Apu

Kiinnostaako luonto? – Liity Apu Luonto -ryhmään Facebookissa ja auta meitä uuden luontoaiheisen Apu Luonto -lehden ideoinnissa

Kiinnostaako luonto? – Liity Apu Luonto -ryhmään Facebookissa ja auta meitä uuden luontoaiheisen Apu Luonto -lehden ideoinnissa
Facebook-ryhmä on perustettu suomalaisen luonnon ystäville rennoksi kohtaamispaikaksi, jossa voi jakaa omia luontohavaintoja ja -kuvia ja keskustella niistä muiden ryhmäläisten kanssa.
Julkaistu: 14.6.2021

Kiinnostaako luonto? Haluatko jakaa kuviasi tai ajatuksiasi luonnosta? Onko sinulla jotain kysyttävää luonnosta? Haluatko auttaa Avun väkeä luontoaiheissa ja uuden Apu Luonto -lehden tekemisessä?

Jatkakaamme vielä hetki mainoskielellä: jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, Apu Luonto -Facebook-ryhmä voi olla sinulle sopiva paikka.

Normaalikielellä ilmaistuna olemme A-lehtien Ajankohtaismedioiden toimituksessa perustaneet tämän Facebook-ryhmän suomalaisen luonnon ystäville rennoksi kohtaamispaikaksi, jossa voi jakaa omia luontohavaintoja ja -kuvia ja keskustella niistä muiden ryhmäläisten kanssa.

Vielä emme itsekään tarkkaan tiedä, millaiseksi Apu Luonto -ryhmä kehittyy. Se on toiminut muutaman viikon ja tätä juttua kirjoittaessa jäseniä on noin 430.

Toistaiseksi toiminta on keskittynyt lähinnä luontokuvien ja -kokemusten jakamiseen.

Auta meitä luontojuttujen teossa

Ryhmään on jaettu kuvia käpytikoista, saalistavista lokeista, sinitiaisista, sepelkyyhkyistä, suosirreistä ja tylleistä, sammakoista, mantereista, korennoista, hyttysistä, kiitäjistä ja tietenkin myös upeista maisemista sekä auringonnousuista ja -laskuista. Videoilla ovat esiintyneet ainakin valkohäntäkauriit, siilit ja oravat.

Ryhmässä pääsee auttamaan meitä luontojuttujen teossa, sillä kyselemme ryhmäläisiltä mielipiteitä ja vinkkejä.

Toistaiseksi toiminta on ollut aktiivista, mutta siistiä. Kommentit ovat pysyneet mukavina ja kannustavina.

Tällaisena haluamme ryhmän pitääkin, vaikka tietenkin toivomme mukaan lisää ihmisiä. Siksi vihapuhe, solvaaminen sun muut asiattomuudet ovat ryhmässä pannassa. Ihmisten toivotaan jakavan vain omia kuviaan. Mainostaminen on ryhmässä kielletty.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki luonnosta kiinnostuneet. Ryhmä löytyy, kun sitä hakee Facebookissa nimellä Apu Luonto. Hakukoneella ryhmän löytää ainakin haulla ”Apu Luonto ryhmä”.

Aloituskuvan korennon laji tarkentui Apu Luonto -ryhmässä ruskohukankorennoksi.

Kommentoi »