Christoffer Strandberg: Tanssii tähtien kanssa on mullistanut elämäni
Puheenaiheet
Christoffer Strandberg: Tanssii tähtien kanssa on mullistanut elämäni
Näyttelijä haluaa ehdottomasti voittaa loppumetreillä olevan tanssiohjelman.
Julkaistu 22.11.2019
Apu

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa hurmaava Christoffer Strandberg, 30, on noussut kilpailun kiristyessä yhdeksi vahvaksi voittajaehdokkaaksi.

Näyttelijä esitti ensimmäisen kerran tanssia ohjelman historiassa miehen kanssa, ja Matti Puron kanssa taituroitu paso doble sai tuomareilta täyden kymppirivin.

– Se oli hieno tanssi ja yritin olla ajattelematta liikaa sitä, että olemme TTK:n ensimmäinen miespari, Christoffer mietti uuden Putous-ohjelman julkistamistilaisuudessa.

Hän pohti pari päivää esityksen jälkeen, miten iso asia tanssi olikaan.

– Olen lukenut saamiani viestejä tippa linssissä. Se oli suuri asia minulle henkilökohtaisesti ja suuri asia monelle muullekin. Siitä tuli jo etukäteen tosi vahvat tunteet, joiden pelkäsin jopa ottavan vallan.

Tanssiohjelman taivalta näyttelijä ei osannut vielä pukea sanoiksi.

– Sen tiedän, että tämä on mullistanut elämäni – niin ihmisenä kuin esiintyjänä. En osaa kertoa mitä ohjelma on minulle tehnyt, se selviää varmaan vasta puolen vuoden päästä. Kokemus on ollut niin väkevä.

Kausi lähenee loppuaan eikä Christoffer piilottele voitontahtoaan.

– Haluan ehdottomasti voittaa. Se olisi todella suuri kunnia. Samalla tiedän, että taso on kova enkä ihmettelisi, jos joku muu voittaa. Aion silti tehdä parhaani.

Siihen sisältyy esimerkiksi harjoittelua kotiolohuoneessa Siuntiossa valokuvaajapuoliso Jannen kanssa.

– Voin kertoa, että siellä on menty! Koira etenkin on ollut innoissaan, kun paso doblessa poljetaan lattiaa. Mutta olohuoneen tila loppuu aika nopeasti, kyllä tanssin harjoitteluun vaaditaan oikea sali, hän nauroi.

Kommentoi »