Tuulilasi

Auto-Arita Nissan-edustajaksi Vantaalla


Nissanin myynti- ja huoltopalveluverkko kasvaa Vantaalla, kun Auto-Arita käynnistää tammikuussa vain yhteen merkkiin keskittyvän toimipisteen.

Nissan Nordic Europe Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen Catamount-konsernin kanssa. Sopimuksen mukaan Vantaan Auto-Arita aloittaa Nissanien myynnin ja huoltopalvelut tammikuussa Vantaalla. Myöhemmin vuosien 2013-2014 aikana toiminta laajentuu Keski-Uudenmaan alueella.

 "Vahvistamme Nissanin jälleenmyyntiverkostoa jatkuvasti ja toivotamme Vantaan Auto-Aritan lämpimästi tervetulleeksi jälleenmyyntiverkostoomme", kommentoi Nissan Nordic Europen Suomen maajohtaja Sanna Kaipia.

Kaipian mukaan Catamountilla  on vahvoja näyttöjä ammattitaidosta ja asiakastyytyväisyydestä. Yhden merkin talona heillä on erinomainen mahdollisuus keskittyä sekä yksityis- että yritysasiakkaiden palvelemiseen ja kattavien huoltopalveluiden tarjoamiseen.

"Pääkaupunkiseutu ja Vantaa on merkittävä liiketoiminta-alue Nissanille", Kaipia sanoo. "Lisäksi toimiminen saman kumppanin kanssa myöhemmin Keski-Uudenmaan alueella tuo molemmille osapuolille sekä erityisesti Nissan-asiakkaille huomattavaa etua."

Catamount-konserniin kuuluvat Järvenpään Auto-Aritan (Toyota) lisäksi Sports Car Center Oy (toimipisteet Helsingissä, Espoossa, Tuusulassa ja Jyväskylässä) sekä Volvon, Renaultin ja Mazdan merkkihuoltoa tarjoava Auto-Servia Oy. Catamount Oy:llä on itsellään Ferrari- ja Maserati- autojen, varaosien ja huollon edustus koko Suomen alueella.

Catamount Oy:n Ala-Tikkurilassa Helsingissä Kehä III:n varrella sijaitseva toimipiste on keskittynyt taxfree-autojen myyntiin päämarkkina-alueena entisen Neuvostoliiton alue, jossa asiakaskunnan pääosin muodostavat paikalliset autoliikkeet.

Julkaistu: 12.11.2012