Tuulilasi

Brittiläinen kysely: Skoda-kuskit pitävät itseään keskivertoa fiksumpana

Brittiläinen kysely: Skoda-kuskit pitävät itseään keskivertoa fiksumpana
Brittiläinen autosivusto weloveanycar.com teki kyselyn, jossa autojen omistajat saivat kertoa tuntemuksistaan autojaan kohtaan.
Julkaistu: 4.7.2014
Skodan omistajista 40 prosenttia uskoi, että he ovat fiksuja ajaessaan Skodalla. Tämä on huomattavasti enemmän kuin muilla kilpailuun osallistuneilla merkeillä. BMW-kuskeilla sama lukema oli vain 12 prosenttilla.
Samassa suhteessa Skoda-kuskit pitivät itseään älykkäämpänä kuin Audi-kuskit. Toisaalta 28 prosenttia Jaguar-kuskeista pitivät autoaan todella erityisenä. Skodalla sama prosentti on vain kahdeksan. Skoda-kuljettajilla selviytyminen ajallaan paikasta A paikkaan B on tärkein asia, kertoo weloveanycar.
Audi-kuljettajat pitävät itseään jopa neljä kertaa muodikkaampana kuin Skoda-kuskit. Jaguarin erilainen imago ja brändi erottuvat kyselyssä selvästi. Jaguar-kuskit saivat korkeat prosenttilukemat mm. onnessa.
Weloveanycars.com teetti kyselyn samanlaisella kaavakkeella, jossa autojen omistajat klikkailivat "tunteita", jotka autoonsa liittyvät. Kyseisen nettisivuston idea on, että autojen omistajat saavat arvostella omia autojansa netissä.
Alla taulukko englanniksi kyselyn tuloksista:
Tällainen kysely on tietenkin pelkästään hömppää, mutta ehkä siinä on jokin pieni totuuden siemen. Vahva veikkaus on, että Suomessa samanlaisessa kyselyssä Toyota-kuljettajat saisivat fiksuus-kohdassa hyvinkin korkeat pisteet.
Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa.
Kommentoi »