Apu

Avun pääkirjoitus: Kiitos lukijat, olemme edelleen Suomen luetuin viikkolehti

Avun pääkirjoitus: Kiitos lukijat, olemme edelleen Suomen luetuin viikkolehti
Avun sisältöjä lukee viikoittain jopa 415 000 silmäparia.
Julkaistu: 13.9.2018

Kaksi kertaa vuodessa saamme tietää, miten paljon lukijoita meillä on. Tänään on taas tuo odotettu päivä, jolloin Kansallisen Mediatutkimuksen tulokset (syksy 2017 ja kevät 2018) julkistetaan.

Avulla on syytä juhlaan! Olemme edelleen Suomen luetuin viikkolehti. Painettua Apua lukee peräti 355 000 suomalaista joka viikko! Kun apu.fi:n verkkokävijät lasketaan mukaan, sisältöjämme lukee viikoittain jopa 415 000 silmäparia. Se on hurjan iso joukko.

Viikoittain 92 prosenttia suomalaisista seuraa sanoma- ja aikakauslehtiä. Painettu lehti on lukemisvälineenä edelleen suosituin, vaikka digitaaliset kanavat kasvattavatkin suosiotaan. Matkapuhelin on ohittanut suosiossa tietokoneen, ja digitaalisten näköislehtien kasvu jatkuu edelleen.

Avun tekijöiltä kysytään usein, mihin lehtemme vankka suosio perustuu. Siihen on helppo vastata. Kehitämme Apua jatkuvasti ja tarjoamme lukijoille koko ajan enemmän heidän mieleistään sisältöä.

Suositut Suur-Avut jatkavat voittokulkuaan. Lukijat ovat ottaneet sivumäärältään isommat ja sivukooltaan suuremmat kuukausilehtemme lämpimästi vastaan. Apu ilmestyy joka viikko, sillä tuplanumeroiden jälkeen julkaisemme Special-lehdet. Seuraavassa, joulun jälkeen ilmestyvässä Specialissa jututamme ison liudan eläviä legendoja!

Ensi vuonna tarjoamme lukijoillemme kaksitoista huikeaa historiapakettia, joiden aiheet vaihtelevat Kekkosesta kuukävelyyn. Kerromme vuonna 2019 myös yrittäjätarinoita. Viihtykää kanssamme!

Kommentoi »