Tuulilasi

Citroen yrittää vedota naisiin – C3:sta ELLE-malli


Citroen C3 -mallisto on saanut lisäyksen erikoismallista, joka kantaa kansainvälisestä muotilehdestä tuttua nimeä ELLE. Se on tyylikäs ja kaupunkilainen sekä tarkoitettu asiakkaille, jotka etsivät tavanomaista tyylikkäämpää ja mielenkiintoisempaa vaihtoehtoa autokseen.
Kuvat Citroën

Auton tunnuspiirteitä ovat puhtaanvalkoinen Blanc Banquise -väri, joka on yhdistetty pehmeään hiekan sävyiseen kattoon. Sisustan verhoilusta löytyy uniikkeja fuksian sävyisiä korostuksia samoin kuin raikkaita fuksianpunaisia yksityiskohtia voi löytää auton ulkopuolelta. Auton kylkiin on lisätty monille tuttu ELLE –logo. Suosituimmassa FEEL-varustelutasossa on mukana runsas määrä uusinta teknologiaa, joka tuo ajoon niin turvallisuutta kuin myös mahdollisuuden mobiililaitteiden yhdistämiseen Bluetoothin avulla. Auto on saatavana tehokkailla bensiinimoottoreilla PureTech 82 manuaali ja PureTech 110 manuaali tai EAT6-automaattivaihteisto. Autoja on saatavana rajoitettu määrä ja toimitukset alkavat heti. Hinnat alkaen 16 860 euroa.

Uudistunut C3 tuli markkinoille Suomessa vuoden 2017 alussa pari kuukautta kansainvälisen lanseerauksen jälkeen. Uudistumisensa jälkeen se on kansainvälisesti saavuttanut jo yli 400 000 kappaleen myynnin. Nyt tämä Citroënin bestseller tuo esiin naisellisen puolensa esittäytyessään uutena ELLE Special Edition -versiona. Yhteistyö ELLE:n ja Citroënin välillä yltää myös automallin ulkopuolelle Citroënin osallistuessa ELLE:n aktiivisen "ELLE Women in Society" -foorumin toimintaan.

Blanc Banquise –väri on yhdistettynä C3 ELLE –mallissa ainoana nähtävään kaksisävyiseen, pehmeän hiekan väriseen kattoon, ikkunoiden ympäristö on kiiltävän musta, uniikit fuksianpunaiset korostusvärit reunustavat sumuvaloja sekä näyttäytyvät tunnusomaisessa Airbump® -suojuksessa. Valkoisen ulkovärin lisäksi saatavilla on viisi muuta ulkoväriä. Etuovissa on ELLE-logo.

Sisustan verhoilu on vaaleanharmaata kangasta, johon myös on tuotu pilkahduksia fuksianpunaista mm. tikkauksin sekä fuksian värisenä reunuksena, joka kiertää kojelautaa

Tarjolla on runsas määrä turvallisuutta- ja mukavuutta lisääviä varusteita. Esimerkiksi Safety Pack -varustepaketti sisältää kattavan määrän lisävarusteita: Pysäköintitutkan takana, aktiivisen hätäjarrutustoiminnon (85 km/h nopeuteen asti), automaattisesti himmenevän sisätaustapeilin, kuljettajan vireystilan valvonnan, automaattiset kaukovalot sekä törmäysvaarahälyttimen, kosketusnäytön, 2 lisäkaiutinta, Apple Car Play:n, sadetunnistimen, automaattisen ilmastoinnin ja sumuvalot edessä sekä automaattisesti koria vasten taittuvat sivupeilit (hinta 333 eur + autovero).

Valikoima tehokkaita PureTech –bensiinimoottoreita: manuaalivaihteiset PureTech 82 sekä 110 –moottorit sekä PureTech 110 EAT6-automaattivaihteisena

C3 ELLE-versiota on saatavana vain rajoitettu määrä, jotka ovat tilattavissa jo heti tänään. Hinnat alkavat 16 800 eurosta.

Julkaistu: 10.10.2018