Apu on Suomen paras!
Puheenaiheet
Apu on Suomen paras!
Pääkirjoitus: "Annetaan vielä A-lehdet Oy:n toimitusjohtaja Juha Blomsterin hieman kehua Apua: "Avun voitto oli hieno juttu, jota jo osasimme odottaakin."
Julkaistu 16.4.2013
Apu

Aikakauslehtikilpailu Editin arvovaltainen raati valitsi viime viikolla Apu-lehden vuoden 2012 yleisölehdeksi. Parempaa 80-vuotislahjaa emme olisi voineet saada. Tuomariston perustelut kuuluvat:

"Lehti on oiva esimerkki siitä, että vastavirtaan uiminen kannattaa. Yleisaikakauslehden kokonaisuus toimii itsevarmasti ja luontevasti. Tiukkaa asiaa ja viihdettä kohderyhmälle sopivassa suhteessa. Lehti osoittaa, että laatu ja tarinat ovat edelleen aikakauslehtien vahvuus. Onnistunut uudistus näkyy myös ulkoasussa. Lehti onnistuu olemaan uskottava myös sosiaalisessa mediassa."

Teemme teille siis Suomen parasta aikakauslehteä. Teemme Apua suurella sydämellä ja innostuksella. Suomen paras aikakauslehti syntyy Yrjö ja Aune Lyytikäisen vuonna 1933 perustamassa perheyrityksessä, jonka kolmannen polven omistajat haluavat huolehtia siitä, että yritys siirtyy entistä paremmassa kunnossa seuraavalle sukupolvelle.

Annetaan vielä A-lehdet Oy:n toimitusjohtaja Juha Blomsterin hieman kehua Apua:

"Avun voitto oli hieno juttu, jota jo osasimme odottaakin. Avulla menee hyvin: lukijapalaute on ollut loistavaa ja sen kannattavuus on erinomaisella tasolla. Verkossa Avun kävijämäärät ovat lyhyessä ajassa kaksinkertaistuneet."

Juhlat on juhlittu, ja jatkamme mieluista työtä sen eteen, että saatte jatkossakin lukea Suomen parasta aikakauslehteä!

Kommentoi »