Apu

Avun pääkirjoitus: Uuden aika

Avun pääkirjoitus: Uuden aika
Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro antaa pääkirjoituksessaan uudenvuodenlupauksen, joka pitää: Eli mitä kaikkea hyvää numerossa 3/2020 uudistuva Apu tulee tarjoamaan rakkaille lukijoillemme.
Julkaistu: 30.12.2019

Uusi vuosi tuo tullessaan paljon uutta myös Apuun. Numerossa 1/20 kolumnistinamme aloittaa psykiatrisen vankisairaalan vastaava ylilääkäri, tutkimusprofessori Hannu Lauerma. Hän pureutuu ensimmäisessä kolumnissaan masennuksen hoitoon ja sitä koskeviin vääriin luuloihin.

Seuraavissa numeroissa tapaatte myös kaksi muuta uutta kolumnistiamme. Laajalti tunnettu konkaritoimittaja Unto Hämäläinen alkaa ruotia Avulle politiikan kiemuroita. Armoitettu humoristi Kasper Strömman puolestaan nostattaa varmasti tulevilla teksteillään hymyn huulillenne.

Varsinaisen Avun lehtiuudistuksen saatte nähtäväksenne numerossa 3/2020. Uudistustyön pohjaksi teimme kaksi laajaa lukijatutkimusta siitä, mitä te Avultanne haluatte. Vastasitte toivovanne lisää syvällistä luettavaa, eli taustoittavia juttuja, joihin voi rauhassa syventyä. Saamanne pitää!

Tutkimusten mukaan lukijoillemme on tärkeää, että lehti on ajankohtainen ja monipuolinen, mutta erityisesti se, että teemme juttuja eri puolelta Suomea. Myös sen teille lupaamme.

Avun lukijat arvostavat myös lehden syntyhistoriaa ja siitä kumpuavaa vahvaa sosiaalista omaatuntoa. Apuhan syntyi vuonna 1933 työttömien auttamiseksi. Siitä lähtien lehti on ollut aina heikomman puolella, ja niin se on jatkossakin. Suomi on hyvien ihmisten maa -kampanjamme saa jatkoa. Perästä kuuluu. Hyvää uutta Apu-vuotta kaikille!

Kommentoi »