Tuulilasi

Bentleyltä rohkea uutuus Genevessä – haastaa Aston Martinin ja Ferrarin

Bentleyltä rohkea uutuus Genevessä – haastaa Aston Martinin ja Ferrarin
Bentleyltä on viime aikoina putkahdellut aiempaa urheilullisempia malleja, mutta nyt ensi kertaa luksusmerkki on astumassa urheiluautomarkkinoille.

Mallinimeltään EXP 10 Speed 6 on vielä konseptiauto, jolla tunnustellaan asiakkaiden reaktioita mahdollisesta Bentleyn valmistamasta kaksipaikkaisesta urheiluautosta.

Urheilullinen konsepti antaa myös esimakua siitä, mihin suuntaan Bentleyn tulevien mallien muotoilu on menossa. Ensi vilkaisulla konseptista tulee lähinnä mieleen Aston Martin.

Mielenkiintoista on, että EXP 10 Speed 6 asettuu hintatasoltaan melko lähelle Continental GT -mallia. Tämä tarkoittaa joko sitä, että Continental saa väistyä, tai samaan hintaluokkaan tulee Bentleylle täysin uusi malli.

Tekniikka lienee peräisin muualta VW-konsernin yläpään tuotteista. Bentleyn mukaan tämä luksusurheiluauto voitaisiin nähdä tuotannossa kolmen vuoden sisällä.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Julkaistu: 3.3.2015
Kommentoi »