Cheek illan keikasta: "On myös haikea fiilis"
Puheenaiheet
Cheek illan keikasta: "On myös haikea fiilis"
Cheek päättää Kuka muu muka -kiertueen tänään loppuunmyydylle Olympiastadionille. Tauolla artisti haluaa tutustua elämään musiikin ulkopuolella. Lentoliput on jo varattu.
Julkaistu 23.8.2014
Apu

Cheek, eli Jare Tiihonen kertoo nauttineensa eilisestä Olympiastadionin keikasta täysillä.

- Se oli rentoo. Vielä muutama päivä sitten luulin, että olisin jännittänyt enemmän. Pitkin päivää paikalle tuli ystäviä, artisti-ystäviä, sitten vain mentiin ja tehtiin yhdessä. Olin miettinyt spiikkejä valmiiksi. Keikka on niin pitkä, että tuonne ei voi mennä jäätymään, Jare kertoi hetki sitten ja viittasi lavan suuntaan.

Tiihosen keikalla nähtiin eilen ja tänään lukuisia vierailijoita muun muassa Katri Helena ja Samuli Edelmann. Konsertissa on kolme osaa: juhlia ja ystävyyttä, valoja ja varjoja sekä intohimoa ja asennetta. Konsertin konseptiin Tiihonen sai idean Balin lomalla. 

- Muistan kun seisoin Balilla suihkussa ja sain idean tälläisesta kronologisesti erilaisesta matkasta. Seisoin siellä suihkussa ihan rainmanina tunnin ja sen jälkeen tiesin, miten keikka toteutetaan.

Cheek päättää tänään Kuka muu muka -kiertueen tänään toiseen loppuunmyytyyn keikkaan Olympiastadionilla. Eilisestä keikasta Tiihonen on saanut pelkästään positiivista palautetta.

- Oli hienoa herätä aamulla ja lukea positiivisia arvosteluja. Onneksi on vielä tämän illan keikka. Tulee myös haikea fiilis.

Artisti totesi eilen yleisölle, että hän ei halua enää palaa loppuun. Hän ei ole pitänyt tätä ennen urallaan yhtään pidempää taukoa. Tauolla hän haluaa rauhoittua.

- Minun pitää opetella elämään elämääni myös musiikin ulkopuolella. Lomailen ulkomailla, lentoliput on jo varattu. Uskon, että palo takaisin lavoille on kova, kun olen tarpeeksi kauan aikaa poissa.

Onko tänään juhlat?

- Keikan jälkeen on aina juhlat, Tiihonen virnistää.

teksti: Emilia Saloranta

Kommentoi »