Arttu Wiskarin perheeseen toinen lapsi: "Haluan jäädä taas kotiin"
Puheenaiheet
Arttu Wiskarin perheeseen toinen lapsi: "Haluan jäädä taas kotiin"
Arttu Wiskari odottaa innolla toisen lapsensa syntymää.

Arttu Wiskarin perheeseen odotetaan toista lasta. Laskettu aika on loka-marraskuun vaihteessa. Perheen esikoispoika täyttää marraskuussa kaksi vuotta.

- Ihan hyvä ikäero tulee lapsille. Sukupuolen saamme toivottavasti tietää kesäkuussa ultrassa, Wiskari kertoi eilen keikkansa jälkeen IskelmäParatiisissa Ikaalisissa.

Laulajan keikkatahti on kesällä kova. Hän aikoo pitää lyhyen tauon syksyllä, kun lapsi syntyy. 

- Jään silloin himaan vähäksi aikaa, mutta pidän kunnon lomaa vasta tammikuussa. Olin viikot koti-isänä nyt kun vaimo opiskeli. Ymmärrän, että tämä on tärkeää aikaa, kun lapset ovat pieniä. En saa niitä aikoja ikinä takaisin. 

Wiskari on yhdistänyt laulajan ja isän roolit keikkailemalla talvella lähinnä viikonloppuisin. Kesällä keikkoja on paljon myös viikolla. Ikaalisissa hän harmitteli pitkään jatkunutta flunssaansa.

- Ääni tuntuu pamahtavan heti, kun menen stagelle. En oikein kuule toisella korvalla mitään. Nyt on pakko mennä lääkäriin tsekkaamaan tilanne, laulaja totesi. 

Ikaalisten yleisö ei laulajan flunssaa huomannut, vaan Wiskarin keikka keräsi paikalle innostunutta yleisöä. Myöhemmin illalla IskelmäParatiisissa esiintyivät Irina ja Paula Koivuniemi.

Kommentoi »