Apu tapasi Kauniiden ja rohkeiden Brooken: "En tunne itseäni viisikymppiseksi"
Puheenaiheet
Apu tapasi Kauniiden ja rohkeiden Brooken: "En tunne itseäni viisikymppiseksi"
Lähes kolmekymmentä vuotta Brookea Kauniit ja rohkeat -sarjassa näytellyt Katherine Kelly Lang on siviilissä innokas triathlon-harrastaja, internetissä vaatemyymälää pyörittävä bisnesnainen ja kolmen lapsen äiti.
Julkaistu 13.2.2014
Apu

Katherine Kelly Langin, 52, pojat Jeremy, 23, ja Julian, 21, ovat muuttaneet jo kotoa pois. Kotona asuu enää nuorin lapsi, Zoe-tytär, 16. Lang painottaa, että edellisen aviomiehen Stephelle-tytär, 22, on hänelle kuin oma lapsi. Lang on ollut naimisissa kaksi kertaa.

- Perhe ja lapset ovat olleet minulle aina tärkeitä. Kun enää nuorin asuu kotona, olen voinut keskittyä kuvausten ulkopuolella muihin projekteihin.

Katherine on kiinnostunut muodista, ja hänellä on vaatteita myyvä internetsivusto. Hän urheilee lähes päivittäin. Tällä hetkellä näyttelijätär harjoittelee Ironman-triathlonille, joka koostuu kahden kilometrin uinnista, 90 kilometrin pyörilystä sekä 21 kilometrin juoksusta.

Twitterissä Lang poseeraa uuden poikaystävänsä Dominique Zoidan kanssa. Zoida on toiminut triathlon-harjoittelussa Langin valmentajana.

- En tunne itseäni viisikymppiseksi. Ehkä se johtuu siitä, että olen ikäisekseni urheilullinen ja vahva. Tietysti joudun tarkkailemaan enemmän ruokavaliotani kuin nuorempana. En väitä, että kunnossa pysyminen olisi helppoa, Katherine virnistää.

Apu seurasi Katherinen kuvauspäivää CBS:n studiolla Los Angelesissa. Juttu luettavissa tänään ilmestyneessä Apu-lehdessä.

Kommentoi »