Tuulilasi

Audi A8 on World Luxury Car 2018

Audi A8 on World Luxury Car 2018
Audi A8 on ”World Luxury Car 2018 – Maailman luksusauto 2018”. Voitto vahvistaa Audin lippulaivan statusta “Teknistä etumatkaa” -sloganin ilmentymänä. Palkinto luovutettiin New Yorkin autonäyttelyssä maaliskuun lopussa.
Kuvat
Julkaistu: 17.4.2018

Audi A8 vakuutti 82 tuomariston jäsentä 24 eri maasta ulkonäöllään, matkustusmukavuudellaan ja turvallisuudellaan, sekä myös ympäristönäkökulmilla kuten myös ajo-ominaisuuksillaan, merkityksellään automarkkinoille ja hinta-suorituskyky-suhteellaan. Audi A8 voitti finaalikierroksen kaksi muuta kilpailijaa. Tämä merkitsee kaiken kaikkiaan Audin yhdeksättä voittoa World Car Awards -kilpailussa.

”Tämä palkinto on erityinen kunnianosoitus meille ja lippulaivallemme. Uusi Audi A8 on innovaatioiden ajuri koko autoteollisuudelle. Se asettaa uudet standardit autoteollisuuden insinööritaidolle innovatiivisilla kosketusnäytöillään, yhtenäisellä laajalla sähköjärjestelmällään ja teknisillä ominaisuuksillaan, jotka on kehitetty autonomista ajamista varten”, kertoi Audin tuotekehityksestä vastaava johtaja Peter Mertens.

Audi A8 valmistetaan Neckarsulmin tehtaalla Saksassa ja se on ollut myynnissä marraskuusta 2017 lähtien. Audi A8:n kohokohtia ovat laadukkaat materiaalit ja käsityötaidon tasoinen laatu, HD Matrix led -ajovalot Audi laservaloilla varustettuna ja dynaaminen nelipyöräohjaus sekä mukavuustakaistuimet hierontatoiminnolla.

Kommentoi »