Tuulilasi

Autohullun makkariin luksussänky


Yhdysvaltalainen huonekalufirma Morgann Paull on päättänyt autofanaatikoille sopivan sängyn, joka sopii hienompaankin olohuoneeseen.
Kuvat Morgann Paull

Monille autoista kiinnostuneille lapsille ostetaan jonkinlainen autoaiheinen sänky, jonka kirkkaat värit eivät välttämättä sovi enää aikuiseen makuun. Huonekalufirma Morgann Paullin valmistama Consolatio Car Bed on tehty auton sisustusilmeen hengessä ja sopii aikuistenkin makuuhuoneeseen, kertoo Autoblog.

Sängyn päätynä toimivat hyvin paljon auton penkkejä muistuttavat selkänojat sekä tietenkin niskatuet. Selkänojat ovat päällystetty samantyylisellä nahalla kuin autoissakin yleensä käytetty nahka. Kokonaisuuden kruunaa tietenkin taitettava käsinoja, jossa on mukitelineet.

Morgann Paull väittää, että sänky on täydellinen television katseluun tai lukemiseen. Selkänojien takana on säilytystilaa erilaisille tavaroille. Jokainen sänky on valmistettu erikseen tilauksesta.

Jos tällaisen sängyn haluaa, on rahapussia kaivettava melkoisesti. Hinta Yhdysvalloissa on 3 999 dollaria eli noin 2 900 euroa. Toimitus onnistunee myös Eurooppaan, mutta postituskulut voivat olla melkoiset.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa.

Julkaistu: 30.6.2014