Arja Koriseva ymmärsi, että meni jo liian lujaa: ystävän kirje pysäytti
Puheenaiheet
Arja Koriseva ymmärsi, että meni jo liian lujaa: ystävän kirje pysäytti
Ennen kirjettä Arja oli käyttäytynyt ajattelemattomasti.
Julkaistu 24.6.2018
Apu

Toisin kuin monet kollegat ja muidenkin paljon liikkuvien ammattikuntien ihmiset, Arja Koriseva on onnistunut pitämään ikioman elämänsä onnellisena ja tasapainoisena sekä olemaan läheisilleen läsnä koko 29-vuotisen uransa ajan.

– Kaikki vaatii paljon tahdonvoimaa, mutta kaiken pystyisi myös helposti romuttamaan. Olen ollut hyvin onnekas, että olen saanut ympärille ihmiset, jotka haluavat rakentaa tällaista elämää yhdessä kanssani.

Arja ymmärsi kaksoisroolinsa aivan uran alussa. Pysäyttäjänä toimi kirje parhaalta ystävältä, joka muistutti, että ystävyys vaatii työtä. Ennen kirjettä Arja oli ajattelemattomasti lähettänyt sydänystävälleen joulukortin sijasta fanikuvan nimmarilla.

– Se sai tajuamaan, että minulla alkoi mennä liian lujaa. Sosiaalinen elämäni oli jäänyt heitteille. Sen jälkeen olen tiedostanut, että pilvilinnani ovat estradilla ja sen ulkopuolella olen ihan tavallinen ihminen, joka ei missään suhteessa ole kenenkään yläpuolella. Ystäväni kanssa olemme bestiksiä edelleen!

Mukana Kummeli-ryhmän poliisisarjassa

Arjalla on kesällä vientiä. Juhannuksena hän keikkailee Leppävirralla ja Lappeenrannassa sekä tekee Suomi-Filmin sävelin -konsertteja Hannu Lehtosen kanssa.

Arja nähdään myös Kummeli-ryhmän tuoreessa Kontio ja Parmas -poliisisarjassa. Timo Kahilainen ja Heikki Hela olivat Arjan opiskelukavereita Hämeenlinnan OKL:ssä.

Hyvä uutinen on sekin, että laulaja on viettänyt paljon aikaa myös studiossa.

– Teen uutta musiikkia. Single tulee ulos ihan pian. Koetan saada lomani aikana kirjoitettua laulutekstejä, ainakin aihioita, joita työstän valmiiksi ammattilaisten kanssa.

Syksyllä luvassa on ainakin Nenäpäivä-reissu Etiopiaan sekä keikkamatka Kanadan Vancouveriin sikäläisten suomalaisten pariin. Ensi vuonna Arja aikoo juhlistaa 30-vuotistaiteilijajuhlaansa.

Rauha löytyy kuitenkin Toivakasta. Arjan ja Pekka-puolison lapset alkavat olla jo isoja ja heillä on omat haaveensa toteutettavana, mutta kotonaan järven rannalla perhe ehtii tavata toisiaan usein ja antaa toisilleen aikaansa.

Lue Arja Korisevan koko haastattelu Avun isosta kesätuplasta 25-26/2018 - nyt kaupoissa!

Kommentoi »