Tuulilasi

Chryslerin uusin pistää kaiken uusiksi – kuvasarja


Chrysler julkistaa Detroitin autonäyttelyssä uuden 200-mallin. Sebring-mallin seuraajan toisesta sukupolvesta on luvassa sekä perussedan että sporttiversio.
Kuvat Kuvakaappaus / Motorward

Autoon tarjotaan 184 hevosvoimaa tuottavaa nelisylinteristä 2,4-litraista moottoria sekä 295 heppaista 3,6-litraista Pentastarin V6-konetta. Ilmeisesti saatavilla on niin etu- kuin nelivetomalleja, ja vaihteistona toimii 9-portainen automaatti.

Yhtäläisyydet uuden kaksisatasen ja entisen Sebringin välillä ovat vähissä, sillä muodoiltaan ja tekniikaltaan auto on täysin uudistunut. Lähinnä paikka Chryslerin malliston pienimpänä mallina yhdistää autoja.

Julkisuuteen vuotaneista ja Motorwardin julkaisemista kuvista näkyy, että mallin keulalta löytyvät kapeahko etusäleikkö ja ajovalot sekä varsin jyrkkä etulasi. Takapäätä koristavat led-valot ja kaksi kromattua pakoputken päätä. Ohjaamossa on monitoimiratti, suuri taulutietokonemainen kosketusnäyttö ja volvomainen keskikonsoli.  Auton alustana toimii Jeep Cherokeesta ja Dodge Dartista tuttu perusrakenne.

Yhdysvalloissa Chrysler 200:n lähtöhinta asettuu vajaaseen 16 000 dollariin.

Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 9.1.2014