Tuulilasi

Aston Martin tiivistää yhteistyötä Red Bullin kanssa - F1-tiimin nimikin muuttuu

Aston Martin tiivistää yhteistyötä Red Bullin kanssa - F1-tiimin nimikin muuttuu
Aston Martin tiivistää yhteistyötään Red Bull Racingin F1-tiimin kanssa ensi kaudella. Tiimin nimeksi tulee Aston Martin Red Bull Racing.

Jo tämän vuoden aikana Red Bull Racingin kampukselle Milton Keynesiin perustetaan Aston Martinin uusi suorituskykykeskus Advanced Performance Center.

 Brittiläinen luksusautojen valmistaja pohtii myös mahdollisuuksia toimittaa moottorit Red Bullille vuodesta 2021 asti. Aston Martin on ollut mukana kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n työryhmässä pohtimassa tulevaisuuden F1-moottoreita.

”Nimikumppanuus on looginen askel innovaatioyhteistyöllemme. F1 antaa meille myös erinomaista globaalia näkyvyyttä. Olemme kiinnostuneita myös moottoriyhteistyöstä, mutta vain jos reunaehdot ovat meidän kannaltamme oikeat. Emme lähde mukaan hinnalla millä hyvänsä, mutta jos FIA saa aikaan säännöt, joiden mukaan moottorien valmistamisen kustannuksia saadaan alennettua, olemme ilman muuta kiinnostuneita lähtemään mukaan”, sanoo Aston Martinin pääjohtaja Andy Palmer.

Aston Martinin uuteen suorituskykykeskukseen tulee 110 uutta työpaikkaa. Siellä on tarkoitus työskennellä samanaiakisesti sekä F1- että katuautojen teknologian parissa.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on innoissaan yhteistyöstä.

”Innovaatioyhteistyömme on ollut loistava pioneeriprojekti jo alusta alkaen. On hienoa, että yhteistyömme saa nyt jatkoa entistä vahvempana. Odotan innolla uusia projekteja ja innovaatioita, joita voimme kehittää jatkossa yhdessä Milton Keynesissä."

Julkaistu: 25.9.2017
Kommentoi »