Brittimuusikkoa tapaileva Bea Toivonen: "Treffipyyntöjä myös Facebookin kautta"
Puheenaiheet
Brittimuusikkoa tapaileva Bea Toivonen: "Treffipyyntöjä myös Facebookin kautta"
Miss Suomi Bea Toivonen haluaa tutustua rauhassa Lontoossa asuvaan brittimuusikkoon.
Julkaistu 12.2.2015
Apu

Bea Toivonen palasi kaksi viikkoa sitten Miss Universum -kilpailuista Miamista. Miss Suomi ei yltänyt 15 parhaan joukkoon, mutta oli tyytyväinen kisoihin.

- Oli alkuun vähän outoa palata Suomeen. Olen antanut haastatteluja ja urheillut. Olen myös yrittänyt syödä terveellisesti, sillä jenkkiruoka ei ole sitä terveellisintä.

Toivonen on ehtinyt piipahtaa kilpailujen jälkeen myös Lontoossa tapaamassa muusikkomiestä, jota hän on tapaillut jonkin aikaa. Mies näyttelee musikaalissa.

- Suhde on vielä enemmän tapailua kuin seurustelua. Kun toinen asuu kaukana, kestää kauemmin tutustua toiseen. Mutta etäsuhde on ehdottomasti sen arvoista, jos välittää toisesta.

Miehet ovat lähestyneet missiä myös Facebookin kautta.

- Kyllähän treffipyyntöjä tulee sinne aikalailla. Mutta en usko, että lähtisin treffeille ihan vain netistä tulleen ehdotuksen perusteella.

Bea keskittyy seuraavaksi Miss Suomi -kiertueeseen, jossa hän toimii tyttöjen neuvonantajana. Tulevaisuudessa nainen haaveilee omasta kampaamoliikkeestä. Hän haluaisi myös matkustella.

- Jossain vaiheessa muutan varmasti ainakin hetkeksi pois Suomesta. Aina pääsee takaisin kotiin, jos en jostain syystä viihtyisi muualla, Bea totesi eilen Fifty Shades Of Grey -elokuvan kutsuvierasensi-illassa.

Kommentoi »