Apu

Brigitte Trogneux, Ranskan presidentin puoliso, säälii Melania Trumpia: "Hänen elämänsä on paljon rajoitetumpaa kuin minun"

Brigitte Trogneux, Ranskan presidentin puoliso, säälii Melania Trumpia: "Hänen elämänsä on paljon rajoitetumpaa kuin minun"
Ranskan presidenttipari piipahti vastikään Yhdysvalloissa valtiovierailulla.
Kuvat All Over Press

Ranskan presidentin Emmanuel Macronin puoliso Brigitte Trogneux kertoi vastikään Le Mondelle, että hän ja Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vaimo Melania Trump tulevat hyvin toimeen.

- Hän on oikeasti todella hauska. Meillä on samanlainen huumorintaju ja me nauramme paljon yhdessä, Trogneux kertoi The Guardianin käännöksen mukaan.

Trumpista on tullut julkisuudessa varsin varautunut kuva, mutta Trogneuxin mukaan hän on "ystävällinen, hurmaava, älykäs ja todella avoin". Ranskalainen uskoo, että ylitulkitseminen on syynä julkisuudessa syntyneeseen, erilaiseen käsitykseen Trumpista.

- Hän on vahva persoona, mutta yrittää kovasti piilottaa sen. Hän nauraa helposti, kaikelle, mutta ei näytä sitä niin avoimesti kuin minä.

Trogneux säälii silti Trumpia.

- Hän ei voi tehdä mitään, ei edes avata ikkunaa Valkoisessa talossa tai mennä ulos. Hänen elämänsä on paljon rajoitetumpaa kuin minun. Pariisissa käyn ulkona joka päivä.

Presidenttien puolisoita yhdistää asemansa lisäksi se, että molemmilla on iso ikäero puolisoonsa. Trogneux on 25 vuotta Macronia vanhempi, Melania Trump taas 24 vuotta Donald Trumpia nuorempi.

Julkaistu: 30.4.2018
Kommentoi »