Tuulilasi

Audi-kiertue vie tänä vuonna Alpeille – mukana myös pari klassikkoa 80-luvulta


Audi esittelee kansainväliselle autolehdistölle ajankohtaisia mallejaan tavanomaisten koeajotilaisuuksien lisäksi isommilla tempauksilla, Audi-kiertueilla.
Kuvat Audi

Ensimmäinen Audi Tour ajettiin vuonna 2008 USA:ssa, toinen seuraavana vuonna taloudellisuusajona läpi Euroopan Lofooteilta Välimerelle. Vuonna 2011 reitti kulki läpi Kiinan ja nyt mennään edestakaisin Alppien yli: Kiertue on alkanut Itävallan Klagenfurtista ja saavuttanut kääntöpisteensä Monacossa, josta lähdetään takaisin samaa reittiä.

4 440 km:n mittainen reittiin sisältyy 44 vuorenylitystä, ja se on jaettu kuuteen kaksipäiväiseen jaksoon. Jokaiselle etapille vaihdetaan uudet lehtimiehet Audien ohjaamoihin. Tuulilasin tiimi ajaa Monacosta Ranskan ja Italian kautta Sveitsin Interlakeniin maanantaina 30.9. ja tiistaina 1.10. Muut jaksot on vedetty Itävaltaan ja Saksaan.

Autoina on neljä uusinta RS-Audia: RS5 Cabriolet, RS6 Avant, RS7 Sportback ja RS Q3. Bonuksena kolonnassa on mukana myös kaksi klassikkoa 80-luvulta: Audi Quattro ja Sport Quattro. Palaamme ajotunnelmissa mahdollisimman pian.

Julkaistu: 30.9.2013