Apu

Apu-kerhon syysristeily Espanja–Ranska–Italia Välimerellä 13.–20.10.2019

MAINOS
Lähde tutustumaan Välimeren suosikkikohteisiin Royal Caribbean -varustamon loistoristeilijällä! Nauti täysihoidosta ja runsaasta ohjelmasta! Apu-kerhon matkanjohtaja tutustuttaa matkustajat satamakohteisiin ja varmistaa sujuvat järjestelyt koko matkan ajan. Apu-tansseissa laivalla viihdyttää laulaja Eino Grön.

Royal Caribbean -varustamon tyylikkäällä Brilliance of the Seas -laivalla lomailu sujuu aurinkoisissa tunnelmissa. Matkareitti on hieno ja risteily vaivaton: matkalaukku tarvitsee purkaa vain kerran ja silti pääset vierailemaan viidessä eri Välimeren kohteessa.

Suurella, vuonna 2018 uudistetulla laivalta on tekemistä kaikenikäisille lomailijoille. Liki 300 metriä pitkä laiva on kuin tasokas lomahotelli, jolla on tarjolla hyvää ruokaa, lukuisia kuntoilumahdollisuuksia ja mukavat hytit. Alukselta löytyy useita tasokkaita ravintolavaihtoehtoja, kuten risteilyn hintaan sisältyvät á la carte -pääravintola sekä lähes ympäri vuorokauden auki oleva buffetravintola. Meripäivänä ja iltaisin ehdit osallistua monipuolisiin aktiviteetteihin, virkistyä uima-altaissa, hemmotella itseäsi laivan kylpylässä tai nauttia laadukkaista viihde-esityksistä aluksen teatterissa. Yhtenä iltana laivalla järjestetään Apu-tanssit, joita tähdittää legendaarinen laulajatähti Eino Grön. Apu-kerhon asiantunteva matkanjohtaja opastaa myös satamakohteissa.

Tyylikkäät hytit

Valitse hyttivaihtoehdoista sinulle sopivin! Sisähytit ja ikkunalliset ulkohytit sopivat matkustajille, jotka haluavat viettää aikaa aurinkokannella tai laivan lukuisissa kahviloissa ja ravintoloissa. Parvekehytin omalta parvekkeelta pääsee nauttimaan maisemista kaikessa rauhassa. Hotellihuonemaisissa hyteissä on kylpyhuone, televisio, ilmastointi, jääkaappi, sohvakalusto ja kaksi alavuodetta, jotka voidaan tarvittaessa yhdistää parivuoteeksi. Henkilökohtainen hyttiemäntä -tai isäntä huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta päivittäin.

Upea reitti Välimerellä

Su 13.10. Barcelona, Espanja

Ma 14.10. Villefranche (Nizza), Ranska

Ti 15.10. Portofino, Italia

Ke 16.10. Livorno (Pisa/Firenze), Italia

To 17.10. Civitavecchia (Rooma), Italia

Pe 18.10. Salerno (Amalfin rannikko), Italia

La 19.10. Merellä

Su 20.10. Barcelona, Espanja

HINTA alkaen vain 1 595 e/hlö

Hintaan sisältyy kaikki tämä:

• Finnairin meno-paluulennot Helsinki-Barcelona-Helsinki

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset

• 7 yön Välimeren-risteily täysihoidolla valitussa hyttiluokassa

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Apu-kerhon kokeneen matkanjohtajan palvelut sekä Apu-kerhon ainutkertainen ohjelma: Apu-tanssit tähtiartistinaan Eino Grön

• Matkanjohtajan vetämät omakustanteiset kävelyretket (Nizza, Pisa, Portofino)

Hintaan ei sisälly:

• Matkavakuutusta

• Juomia risteilyllä (voit varata risteilylle erilaisia juomapaketteja)

• Järjestämme myös suomeksi opastettuja lisämaksullisia retkiä (Rooma ja Amalfin rannikko)

Varaukset ja lisätiedot

Puhelin: 020 144 1810 (ma-pe klo 9-17)

Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi

Osoite: Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki

Matkanjohtaja: Jari Peltomäki

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Travel Specialist Group Oy

Julkaistu: 19.2.2019
Kommentoi »