Apu

BB:stä tuttu Perttu Sirviö piiskaa nyt remontin kesken jättäneitä: "Omasta talostani puuttuu vieläkin muutama kynnyslista"

BB:stä tuttu Perttu Sirviö piiskaa nyt remontin kesken jättäneitä: "Omasta talostani puuttuu vieläkin muutama kynnyslista"
Perttu Sirviö on Remonttipiiskuri.
Kuvat Numi Nummelin

Remonttipiiskuri Perttu Sirviö saattaa unohtuneet kotiprojektit päätökseen.

Millaisia kohteita Remonttipiiskuri ­perkaa uutuussarjassa?

– Kesken jääneitä remppoja riitti laidasta laitaan, mutta kohdeperheitä taisi yhdistää se, että kaikilla on lapsia. Niinhän siinä usein käy, että perheen­lisäyksen myötä rahkeet ja paukut eivät enää riitä kaikkeen suunniteltuun.

Millainen on tyypillisin kesken jäänyt remppa?

– Sarjassa kunnostamme niin kylppäreitä, terasseja kuin makuuhuoneitakin, mutta eiköhän se klassisin unohtuva juttu ole lattialistat, jotka jäävät laittamatta. Se on homma, joka vaatii sekä aikaa että tarkkuutta.

Ovatko omat listasi paikallaan?

– Rakensin omakotitalomme viisi vuotta sitten, ja muutama kynnyslista puuttuu vieläkin! Kenollaan olevan lauta-aidan sentään suoristin viime viikonloppuna.

Kuinka tunteikkaita Remontti­piiskurin jaksot ovat?

– Remppatarinoiden takana on inhimillisiä kohtaloita – sairastumisia, taloudellisia ongelmia ja vaikka mitä. En tahtonut ­tutustua perheiden taustoihin etukäteen, ­joten reaktioni sarjassa ovat ihan aitoja.

Voitit Big Brotherin ensimmäisen kauden. Kuinka usein BB-fanit vielä lähestyvät?

– Ihan säännöllisesti, mikä tuntuu uskomattomalta, koska ohjelmasta on melkein kolmetoista vuotta! Mutta mikäpä siinä. Saa nähdä, tuleeko minusta nyt BB-Pertun sijasta Remonttipiiskuri-Perttu.

Remonttipiiskuri, ti 20.00 MTV3.

Julkaistu: 22.5.2018
Kommentoi »