Tuulilasi

Citroen C3 Aircrossille myös Autobest-palkinto

Uusi Citroen C3 Aircross SUV on voittanut vuoden 2018 "BEST Buy Car of Europe" –palkinnon Autobest -tuomaristolta, jättäen jälkeen viisi muuta kisassa jäljellä ollutta finalistia.
Kuvat Citroën

Vuodesta 2001 Autobest on joka vuosi äänestänyt parhaana hankintana pitämästään automallista. 31 tuomaria 31:stä eri Euroopan maasta äänestää voittajan perustuen 13 eri hankintakriteeriin, kuten hinta-laatusuhde, muotoilu, mukavuus, tekniikka ja turvallisuus sekä kiinnittäen huomiota tarjolla oleviin palveluihin ja mm. varaosien saatavuuteen.

Citroen C3 Aircross SUV erottui kilpailussa ja keräsi itselleen jo 17. vuosittaisen palkinnon.

Uusi Citroen C3 Aircross SUV toimii suunnannäyttäjänä Citroenin tuotemerkin uudistuessa ja hakiessa paikkaa kansainvälisillä markkinoilla. C3 Aircross on tullut myyntiin osassa Eurooppaa lokakuun aikana ja tähän mennessä autoa on jo myyty yli 30,000 kappaletta. Suomessa Citroen C3 Aircross tulee myyntiin juuri ennen vuoden vaihdetta, mutta ennakkotilausten määrä on yllättänyt.

Auton ulkoilme on personoitavissa 85 eri värien yhdistelmään auton rungon, katon sekä väripakettien yhdistelmillä. Sisätiloihin valoisuutta tuo avattava panoraamakatto. C3 Aircross toimii Citroenin uuden Advanved ComfortTM –ohjelman lähettiläänä, jossa on panostettu mukavuuteen ja hyvinvointiin myös autoillessa. 

C3 Aircross SUV on yhtä käytännöllinen ajettava niin syrjemmillä teillä kuin kaupungissa. Grip Control® -lisävaruste tarjoaa erinomaisen avun haasteelliseen pitoon niin talviajossa kuin maassa. 12 nykyaikaista ajoavustinta antavat ainutlaatuisen määrän vaihtoehtoja turvallisempaan ja huolettomampaan ajamiseen. Marraskuussa C3 Aircross sai viimeisimmissä EuroNCAP testeissä täydet viisi tähteä.

Julkaistu: 15.12.2017
Kommentoi »