Tuulilasi

Audi julkaisi kuvia sähköisen E-Tron SUV:n sisätiloista - tuotantovalmiilta näyttää

Audi julkaisi kuvia sähköisen E-Tron SUV:n sisätiloista - tuotantovalmiilta näyttää
Olemme jo nähneet kuvia Audin E-Tron-sähköauton konseptista, mutta menopelin sisätilat ovat jääneet hämärän peittoon. Nyt Audi on julkistanut kuvia auton sisältä.
Julkaistu: 6.7.2018

Autossa on kaksi 7-tuumaista OLED-näyttöä sivuilla hyvin lähellä sivupeilejä. Perinteiset peilit on korvattu kokonaan kameranäkymällä. Peilit poistamalla ja uusilla aktiivisilla aerodynaamisilla ratkaisuilla sekä ilmajousituksella ilmanvastuskerrointa on saatu alennettua vain 0,28:aan.

Näytöiltä voi nähdä näkymän maantiestä, kadunkulmista ja parkkeerauksesta. Audin mukaan E-Tron on ensimmäinen massatuotantoauto, jossa moista on nähty.

Matkustamo näyttää kuvissa täysin tuotantovalmiilta. Kojelaudalla on juuri samanlaiset isot näytöt kuin juuri julkistetussa uudessa Q8 SUV:ssa.

E-Tronin audiojärjestelmä on Bang & Olufsenin, tanskalaisen huippuvalmistajan järjestelmässä on 16 kaiutinta ja 705 watin vahvistin.

Audin suunnitelmissa oli esitellä auto Brysselissä 30. elokuuta, mutta pääjohtaja Rupert Stadlerin pidätyksen vuoksi julkistus siirrettiin Yhdysvaltoihin, ajankohdasta ei ole vielä tietoa.

E-Tronissa on sähköinen kaksoismoottori, litium-ioniakuston koko on 96 kWh. 150 kWh latauksella akut ovat täynnä puolessa tunnissa. Auton tehoja ei ole vielä julkistettu, mutta ajosäde yhdellä latauksella on 400 kilometriä.

Kommentoi »