Arja Koriseva lavakäyttäytymisestään: "Jos kaikki nostaisivat siitä metelin, olisin kaltereiden takana"
Puheenaiheet
Arja Koriseva lavakäyttäytymisestään: "Jos kaikki nostaisivat siitä metelin, olisin kaltereiden takana"
Arja Koriseva on saanut osakseen ylitsevuotavaakin ihailua - mutta taitaa myös itse flirttailun taidon.
Julkaistu 30.6.2018
Apu

Tangokuningatar Arja Korisevan kuuluisa nauru kaikuu pitkälle kotipihan koivikkoon, kun hän miettii omaa lavakäyttäytymistään.

– Halaan hyvin herkästi ja kosketankin. Jos kaikki päättäisivät kerralla nostaa siitä metelin, jono olisi pitkä ja minä olisin kaltereiden takana, Arja heittää, mutta muistuttaa silti, että viime aikojen #metoo-keskustelu on tarpeellista ja tärkeää.

Hänen show’nsa on usein täynnä flirttiä, joka kohdistuu niin naisiin kuin miehiin.

– Pelaan sellaista vuorovaikutuspeliä. Jos joku innostuu, innostun itsekin. Se on hetkeen sidonnaista enkä halua sen loukkaavan ketään.

Aina ei voi olla varma, ymmärtävätkö kaikki yleisössä laulajan tekevän työtään. Ei ainakaan se mies, joka aikoinaan taivalsi 300 kilometriä useita busseja vaihdellen päästäkseen Arjan kotitalolle. Mukana oli sormus ja vakavat aikeet ottaa laulaja vaimokseen.

– Hän oli tulkinnut, että laulan juuri hänelle ja että olisin ihastunut häneen. En voinut kuitenkaan ottaa sormusta vastaan.

Yhtyeessä murtui lasikatto

Vuodet miesvaltaisen Fortuna-orkesterin matkassa saivat Arjan ymmärtämään miesten maailmaa. Keikkabussissa viljeltiin muusikkojuttuja ja ihan omanlaista huumoriaan, jollaista ulkopuoliset eivät jaksaisi kuunnella. Kiertueiden jälkeiset karonkatkin pidettiin bändin kesken ja säästettiin kotiväkeä.

– Voisi sanoa, etten enää ihan pienestä hätkähdä. En kuitenkaan itse muuttunut jätkäksi – keikoilla emme miettineet, ollaanko tässä tyttöjä vai poikia, vaan olimme yksinkertaisesti tiimi.

Nykyään lasikatto on murtunut Fortunassakin. Bändiä luotsaa kapellimestari Minna Lintukangas, joka toimii myös Arjan korvaamattomana assistenttina.

Lue koko juttu Avusta 25-26/2018!

Kommentoi »