Avioerot opettivat Outi Mäenpäätä
Puheenaiheet
Avioerot opettivat Outi Mäenpäätä
Näyttelijä Outi Mäenpää sanoo kahden avioeron jälkeen, että niistäkin voi ottaa opikseen.
Julkaistu 9.2.2017
Apu

Outi Mäenpää, 54, on joutunut miettimään, miksi hänen toinenkin avioliittonsa hajosi. Vuonna 2008 tavanneiden Mäenpään ja elokuvatuottaja Kai Nordbergin uusperheessä oli kuusi lasta.

 – Mitä toin mukanani uuteen liittooni, millaisia olivat tunteeni uusperheessä, mitä olin vailla? Avioerot ovat olleet minulle siinä mielessä lahja, että niistä voi ottaa opikseen, Mäenpää miettii.

Eronneen pariskunnan ystävyys on yhä olemassa ja työkumppanuus säilynyt hyvänä, viimeksi Nordbergin tuottamassa elokuvassa Armoton maa. Mäenpää esittää draamaelokuvassa vankilasta palaavan pojan (Antti Holma) kuolemansairasta äitiä.

Mäenpään omassa perheessä on jo kaksi opiskelevaa poikaa. Vanhempi, 23-vuotias Jussi opiskelee Lahden kansanopistossa, nuorempi Joonas on valinnut media-alan.

Outi Mäenpää myöntää pelänneensä nuorempana konflikteja ja oppineensa vasta viime vuosina olemaan avoin näkyvällä tavalla.

 – Kun uskaltaa avata itsensä elämälle, se avaa meille ovia, joista emme osanneet edes haaveilla. Olisinpa tiennyt kaiken tämän 30-vuotiaana!

Lue lisää Outi Mäenpäästä Avusta 6/2017.

Kommentoi »