijalle 19. ja myynti on kasvanut lähes 50 prosentilla viime vuoteen verrattuna. Kasvu on tullut pitkälti uuden Civic Tourer -farmarin myötä.

Honda Motor Europe Finlandin toimitusjohtaja Jyrki Mäkinen uskoo, että Civicien myyntitahti kiihtyy entisestään, kunhan kaikkia malleja saa suoraan varastosta. Hän kertoo, että monet asiakkaat odottivat, kunnes monipuolinen ADAS-ajoturvallisuusjärjestelmä tuli saataville.

Mäkinen iloitsee myös Civic Tourerin Tuulilasin vertailutestissä saavuttamasta voitosta, sillä taakse jäivät niin Toyota Auris kuin Volkswagen Golf. Ykkössija jaettiin Seat Leon ST:n kanssa.

Honda Civicin myynnin uskotaan kiihtyvän entisestään, kun viisioviset Black Editionit tulevat saataville kesäkuussa. Uuden Civic-version väriksi voi valita minkä tahansa värikartasta, myös mustan.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 4.6.2014